![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Yeşill telgraf çiçeğim çok hızlı bir şekilde yol alarak büyüyor :D
|
3 Eklenti(ler)
Kokulu zambağım kurumasına rağmen dibinden patlatıp filizlenmeye başlamış :D
|
2 Eklenti(ler)
Sümbüllerim tomurcuklarını göstermeye başladı :D İnşallah en güzel çekilde açarlar :D
|
4 Eklenti(ler)
Son ektiğim nergis ve irislerimin keyfi yerinde ikişer üçer filizlenmeye başladılar . Maşallahları var inşallah nazar değmez :D
|
3 Eklenti(ler)
Çiğdemlerim aldı başlarını gidiyorlar :D
|
4 Eklenti(ler)
Bu sukulentimde hayla çiçek açacak ama açmadı yaa :( Çok sabırsızım galiba :D
|
2 Eklenti(ler)
Sukulentlerim çoğalıyor, çelik alıp ektiklerimde yerlerinde aynı duruyor, bu sefer hiç birine köklenmiş mi diye bakmayacağım kesinlikle :rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda köklenmeye çalışan sukulentlerimden durumlarına bakılırsa kökleniyorlar :D Bir yıl boyunca hiç yerlerini değiştirmemeye kararlıyım :D
|
3 Eklenti(ler)
Hibiskus tohumları toplamıştım. Sizce eksem tutarlarmı veya hangi ayda veya mevsimde ekmliyim :confused::confused:
|
Alıntı:
Benim yukarıda linkini verdiğim yerde çıkan fideler satılan hibiskus (nar çiçeği ) içinde çıkan tohumlardan. Çok daha fazla ekmeme rağmen ancak iki tane çıktı. Daha önce de aynı şekilde ekmiş ve çok daha büyük olmuştu. Ancak kış nedeni ile her ikisi de öldüler. İlkbaharda ekerseniz çok daha iyi olur. Sayın lonicera ektiği bitkinin şu anda tohumlarını almış durumda. http://www.agaclar.net/forum/tibbi-i...er/17334-3.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben size bir soru soracağım. 3. ve 4. fotoğraftaki sukucuğun adı nedir. Benim yapraktan ürettiklerime benzettim. Adını sizden alayım, google amca biraz dinlensin:) |
Sayın meslektaşım benim dün gece hercailerim,siklamenlerim,kalanşolarım ,açelyalarim donmuş seninkiler ne durumdalar?
|
Evde bir tek beyaz zambak eksik, göndereyim mi? Otları kesince hepsi meydana çıktı. :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
3-4. Fotoğraflardaki sukulent bu olabilirmi inşallah doğru araştırmışımdır sayın:mücevher çalısı :D http://www.agaclar.net/forum/sukulent/24507.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu kadar benzemeyle yanlışsa da yanlış oluversin Graptocuk :D |
Alıntı:
Sn. Galip Kuzucu, 3. ve 4. fotoğrafta ki sukulentiniz Graptopetalum Paraguayense. |
Galip,benim kapalı balkonumdaki açelyanın çiçekleri donmuş,yumuşamış,yapraklarda sorun yok.Seninkilerin son durumu ne?İçeri aldın mı?Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sevgihoca'm açelyalarım bu şekilde içeride sıcacık duruyorlar :) İlk aldığım açelyada çiçeklerini döktü tohum oluşturmak için kese yapmaya başladı :D
|
2 Eklenti(ler)
Açelyalarımı soğuktan korumak için içeriye alırken birkaç dalını kırdım :(
Eksem kırılan dalları tutarlarmı acaba ?? |
4 Eklenti(ler)
Sayın:zehra evin siklamenlerimi dahada içeriye aldım sararan yapraklarını ve kuruyan çiçeklerinede temizledim. Şimdi harika bir şekilde kış soğuklarının geçmesini bekliyorlar :D
|
4 Eklenti(ler)
Kalanşolarım ve yeni köklendirdiklerim büyümeye başladılar :D
|
3 Eklenti(ler)
Üzüm sümbüllerim soğuktan solup yere yattılar :(
|
Alıntı:
Alıntı:
Kolay gelsin... |
3 Eklenti(ler)
Aslan ağzım ve diğer iki çiçeğim soğuklara dayanamadı :(
|
4 Eklenti(ler)
Çiğdemler çoklu çoklu çıktılar dahada çıkmaya devam ediyorlar :D
|
3 Eklenti(ler)
Yeni aldığım sukulentlerden ilki :D
Artık almayı azaltmaya başladım yoksa yetişemiyorum :p |
5 Eklenti(ler)
Bu da ikinci sukulentim geçen hafta aldığımla çok benzer kardeşi heralde :D
|
2 Eklenti(ler)
Bu sukulentimde dallanmaya başladı. Dalları büyüsünde çoğaltmak için çelik alayım :D
|
1 Eklenti(ler)
Bütün çiçekleri içeri aldım. Hepsini çiçek odama yerlestirmek kaldı. İnşallah daha fazla kayıp vermem :(
|
Kalp kalbe karşıymış Galip,bu çocuk bu kadar çiçeği nereye sığdırıyor,diye düşünüyordum,toplu çekim yapmışsın.Aranjmanlar,yavrular derken epey yol katettin.Bahara hepsi harika olacak inşallah.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025