![]() |
Sevgili Milla evini tasiyacakti herhalde ondan giremedi.
|
Hayırlısıyla taşınsın ,yerleşsin ,bütün çiçekleri yerleştirmekte uzun uğraş verecektir. Yeniden düzen yapması gerekecek.
|
Neredeydiniz Sayın Milla:D Hepimiz merak ettik sizi...
|
Sevgili milla, kohleria çiçeği nasıl oldu? Yaşıyor mu? Sevgiler...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Sevgili özlemsoylu,
Kohleriaların durumu iyi, çiçek de açmıştı ama fotoğraflayamadım sonra da yolda düşmüş ama üzerinde yine tomurcuklar var. Açar açmaz fotoğrafını çekerim. Sen kaybettin diye üzülme benimki çok uzun boy yaptı, çiçeği geçince derin bir budama yapacağım. |
Alıntı:
Beni özlemeniz beni çok mutlu etti :) Malum taşınma telaşı olunca sık giremedim ama bundan sonra daha sık girerim. Ben de sizleri özledim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Daha önceki geziler bir işe yaradı, sonunda istediğimiz gibi bir ev bulduk. Taşınma telaşıyla Hindistan gezisini geciktirdim ama bensiz gitmediğiniz için çok mutluyum :) |
Alıntı:
Sen az daha oyala onları, az daha işim var sonra hemen geliyorum. Mehter takımı olmazsa olmaz :) |
Alıntı:
Taşınma telaşından pek fırsatım olmadı ama artık yavaş yavaş kendime zaman ayırmaya başladım bundan sonra daha sık girerim. Evin eşyalarının çoğu öyle duruyor ben çiçekleri ekmekle meşgulüm :) |
Alıntı:
Yaşıyor ve çiçeklendi ama ilk çiçeği taşınma esnasında düşmüş. Tomurcuklar açar açmaz resimlerini paylaşacağım. Epey bir süre önce size WhatsApp dan mesaj atmıştım ama benden olduğunu anladınız mı bilmiyorum :) |
Şimdi tekrar baktım whatsappa, hiç ordan mesajlaşmamışız. Bana ulaşmamış demek ki. İstediğiniz gibi bir ev bulmanıza sevindim. Yeni evinizde mutlu ve bol çiçekli günler sizin olsun...💕🌱🌲🌳🌴🌷🌺🌹🌸
.....telefondan tapatalk.... |
Alıntı:
|
Sevgili Milla ablacığım, sonunda istetiğin gibi içine sinen güzel bir ev bulmuşsun çok sevindim çooook. :D
Sen bahçeli ev istiyordun bahçesi mi var, balkonu mu var bilmiyorum ama bana biraz ev hakkında tüyolar ver ki yeni evin için hazırlamam gereken hediyeler olacak. :D (bu arada İstanbul'da mı yoksa ege taraflarında mı ev) Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde, huzurla, sağlıkla, mutlulukla, ailenle birlikte güle güle oturman dileklerimle... :D |
Eviniz hayırlı uğurlu olur inşallah. İçinize sindiğine göre apartmanda yaşayan herkesin özlem çektiği bahçeli bir eve -hepimiz bahçeli evde doğmuşuz sanırım, yoksa nereden gelecek bu hasret- taşınmışsınızdır umarım, eğer öyleyse sizin adınıza çok sevindim :)
|
Alıntı:
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi gönlüme göre oldu. Darısı isteyenlerin başına inşallah. İstanbul'la bağları tamamen kopardım :) Yeni yerleşim yerimiz Bodrum. Denize yürüme mesafesinde, bahçeli üç katlı, teraslı, iki kocaman teras balkonlu bir ev. Bahçede on bir tane bodrum mandalinası, limon, portakal ağacı var. Ekip dikecek çok fazla yerim var.Evi bahçeye ortalı diyebileceğim bir şekilde yapmışlar. Dört cephe de güneş ve hava alıyor. Anlayacağın sen hediyeleri bol tutu :) Yakın zamanda bahçe ve teras sayfası açar resimleri yüklerim. Oradan takip edersin. Dün balkon bitkileri ile uğraştım bu gün bahçe ile uğraşıyorum. Kendime iki gün izin verdim :) Eşyaların çoğu duruyor kolilerde ama düşündüm kışlık kıyafetleri çıkarmak mı daha mantıklı yoksa fideleri yerlerine ekmek mi? Anlayacağın ablan bol bol dökülüp saçılacağı, gönlünce ekip dikeceği bir yere kavuştu. Darısı diğer projelerimizi de gerçekleştirmeye inşallah :) |
