![]() |
1 Eklenti(ler)
Hibiskuslar tohum yapıyormu acaba:confused::D
|
Soğanların evin içinde mi Galip?Ben dışarı balkona koydum.
|
Alıntı:
|
Galip kuzucu sayfan hayırlı olsun biraz geç oldu ama iyi işler başaracağına inanıyorum arkanda kapı gibi ismail abi var gerekli desteği alıp bu işi başarırsın :) başarılar
-Sevgi ablacım aldığınız soğanlılar sanıyorum a-101 dekiler .bunlar soğuğu sever çiçek kalitesini artırır.Yani dışarıda kalsınlar kar yağsın üzerlerine sıkıntı olmaz korkmayın :) |
Alıntı:
|
Senin sevgin ve merakın mesafeyi ortadan kaldırır ;) sen yeterki devam et
|
****** merakım sevgim hiç bitmez çiçekleri seviyorum iş stresinide atıyorum sayelerinde :D
|
1 Eklenti(ler)
Üzüm sümbülleri 5 er 10 ar çıkmaya başladı :p
|
sn galip kuzucu; üzüm sümbülleriniz güzel maşaallah malum önümüz kış etkilenmiyeceklermi soğuktan.
|
Teşekkür ederim sayın:ibocandan :) Geçen sene üzerlerine kar bile yağmıştı :D Birşey olmadı hatta ne kadar soğuk olursa o kadar güzel çiçek açıyorlar ;)
|
1 Eklenti(ler)
Bu sukulent çiçek açıyormu acaba bilgisi olan varmı:confused:
|
2 Eklenti(ler)
Az önce bakırköy pazarına gidip evime yeni bir sukulent aldım hemen paylaşayım dedim :rolleyes: Baktım kardeşleride var hemen ayırayım onları :D
|
Alıntı:
Minik minik çiçekler açıyor :) http://www.agaclar.net/forum/sukulent/24507.htm |
Teşekkür ederim sayın:akçabardak :D
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bilginiz ve araştırmanız için çok teşekkür ederim sayın:Jakin :D
|
Bilgim yoktu, sadece aradım biraz. :)
|
1 Eklenti(ler)
Bugün aldığım sukulentin yavrusunu hemen ayırıp başka saksıya ektim inşallah hemen büyüyüp annesi gibi olur ;)
|
3 Eklenti(ler)
Kalanşolarımı çoğaltmaya devam ediyorum geçen sefer 1 haftada köklenmişlerdi bakalım bu sefer ne olacaklar ;)
|
Kalanşolar hızlı büyüyüp toprağı azaltıyorlar. Yanılmıyorsam her birini tek saksıya dikmek daha iyi gelişmelerini sağlayabilir.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çiçeklerime yeni bir üye daha eklendi :p "Açelya" :D Geçen sene kurutmuştum bu sefer daha iyi bakıp kurutmamaya kararlıyım :rolleyes:
|
açelya
2 Eklenti(ler)
Benimde Açelyam var her gün bir çay bardağı su veriyorum suyu çok seviyor
Eklenti 583900 Eklenti 583901 |
Bilginiz için çok teşekkürler sayın:ibocandan:p Sayenizde artık açelyamı kurutmadan yaşatacağım ;)
|
Alıntı:
|
Melesef yedim saksı lazım abi :D
|
4 Eklenti(ler)
Sukulentlerime yenileride ekleniyor :D Baktım her dalda kökler var hemen hepsini ayırayımda birsürü sukulentim olsun :D Bir tanesinin dibindede yapraktan çoğalan bir sukulent var :p
|
:) Çok güzeller sevgili Galip, köklü dalları ayırırken fotoğraflamayı da unutma lütfen, foto isteriz. Emeklerine, gönlüne sağlık...
|
Teşekkürler sayın:yenigine tabi ki unutmam :D En yakın zamanda fotoları atarım :D
|
1 Eklenti(ler)
Nöbetlerden sukulentlerimi ekmeye vakit bulamazken saksının dibine dökülen yapraklar köklenmeye baslamış bile :p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025