![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnşallah tutar sayın:sinbas. Dallara yazık olmasın :D
|
Kayıpların için çokta üzülme Galip.Bu olaylarla tecrübe sahibi oluyorsun.Siklamenlerini içeri almakla iyi etmissin.öldü dediklerini de atma sakın. Benden tavsiye unut o saksıları bir köşeye koy yok farzet.zamanı gelince yeşerebiliyor bazıları:)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Abilerim ablalarım çoğaltmaya çalıştığım yapraklar neden böyle oluyor olabilir ??
|
2 Eklenti(ler)
Beyaz açan açelyam biraz üzgun solmuş durumda :(
|
2 Eklenti(ler)
Buz çiçeğim ve telgraf çiçeklerim güzel görüntülerine devam ediyor :)
|
1 Eklenti(ler)
En küçük sukulentim bu hızda giderse diğerlerini hemen geçecek gibi :D
|
2 Eklenti(ler)
Zambağımın filizi büyümeye devam ediyor çok ilginç bir durum :D
|
Yazııık, beyaz açelya biraz üşümüş sanırım, inşallah en kısa zamanda toparlar kendisini. Diğerleri sağlıklı görünüyor, minikler de çok şirinler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bütün çiçeklerini içeri aldın çok güzel, peki bunların istediği nem ve oksijeni (havayı) yeteri kadar sağlayabilecek misin? sağlayamaz isen bir çok çiçeğini yitirme tehlikesi söz konusu, daha da önemlisi onların istediği ortamda uzun süre ne insan barınabilir ne de o televizyonun çalışabilir. Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bitki soğukları görünce uyku moduna geçmesin? Donma ihtimalleri de olabilir mi?
|
Alıntı:
Deneye deye öğreneceğiz, sulu ve etli yapraklarda bu gibi durumlar olabiliyor demek ki, ben de graptopetalumda denemiştim, 5-6 yapraktan 3-4 tanesinde yumuşamalar olmuştu, bir iki tanesi yavru vermişti. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Benim "Çiçek Odam" diye tabir ettiğim odamdan görüntüler biraz daha düzenlenmeye ihtiyaçları var ama :D
|
3 Eklenti(ler)
"Çiçek Odası"dan görüntülere devam...
|
3 Eklenti(ler)
"Çiçek Odası"dan görüntülere devam....
|
Ne kadar güzeller Sevgili Galip.Çiçek odan rengarenk.Çiçek pazarı gibi olmuş.Bizim çiçekçiden daha çok ve güzel çiçeklerin.Maşallah,çabucak büyüsünler.
|
3 Eklenti(ler)
Sardunya çeliklerim vardı bir sürü en azından iki tanesi tutmuş :D
|
Çiçek odan pek güzel de yeterince ışık/güneş alabiliyorlar mı o şekilde?
|
:) Valla insanın bu odadan çıkası gelmez sevgili Galip, maşallah, emeklerine sağlık...
Işık-güneş alıyor mu ben de merak ettim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
"Sedum Palmeri"m çiçek açmaya başlıyor sonunda sarı sarı ne güzel :D
|
5 Eklenti(ler)
kalanşolarım filizlenmeye devam ediyor. İki kocaman ve onların kendi çoğalttığım yavruları mevcut. İnşallah eski hallerini alırlar ve güzel güzel çiçeklerini açarlar :D
|
4 Eklenti(ler)
"Sedum Rupestre 'Angelina'" soğuklara dayanamadı. Daha bugün fark ettim. Hemen yeni çoğalttıklarımın yanına koştum bereket onlara bir şey olmamış :D
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda benim soğanlılarım. Toplam sayıları 100'e yakın :)
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda benim süsenlerim. Normalde ekim zamanları mart, nisan, mayıs yani ilkbahar olmasına rağmen benim soğanlarım ocak ayında filizlenmeye başlamış. Sizce şimdiden eksem bir şey olur mu ??
|
3 Eklenti(ler)
Graptopetalum Paraguayense . Yapraklarından yetiştirdiğim sukulentlerim büyümeye devam ediyor...
|
4 Eklenti(ler)
Elimde olan kaktüslerim :D
|
4 Eklenti(ler)
Kalanchoe Daigremontiana (Aşkın Gözyaşları) ve Echeveria Purpusorum ile yavruları :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025