![]() |
4 Eklenti(ler)
Bu katlı ve yalın sümbüller beni hem kokuları hem görüntüleriyle mest ediyorlar. Menekşeler de birbirleriyle yarışıyor adeta.
|
Evet hem goruntu ,hem kokulari cok guzel...
|
Alıntı:
|
Sevgili Milla; Sizinle de yarışamam çiçaklerde.. çok çok çok güzel hepsi. Çok değişik çiçekler.. ve siz onlara çok güzel bakıyorsunuz demekki.
Yalnız bir noktada takıldım. Sizin makinanız da da yakın çekim sorunu mu var.. ben de yakın çiçek çekimlerinde netlik alamıyorum. Okadar güzel çiçekleriniz var ki.. ellerinize emeğinize sağlık. |
Sevgili asmalıtepe, çiçeklerimi beğendiğinize çok sevindim. Fotoğraflarda şöyle bir sorunum var; bunları cep telefonuyla çekiyorum, çok iyi sonuç çıkmıyor. Daha önce fotoğraf makinemle çekip bilgisayara yüklüyordum o zaman onlar çok iyi oluyordu fakat bilgisayarımı değişince makineyle arasında kart uyuşmazlığı çıktı. Ben de sürekli bir çözüm bulmaya çalışıyorum :))
|
5 Eklenti(ler)
Yine, bu gün peşime takılıp zorla eve gelen bir güzel :))
|
Alıntı:
Güle güle büyütün. Ben de inşallah bir gün bu güzellîkle karşılaşırım. |
İnşallah sayın Betül, gerçekten seyretmeye doyamıyor insan.
|
Sevgili Milla bayıldım ben buna, bunu acil seri üretime geçirmek lazım. :D Bir saksıya ikişer üçer dal dikip uç alma yöntemi uygulanırsa bu forma sahip bir sürü ruj çiçeklerin olur, benim de böyle uykularım kaçar. :D
|
Sümbüller, menekşe, ruj çiçeği maşallah maşallah sevgili Milla çok güzeller çok.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Uykuların kaçmasın senin :)) Zedelenmiş bir kaç dal vardı, ben de onları 10-15 cm kesip ektim bile. Birinin adı yine lusoari oldu :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gerçekten çok güzel ve güçlü bir bitki. İnşallah bebeklerini de büyütürüm :)) |
Alıntı:
Evet ruj çiçeği ismi. Ev ortamında yetişiyor ve çok sorunlu bir bitki değilmiş. Tavsiye ederim :)) |
Alıntı:
|
:D :D :D Bu lusoari'de kıymetlilerimden biri olacak.
|
Sevgili Milla bu guzeli yanina almakla ne sanslisin.Evin bir kosesi daha guzellesmis oldu,Iyi gunlerde doya,doya seyretmen i dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Yer olmasa da hiç edinmeden durur muyum :))
|
Sevgili Milla çiçekleriniz çok güzeller. Bu; Bütün çiçekleri alma isteği başka birşey..Ben de tutuldum buna...Hiç birşeyi bu kadar doludizgin almak istememişimdir ama çiçekler, bitkiler alırken tutamıyorum kendimi..
Yer konusu da başka birşey tabii.. Ama şu balkon duvarlarına düşünülen çiçeklik çözümlerini ben de ilgi alanıma aldım. Özel mesajlarımı ulaştıramadım sanırım. Sevgiler... |
Sevgili asmalıtepe,
Hiç sormayın, insan bu güzellikleri görünce edinmeden duramıyor. Tohumdan, çelikten yaptıklarımız da cabası :)) Benim de çok fena yer sorunum var, havalar biraz daha ısınsın balkonları yeniden bir düzenleme yapıp yer artırmam gerekiyor. Özel mesajlarla hemen ilgileniyorum. |
1 Eklenti(ler)
Bu rengi görülür de almadan geçilir mi :))
|
5 Eklenti(ler)
Bu gün eşimle Emimönü'ne çiçek pazarına gittik. Hemen hemen hiç bir şey yok ve olanlar da çok uçuk fiyatlara satılıyor. Hiç bir şey almadan çıkıyordum ki bu güzelle göz göze geldik. Bu aralar bunlardan kısmetim açıldı sanırım. Birden karşıma çıkıyorlar :)) Eee... almadan geçemezdim tabi...
|
:)sevgili milla, bu aralar kısmetiniz açılmış.nereye gitseniz ayağınıza dolanıp peşinizden gelen güzeller var:D ne diyeyim kısmetiniz hep açık olsun. güle güle büyütün. buda ayrı bir güzel kalonşonın bir türü olacak sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025