![]() |
Anlaşılan epey işiniz var.Kolay gelsin size.Fotoğrafları bekliyoruz..
|
Alıntı:
|
Harika, sevgili Galip Kuzucu çok güzel soğanlar almışsın, inşallah çiçeklerini de görürüz.
Yalnız glayöl soğanları ilkbaharda dikiliyor diye hatırlıyorum... |
Ne mutlu size, bu genç yaşınızda göreve atanmışsınız,İstanbul gibi bir yerde çiçeklerinizle hatta tohumlarınızla:p düzgün bir hayat yaşamaya çalışıyorsunuz.Fırsat buldukça bu işlerle uğraşınca hastane stresinizi de atarsınız.Sevgiler.
|
Alıntı:
Aynen bende internetten baktım mart, nisan, mayıs aylarında ekiliyormuş bilginiz için çok teşekkür ederim :rolleyes: |
Alıntı:
Stres atmaya birebir zaten mümkün olduğunca bütün evi çiçek doldurmaya çalışıyorum :D |
1 Eklenti(ler)
Saksılar geldi sabah uyanır uyanmaz hemen soğanları dikmem lazım :D
|
Şike var bu işte:). Hiç bu kadar çeşit yoktu soğanlardan ,ben alırken.Hem saksılar hiç güzel değil, rengarenk cıvıl cıvıl:).
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bende geçen yıl aynılarından almıştım. Öyle çok yağmur yağdı ki maşallah. Galiba çürüdüler.%30 ancak kurtarabildim. Şaka bir yana ben bile sabırsızlıkla bekleyeceğim çiçek açmalarını:p |
2 Eklenti(ler)
1 Ekimde köklensin diye koyduğum skulent yaprakları 15 ekimde köklenmeye başladı 23 ekimde de filizlenmeye başladı :D
|
2 Eklenti(ler)
Sayın:sevgihoca'nın bilgisi üzerine skulentimin çoğalması için hemen hepsini ayrı saksılara ektim :rolleyes:
|
Sayın Galip Kuzucu, sayfanız hayırlı bereketi bol olsun. Kuzucu soyadıyla bir de çok değerli bir kardeşimiz daha var :) İsmail Kuzucu, merak ettim acaba soy isim benzerliği midir... yoksa aranızda bir akrabalık var mı?
Sukulentleriniz çok güzel görünüyorlar, renkli saksılarınız da pek şirinler, o saksıların çiçekleri çok şanslı olacaklar, eminim çiçekler de onlara eşlik ederek sayfanızı daha da renklendireceklerdir. Şimdiden kolay gelsin dileklerimle |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sabah soğanların hepsini ektim sümbül, üzüm sümbülü, nergis, lale, çiğdem ve irislerimi :D İnşallah güzelce gelişip hemen çiçek açarlar...
|
İyi bakalım,soğanların hayırlı olsun.Takipteyim.
|
Az önce koştura koştura A-101'E gidip yine bi dünya çiçek soğanı aldım akşama hemen ekip de fotolarını atcam :D
|
Alıntı:
(Noktalama işaretleri nerede doktor. :p Atcam denmez atacağım yükleyeceğim denir. :rolleyes: Yazarken düzgün yazmak gerekli.) |
Hemşire çalışırken yazdığı için onlara o kadar dikkat edemiyor olabilir mi abi :) Aynı abi tek tek saydım :D ama daha aldıracaklarım var :D
|
:eek: Mümkün değil; hemşire mesai saatleri içersinde sade ve sadece işi ile ilgilenecek. Zira mesleğin bunu gerektiriyor sevgili Galip Kuzucu; aman diyeyim, lütfen...
Saksıların çok güzel olmuşlar, kaçar tane soğan aldılar, emeklerine sağlık... :) |
Alıntı:
|
:D Bu gidişle korkudan bir daha bir şey yazmayacak... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çiçeklerin resimlerini bekliyoruz. kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Son aldığım çiçekleri de az önce ektim :D
|
Sayfanız hayirli olsun. Glayor soğanlarını nereden aldınız?
|
Teşekkürler sayın:abk :) Geçen sene ilkbahar mevsiminde BİM'den almıştım glayör soğanlarını :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025