![]() |
Sayende olacak sanırım sevgili kardeşim :)
|
Alıntı:
|
Benim hiç menekşem yok biliyormusunuz , şu ana kadar hiç yaşatmayı beceremedim .yaprak ektim çoğalmadı atttım:D :D size zahmet sn millaya çoğlatırken benide unutmayın :D :D:D
|
1 Eklenti(ler)
Seyahatten Bafa güzeli,
Beyaz açtı ama acaba rengi döner mi? |
1 Eklenti(ler)
Cemrelerle birlikte sarmaşık da atağa geçti.
|
1 Eklenti(ler)
Bu minik de minikliğine bakmadan bir miniş çıkarmış :))
|
Çok tatlı bu miniş sevgili Milla , güle güle büyütün :)
|
Çok teşekkür ederim sevgili aleydi. Minişler nedense daha çok seviliyor :)
|
4 Eklenti(ler)
Yine yollardayız. Bunlar da ikinci seyahatten Bodrum güzelleri...
|
Maşallah çok güzeller. Kıskanıyoruz ama Sayın Milla, hep bir gezme, hep bir çiçek... :p
|
Sevgili maya,
Çok gezelim, çok çiçek edinelim, çok çok paylaşalım :)) |
1 Eklenti(ler)
Turgutreis güzeli :))
|
1 Eklenti(ler)
Bu Bodrum güzeli kendini ikiledi.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da evdeki nergislerimden. Şansımdan beyazlar da bu da çok güzel kokulu çıktı. Çok zarif bir koku.
|
Kocaman bir masallah..
|
Hepsi çok güzeller.
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu gün iki yeni bitki aldım, kısmetse yarın resimlerini yüklerim :) |
2 Eklenti(ler)
Kırmızı lalem açmaya karar verdi. Tomurcuk frezyamın da rengi belli oldu :)) Mis gibi kokuyor...
|
Frezyana bayıldım ablam, bilirsin mor, erguvan tarzı renklere bayılırım benim yerime mis kokusunu koklarmısın?
Kırmızı lalenin arkasında duranda kırmızı çiçek açan bir vriesea olması lazım, hemen dikkatimi çekip beni çocukluğuma götürdü. Seneler önce marketten yarı ölü olarak almıştım iyi bir bakımla 2 sene sonra ana bitki 3 tane yavru verdi tam çiçek başağını uzatmaya başlamışlardı ki bir sabah uyandığımda saksısı yerinde yoktu ne yazık ki çalmışlardı, o kadar üzülmüştüm ki o halde bile dua ediyordum inşallah yeni yuvasında mutludur diye. :( Bu güzelde senin elinde eminim çok güzel olacaktır. :) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Seninkini çalmalarına çok üzüldüm. İnsafsız insanlar ne demeli başka bilmiyorum öylelerine. Benimki yavrularsa adını lusoari koyacağım :)) Frezyalar şahane kokuyor. Bodrumdan neredeyse bedavaya aldım iki kocaman saksıyı. Saksı değişirken morlardan ufak bir saksı ayıracağım :)) |
Alıntı:
|
Yeni guzellerin insallah cok ciceklenir ve gozlerimiz bayram yapar..
|
Çok teşekkür ederim sevgili sonkez, inşallah.
|
Haklısın ablam bak, büyüt bir de ortadan yok olsun, beni bilirsin inan isteselerdi belki ben saksısıyla bile hediye edebilirdim, neyse yapacak birşey yok yeni adıda pek bir yakışmış. :D
Frezyalardan yanada yine tavuğum yumurtladı mı ne. :D :D :D Hepsine kocaman maşallah. |
Sevgili kardeşim maşallah senin tavuklar yumurtlamayı çok seviyor. Yakında çiftlik kurman gerekecek :))
|
canım çok güzel çiçekler almışsın ömürleri uzun olur inşallah :)
|
2 Eklenti(ler)
Double hyacinth ''Madame Sophie'' olduğunu sanıyorum bu güzelin. İki gün önce eşim aldı bana. İlk defa katlı sümbülüm oldu ve çok sevdim. Kokusu da görüntüsü kadar şahane. Biraz daha açsın yine resim paylaşırım.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Baharla birlikte çiçekler coşmaya başladı :))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025