![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu armutu çelikten denemiştim. Tuttu mu bilmiyorum ama bir tane de çiçek yaptı. 15 cm lik boyuna bakmadan bir de armut veririmiş :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da yine çelikten denediğim urum dutu, bunun boyu armuttan da kısa ama boyuna bakmadan dut vermiş :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu saksıdaki nanem çok kuvvetlendi. Bunlardan tohumluk bırakmayı düşünüyorum.
|
4 Eklenti(ler)
Bir de bunları tohumluk bırakmayı düşünüyorum. Bunlar geçen bahar diktiklerim, o kadar kışa rağmen hala hayattalar. Parisien top havuç, maydonoz, gömeç. Pazıyı tohuma bıraktım artık. Yapraklarından taze soğan ve peynirle karıştırıp börek yaptım. İnanılmaz lezzetli oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Bu yalın kat miliim büyümesini hızlandırdı.
|
1 Eklenti(ler)
Tohum oluşturmaya çalışan frezyalar.
|
1 Eklenti(ler)
Ne renk açacağını merakla bekliyorum :)
|
2 Eklenti(ler)
Bu güzel maviler son artık, yerine kalancholar atak yapıyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
556. mesajımda 16 Nisan'da paylaştığım nergis resmen yaşama rekoru kırdı. Bu gün artık geçmeye başlıyor ama tohum oluşturuyor gibime geldi. Bendeki nergisler genelde bir kaç günde geçiyordu. Bunu epey seyredebildim.
|
Sayın milla...maydanozlar gerçekten çok dayanıklı. ..benimde terasta meşhur Ankara ayazına ve karına rağmen bu ilkbaharda gecen seneki maydanozlar resmen coştu ...hatta kışın bile doluydu :) ayrıca bizde soğanları bir sonraki seneye sakladık . Allah sağlık sıhhat verirse.. seyrederiz gene baharın mujdecilerini :)
|
Dediğiniz gibi Sayın tanerege, baharla birlikte her şey coşmaya başlıyor. 2-3 derecelik bir sıcaklık bile 1 günde fark yaratıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bu küçüğün çiçeği mi açacak acaba?
|
Sanırım ikinci katı çıkmaya hazırlanıyor. :)
|
Ama ucu püskül püskül, çiçek olamaz mı acaba?
|
:) Sevgili Milla gönül ister çiçek açsın; fakat çiçek değil. Ben de hep çiçek mi acaba diyordum.
|
:( Çok üzüldüm. Çiçek görsem iyi olacaktı :)
|
Syn milla armut ne alemde :) haberlerini ve resimleri bekliyoruz...birde mümkünse fas nanesi besleyin cok değişik aroması var özellikle çayı müthiş. .
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Armutu sizin için tekrar çektim :) Son durumu bu. Utanmadan bir de armut yaparmış :) Cinsi ''Haziran Güzeli'' imiş. Fas nanesini duydum, resimlerini gördüm ama hiç yetiştirmedim. Tavsiyeniz üzerine ilk etapta tohumlarını edinip ekeceğim artık :) |
Hadi bakalim bu sene meyveleri senden yiyecegiz :)
|
Alıntı:
|
Ooo maşallah baya baya ağaç olma yolunda :) armudu nasıl taşıyacak bakalım :))
|
Olmazsa altına destek koyarım :) Cidden armut tutarsa ne komik olur.Zaten tutarsa muhtemelen yere değer boyu :)
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar sürekli tomurcuktalar.
|
3 Eklenti(ler)
Bunlar da ailenin yeni üyeleri.
|
Bence tutmuş. ..bu sene boy atar :)
|
Terasta görmeye en sevindigim şey arı oldu...sizin armudun da arısı bol olsun inşallah :)))
|
İnşallah. Cidden ben de uzun zamandır hiç arı görmedim.
|
Terasta bambudan yaptığım bir rüzgar çıngırağı var ...bu sene altindaki deliklerden icine giriyorlar heralde yuva yaptılar. ..yakalarsam cekip koyacam çok ilginç. ..bizi sokmazlarsa gayet iyi :))
|
Sokacaklarını sanmam, onların derdi çiçeklerle :) Belki kovan oluştururlar, balı da sizden yeriz :)
|
Vay..keşke olsa bal :)) ne ilginç olurdu :) ****** ikram ederim :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025