![]() |
Sorma Uyap ablacım isyanlar bizde de çıkıyor ama ben bu aralar haklı olarak hemen acıtasyon yapıp (Dondan kaç çiçeğim telef oldu benim diyerek) durumu kurtarıyorum :D :D
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili uyap,
Bizde isyan yok, teşvik var :)) Eşim bana perlit almak için Bauhause'a gitmişti bu gün. Bunları sürpriz olarak almış. |
Sayın Celalim01,
Bence o bahsettiğiniz kapalı balkonu mutlaka yapın. İçinde geçireceğiniz zamana doyum olmaz. Hem biz de ziyarete geleceğiz kısmetse. Bende daha yeni edindiğim ne güzeller var biraz bekleyin :)) |
3 Eklenti(ler)
İlki Sığacık güzeli, sonrakiler Cunda güzeli.
|
Öyleyse sayın Uyap sizin balkona saldırı yapmaya gerek yok ,olsa olsa çiçeği çok olandan alıp sizin balkona bırakmak lazım arada bir kaç tane .
|
Alıntı:
Elbette sayın Milla ,ilk fırsatta yaptıracağım. Siz gelin üzülmeyin oğlak kalmadı tavşanlar bitti diye .Daha bahçemde arılarım var. Nede olsa onlarda petek petek ballarım olur ondan tadarsınız. Çok değil bir kovan ama önümüzdeki zamanda çoğalırlar. Henüz bal almadım ,kendileri güzelce beslensin yavru yapsın diye. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kısmet olursa gerçekten oralara bir yol yapmak istiyoruz. Sizlerle o güzel coğrafyada buluşmak bizim için büyük zevk olacak. |
Hayırlısı olsun da geç olması önemli değil. Kısmet işi bu iş .
|
Önümüzdeki dört gün kar var diye çiçekleri yine içeri aldım. Geçen donda içeri biraz geç aldığım frezyalarım iyi gibi duruyordu ama şimdi baktım %95'i merhem gibi cıvıklaşmış. Acaba frezya soğanı bulabilir miyim bu ayda, eksem çıkar mı?
|
Alıntı:
Büyük ihtimalle mart ayında geliyorum, kırmızı halıları serin. :D |
Sevgili kardeşim, çok cömertsin sağ ol, dört gözle yolunu bekliyorum,kırmızı halılar hazır şimdiden :))
|
Sevgili lusoari. Sanki listende bende vardım.. hatırladın mı? :)) Martta geliyormuşsun ne güzel..
|
Ben de vardım sanki :D :D
Sen gel kırmızı, turkuaz ne renk varsa sereriz Lusoari ağabeyim :D :D |
Teşekkür ederim arkadaşlar. :) Öyle sabırsız ve heyecanlıyım ki içim içime sığmıyor. :D
|
5 Eklenti(ler)
Benim miniklerden birkaçı.
|
Alıntı:
|
Tamam, baharda özelden mesajlaşırız. Ben hazırlıkları yapıyorum :))
|
Sayın Milla yazılarınızı okudum ama okulda cevap yazamıyorum şimdi evdeyim yazabiliyorum. Benim frezyalar yavrulasın size onların soğanlarından göndereyim. farklı nergislerden ,irislerden de var isterseniz söküm yapınca gönderebilirim.
|
Sevgili arkadaşım miniklerin gitgide coğalıyor ne güzel..Ne güzel eşin senin için hediyelerin en güzelini almış,sevindim.
|
Alıntı:
Çok memnun olurum, çok teşekkür ederim. |
Sevgili sonkez,
Sağolsun eşim beni çok destekliyor bu sevgimde :) Miniklerim çoğalıyor ama yine de insan doğada edinmek istediği ne güzellikler görüyor, imrenmeden duramıyor. |
Evet malesef gözümüz,gönlümüz doymak bilmiyor.Ne görürsek bizdede olsun diyoruz..Buda güzel bir duygu bence.Ben çok mutluyum bu duygularda olduğum için.:p
|
Aynı şekilde ben de mutlu oluyorum. Beni hayata daha çok bağlıyor bu güzellikler.
|
Emeğinize sağlık Milla. Bu kadar çiçeğe bakmak ilgilenmek büyük emek istiyor. Bu da ancak sevgiyle oluyor.
|
Teşekkürler sevgili Karadavut, malum zamanım bol. Ben de tüm ilgi ve sevgimi çiçeklere verebiliyorum :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu güzelin renklerine bakmaya doyamıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Ailemizin yeni üyesi
|
5 Eklenti(ler)
Fethiye güzelleri
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025