![]() |
5 Eklenti(ler)
Evdeki bitkilerde ani bir canlılık oldu. Ya benim dönmeme sevindiler ya da yaklaşan cemreleri hissettiler :))
|
Fethiye güzellerin (420. mesaj) benim kalbimi de fetettiler, acaba ben de mi gidip getirsem ne yapsam. :D Özellikle 1. 3. ve 4. resimdekiler öyle bir bayıldım ki kendime gelmekte zorlanıyorum, :D bunlar huernia denilen türler olmalı.
|
Segili Lusoari,
Hazır ayağına gelmişi varken neden gidesin :)) Bunları (6 çeşit) bir kaktüs sevdalısı hediye etti bize. Kendinin yüzlerce çeşidi varmış. Zamanımız kısıtlı diye çok ayaküstü bir hediyeleşme oldu ama ben de çok beğendim bunları. Senin o seçtiğin cinsler çok güzel açıyormuş. Sanırım bir tanesi avuç büyüklüğünde koyu renk ve çok güzel açıyormuş. İnşallah çiçeklerini görürüz. Her ihtimale karşı yedekleme yapacağım en kısa zamanda. |
Alemsin ablam ama eğer çelik verebilecek dalları olursa valla yok demem, bu güzelleri geri çeviren çarpılır. :D
Yedeklemeyi ihmal etme sakın. |
Sevgili Kardeşim,
Bir çoğunu saksısıyla verdiği için yeterince var merak etme, hazırlıyorum. İnşallah en kısa zamanda çiçeklenirler de tam tür belirleriz. |
Bu sene cümbüş var desene. :))
|
Kesinlikle :))
|
5 Eklenti(ler)
Milla ablacım bak burada kimler var :eek:
Seni merak etmiş bu minikler :p tek tek fotoğraf çekindik sonra da toplu bir hatıra fotoğrafı ;):D:D |
Çok tatlısın ya, baharda yeni bir koliyi hakettin :))
|
Sağ ol ablacım o senin tatlılığın :D :D
Yeni mi bir koli hakettim? :eek: Bak yine heyecandan doğru düzgün cümle kuramadım :D Şaka bir yana, ne zengin bir gönlün var senin ablacım :rolleyes: |
Sevgili kardeşim,
Sizler gibi gençlerin çiçeklere olan merakı beni çok mutlu ediyor. Senin gibi iyi bakan insanlara nasıl yollamam. Şimdiden kocaman olmuşlar, eline sağlık. |
Sevgili Laleci,
Hadi hadi sana koli moli yok! Bavul lazım sana şöyle açılınca kocaman olan bir bavul. :D Toplantıda en çok ganimeti sen toplayacaksın gibi bir his var içimde kardeşim, hadi hayırlısı. :D Bir kerriim bile yok diye ben de ağlamaya devam edeyim. :( |
Alıntı:
|
Sevgili Laleci_03,
Hadi yine iyisin bak kısmetin iyice açıldı :) |
Alıntı:
|
Sevgili Lusoari,
Sen hiç ağlama kıyamam. Benim büyük keriim öldü ama iki ayrı saksıda köklenmiş birer yaprağım var, dipten galiba sürgün de gelecek. En kötü ihtimalle biri senin biri benim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
İsmail ağabeyim, diyecek söz bulamıyorum vallahi, sağ ol, sağ ol, sağ ol. Çifter çifter sevinç yaşıyorum bu gün, hadi hayırlısı :D Çoook seviyorum sizleri yaaaa :D :D |
Alıntı:
|
Uçma uçma,sevin sadece :)
|
Bence de sadece sevineyim, dışarıda fırtına var zaten kule izin vermez, yoksa uçardım yani biliyorsun :p :p :D
|
Bu arada ben de hediyeleşmeyi severim haberiniz ola yukardakileri okuyunca ve görünce kendime engel olamadım
|
Sayın samur elbette. Özelden zevklerinizi paylaşalım. Olmadı ortaya karışık :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu senin olsun. Bakma böyle yıpranmış göründüğüne, süper bir kökü var ve anaçtan kalan ilk ve en büyük yaprak. |
Senin elinden çıkan herşey çok güzel, kalbi inanılmaz güzelliklerle dolu olduğu için senin gözüne yıpranmış gözükmüştür bana köre muhteşem. Tekrar o güzel ellerin dert görmesin ablam. :)
|
3 Eklenti(ler)
Perşembe günü donlarda kaybettiğim nergislerin yerine belki soğanlarından bulabilirim diye Bauhaus'a gittim ama hiç soğan kalmamış. Ben de canlı çiçeklere baktım ve dayanamayıp bir şeyler aldım.
Bu güzele vuruldum adeta, çok egzotik bir kokusu ve çok canlı bir rengi var. |
3 Eklenti(ler)
Bu minişler sıraya girmiş ''beni al, beni al'' diye gözümün içine bakıyorlardı :))
|
3 Eklenti(ler)
Devamı...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025