![]() |
Ee Galip gerisi nerede,nasıl dizayn edeceksin?
|
Alıntı:
Aranjman yaptıktan sonra da bitkilerin büyümesine elverişli olacak genişlikte olmalı. En az 20 cm. çapında olsaydı. ;) |
:) Eyvaaah şimdi de ev fanus ile dolacak gibi görünüyor... Gözümün önüne geldin sevgili Galip çiçeklerin ortasında ayakta bir elin belinde, bir elin de kafanı kaşır vaziyetteki halin...
Rastgelsin, eminim ki çok güzel olacaklar... |
Fanuslar küçük geldiği için mecbur tekli olarak yapmak zorunda kaldım sayın:sevgihoca :(
Biraz değil çok küçük geldiler sayın:jakin ama güzel eğlence oldu :D |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Fanuslar küçük gelince mecbur tekli yapmak zorunda kaldım :(
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 589686 Renklisi daha iyi olacaktır. ;) dikdörtgenini bulursan. Eklenti 589692 |
:) Dedim ama çok güzel olacaklar diye... Maşallah!.. Emeklerine sağlık sevgili Galip.
|
Güzel ve şık görünüyorlar. Yalnız deliksiz oldukları için sulamayı çok az az yapmalı.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
En dibine 5-10 mm arası mozaik doldur ki su tahliyesini daha sağlıklı yapsınlar, delebilirsen altlarını delmeyi unutma sen yapamazsan bir camcı çok güzel görür işini. ;)
|
Böyle bilgili abilerim ve ablalarım olduğu için çok şanslıyım eksiklerimi tamamlıyorsunuz :D Bilgileriniz için çok teşekkürler :D
|
:( Şimdi ben bulamam da bir EN sayfamız vardı.
EN COŞKULU üye Galip Kuzucu. |
Alıntı:
2015 yılının ''EN''leri |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Yavrulu sukulentlerimin birazını ayırdım :D
|
Alıntı:
|
Aynen sayın:duy-gu :D O minicik saksılarda sıkış tepiş duruyorlardı :D Anca onlara sıra geldi :D
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda güzelmi güzel açelyalarım hepsi harika çiçeklerini açarken beyaz olan arada kaldı :(
Üzüm sümbüllerimde büyümeye devam ediyor, yemyeşil oldular :D |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bunlarda aranjman için aldığım daha büyük saksılar :D Yeşil ve kırmızı olanlarda fazla suyun durması için gereken yerler var:D Böyle saksıları ilkkez gördüm :D
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Buda benim ilk aranjmanım :D Daha acemiyim yolun başında :D Eksiklerim kesin vardır :D
|
İnşallah kurumazlar. Soğuk havayı seviyorlar değil mi?
Pencere hangi yöne bakıyor? Mine hanım, kuzey veya doğuya bakan yerde tutmayı önermiş: http://www.agaclar.net/forum/109623-post10.htm |
Alıntı:
İsmini biliyor musun? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025