![]() |
Alıntı:
|
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, akşam gitsem diyorum evde ne kadar şekerlik gondol, saklama kabı, borcam, çorba, komposto,sütlaç kasesi vs. varsa yapsam diyorum acaba hanım bana ne der diye düşünüyorum. :D
|
Alıntı:
|
Sevgili Galip kardeşim, daha önce söyledim; senin yüzünden sukkulent hastası olacağım. Bir de onu başıma saracaksın. Şimdi anlat bakalım, o kapların içerisinde nasıl yetiştiriyorsun, suyunu nasıl yapıyorsun. Sn. Sinbas'ın dediği gibi hanımın borcamlarını dolduracağız anlaşılan. Bir de bir yerde tanesi 8.-TL.den satılan çeşit çeşit sukkulent buldum. Al başına belayı (sayende).
|
Çiçek hastası olmak bence daha iyi sayın:cengizildas :D Sigara alkol tiryakisi olacağına birikimi çiçeklere aktarmak daha iyi hep stresini alıyor insanın hem de ev yeşillik oluyor :D
|
Alıntı:
Yayılıcı bir türmüş.. |
3 Eklenti(ler)
Sevgili Galip,
Aranjmanlarında bence doğal çakıl taşları ve ahşap kabuklar (iri parçalar) kullanabilirsin. Bu örnekler çok hoşuma gitti, belki sana da ilham verir :) |
Paylaşımlar çok güzel.Cam fanusları çok güzel doldurmuşsun Galip.İnşallah sorunsuz büyürler.Diktiklerin çok dekoratif görünüyorlar.Tebrik ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn. Galip kardeşim, soruma yanıt alabilirsem sukulent yetiştirmeye başlayacağım.
Cam fanusta su durumunu nasıl ayarladığınız konusunda bir bilgi vermiyorsunuz. Bazı örneklerde saksının altının delinmesi gerektiği söyleniyor. Cam fanusta delinme olmayınca nasıl oluyor. Şimdi saksılarının altlarının delinmesi mi gerekir yoksa herhangi bir cam kapta olabilir mi? |
4 Eklenti(ler)
Bugün dayanamadım yine çiçekçiye uğradım ve bi' dünya sukulent aldım :D
|
4 Eklenti(ler)
Yeni sukulentlere devam :D
|
4 Eklenti(ler)
Sukulent merakım hiç bitmeyecek galiba :D
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Sukulentlere devam :D Üstteki sukulentin rengi çok hoşuma gitti :D
|
4 Eklenti(ler)
Şu ana kadar gördüğüm en değişik sukulentlerden birisi birinci resimdeki kamuflajlı sukulent gibi :D Bu haftalık aldığım sukulentler bu kadar artık haftaya gerisi :D bende bu merak varken haftaya da kesin gider alırım :D
|
2 Eklenti(ler)
Bu minik kaktüsü de çiçekçi verdi :D Normalde kaktüsleri dikenli oldukları için sevmem ama bu güzele benziyor :D
|
Alıntı:
Minik sarı çiçekler açıyor ve dikenleri hiç batmıyor, çok cici :) |
Alıntı:
|
Bu küçük kaktüs parçası kaktüs merakınızın başlamasına sebep olacak gibi duruyor.;)
|
Alıntı:
|
Umarım istediğiniz gibi bir ev bulursunuz :)
|
Alıntı:
|
O bir yıllık süreç de az çiçekli ihtisas süresi olur, bu sayede başka bir eve geçip çok çiçeğiniz olunca onlara daha iyi bakarsınız diyelim o zaman :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama dikkat et bir gün gizlice senin Succulentlerini götürebilirim, :D bu aralar hangi sayfaya baksam aynı güzellikleri görüyorum biraz biraz bulaşmaya başladı. Benim hiç sukulentim olmadı. :( haydi yarın alayım desem satan bir yerde yok, bu konuda çok mahrumiyet bir yerdeyim. :mad: |
Evet sinbas,bende aynı dertten musdaribim.Ama dün bir dükkanın önünden geçerken sedum palmeri gördüm,hemen üç dal kopardım,diktim.Burda da yok böyle bir şey.Olsa ben de Galip'e döneceğim.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025