![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Güzel dallanmış. Saksının alt kısmı nasıl acaba? İyi çalışmalar.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bu çok büyük bir kütüktü, üçe böldüm. Bir parçası. Aldığımda kenara atılmış yaşaması tamamen tesadüf haldeydi. Kökleri çok zayıftı. Yaz boyunca bu dallanmaya uygun kök geliştirdiğini düşünüyorum. Toprak değiştirirken görüntülerim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
memet hocam sizin her yaptıgınız bizlere okullardaki ders gibi geliyor bonsailerinize bayılıyorum maşaallah saygılar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Böyleydi. Bugün böyle oldu. pa555 (1).jpg İlk iki dal aynı mesafeden çıkıyor bir sıkıntı yaratıyor bu ama, böyle oldu ne yapalım. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu.
|
Zeytinler çok güzel, beraber çalışma yapabiliriz haftaya gelicem o tarafa. P.A da iyi gözüküyor, belki ön yüz için farklı bir yön belirlenebilir ama sen oradan daha iyi görüyorsundur , o yüzden yorum yapamayacağım fazla. Bendekini de bugün telleyeceğim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
Shohin. Bunda da sadece saksı toprağını değiştirdim. Önümüzdeki sene dallanmasını sağlarım kışa iyice biçim almış olur. Arkada görünen kullandığım kompost markasına dikkat çekerim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
tricoderma ne işe yarıyor?
İşte bu işe yarıyor. sçk2 (1).jpg Bu tanuki. Geçen sene tircoderma kullandım. sçk2 (2).jpg Bu gülibrişime de geçen sene uygulama yaptım. Bir yılda elde ettiğim kök yapısı böyle. Başka bir yerden gelen bir sandala da geçen ay uygulama yaptım. Kök çürümesi vardı onda. Dün kontrol etttim, hızlı bir köklenmeye başladığını gördüm. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Alıntı:
Çok güzel görünüyorlar. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2009
|
İnanılmaz derece güzel kök yapmış. Açelya ya da begonvil kökü gibi olmuş. Artık bu fidanlara karada ölüm yok ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Buradaki sanırım üçüncü senesi bende. Tricoderma geçen seneden bu yana köklerinde çok fark yarattı. Bu sene aminoasit de kullandım daha önceden farklı olarak. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Burada daha öncegörüntülemiştim. Eni onbeş santim ama gövde yüksekliği altı yedi santim kadar. Toprak altında biraz gövde olur diyordum. Sadece kök varmış. Biraz kökleri azalttım, biraz da dalları, seneye gelişmesine göre bakarım artık. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
Mersini kayaya adapte etmiştim, birlikte kayaya yerleştirdim. merssinnkyy.jpg Alttaki taş mersine göre biraz iri kaldı gibi geldi. Biraz düşünürüm sonra belki değiştirirm. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
ceviz fidanından yapmak istiyorum nasıl olur acaba |
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
Biraz erken oldu ama, malum kuzu inek istilasından muzdaribim. Saksıları kuzudan koruyayım derken bunun saksısını devirdim bugün. Dallar da çitin arasından kuzular yediği için kısaldı. Fazla belli olmasın diye yatık çektim. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Elinize sağlık. P.A. larınızı gördükçe hevesleniyorum, yaza belki bir P.A. alırım. İyi çalışmalar |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|