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Lusoariye'de anlattığım gibi tam istediğim gibi bir ev. Allah dileyen herkese nasip etsin. |
Bu gerçekten muhteşem bir haber :D öyle çok sevindim, öyle çok mutlu oldum ki sevinçten söyleyecek kelime bulamaz hale geldim. : D :D :D
Bizleri hayata bağlayan en önemli şeylerden birisi hayallerimizdir ve senin hayallerinin en kısa zamanda gerçekleşmesi için ayrıca dualar edeceğim, senin o kocaman hazinelerden bile değerli kalbin herşeyin en iyisini hak ediyor ablam... Balayında büyük ihtimal Bodrum'da olacağız, özel ev hediyen ve tabii ki vazgeçilmezlerimiz çiçeklerimizle sizleri mutlaka ziyarete geleceğiz, anlayacağın başının belası kardeşinden yine kurtulamadın. :D Herkese selamlar, saygılar ablacım... :D |
Sevgili Milla eviniz hayırlı olsun.. Güzel günlerde, sağlıkla, mutlulukla güzel çiçekler büyütürsünüz inşallah.. Sevgiler..
|
Alıntı:
Bodruma geldiğinizde mutlaka toplanalım bir araya. Sana face'den mesaj atacağım. Oraya bir bak. |
Alıntı:
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yolu düşen herkesi bahçede mangala beklerim :) |
Herkes toplu gelirse ancak deve kesmek lazım olur. Ama Bodrumda deve ne gezer. İşin doğrusu bahçeli ev size yakışır. O kadar çiçek ,ağaç derken size yetmiyordu İstanbul. Şimdi sıkıntı kalmadı sayılır. Sadece daha çok yorulmak durumunda kalacaksınız.
|
Alıntı:
Eşyaları bir yerleştirsem bahçe çiçek işleri beni hiç yormaz aksine mutlu eder. Burada 1,5 günde bronzlaştım. Bahçede iş yaparken çaktırmadan yakmış güneş. Cumartesi burada deve gördüm. Çeyizi deve ile götürüyorlarmış, şenlik yapıyorlarmış. Belki rica edersek onu kesmemize izin verirler :) |
Hayırlı uğurlu olsun sn Milla. Hayallerinize kavuşmanıza çok sevindim. Dilerim sevdiklerinizle beraber ömür boyu mutlu bir yaşam geçirirsiniz orada. Darısı tüm bahçeli bir ev düşleyenlerin başına.
|
Alıntı:
|
Sevgili Milla, hayallerinizin gerçekleştiğine çok sevindim. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun. Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde oturun inşallah. Bahçe çalışmalarınızı da zevkle takip edeceğimize eminim. Sevgiler...
|
Alıntı:
Tüm dileklerinize gönülden katılıyorum. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Bu gün bahçede lilyumları ektim. Balkonda da bardaklarda olan çiçeklerimin bir kısmını daha büyük saksılara geçirdim. İşimin yarısı bitti sayılır :) |
Hayırlı uğurlu bol Çiçekli olsun eviniz.Allah bize de nasip eder inşallah gönlümüze göre bir eve sahip Olmayı .
|
Alıntı:
Sana, Fasew'e ve Özlem arkadaşıma verdiğim sözü en kısa zamanda tutacağım. İnşallah atladığım başka kimse yoktur :) |
Bu mübarek Günler'de dilimde düşmeyen dualardan biri Rabbim hayırlı helal temiz ev sahibi eyle bizi de tüm Müslüman alemini de inşallah kabul olacak bir zamana denk gelir de Rabbim geri çevirmez.Tutarsın abla biliyorum .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025