![]() |
Oooo ne güzel hem bahçeli, hem denize yakın...Çoook sevindim. Sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol çiçekli günler dilerim yeni yuvanızda...
Eh artık o minik pet bardaklardan da kurtulursunuz.(yok yok galiba pet bardaklar olmazsa tohumcu milla olmaz :)) ) |
Sevgili Milla iyi ve sagliklı gunlerde oturun yeni evinizde, huzurla, keyifle.. En kısa sürede bahce sayfanızı görmek dileğiyle, kolay gelsin, tatlı telaslar bunlar, sevgiler..
|
Alıntı:
İşimin arasında hemen gidip 5-10 tane pet bardağı saksılara geçiriyorum. iki günde fark etti, yenilendiler desem yeridir. Aslında bardakların iyi bir tarafı oldu bana. Bitkiler çok büyümesin diye sularını minimuma indirmiştim, böylece hep köke çalıştılar. Bardaklardan bitkileri bir çıkarıyorum en alta kadar yüzlerce kök, saçak yapmışlar :) |
Alıntı:
Biraz daha toparlayıp ilk iş bahçe, balkon ve teras sayfalarını hazırlamak olacak. Paylaşacak o kadar çok şey var ki anlatamam :) |
Sevgili Milla senın adına o kadar sevindimki anlatamam.Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde oturun inşallah. İsteğine sonunda kavuştun.Darısı başıma artık..
|
canım benim çokk sevindim nemi boll deniz kenarı istediğin bitkiyi kolayca yetişdirirsin hayallerine kavuşmuşsun allahım herkesin dualarını kabul eder inşallah...bu arada aşk merdiveni sürgün verdiyse bodrumda as balkona coşar orda tam mekanı valla :D
|
Yeni eviniz hayırlı olsun sevgili Milla. Yanında yönünde satılık olursa bana da haber et ;). Çit olarak mısır ekmeyi düşünüyorsun sanırım kahvede yazmıştın. Aralara da fasulye ekip sardırabilirsin. Hem daha sık olur hem de çok işlevli :D. Sana yerli fasulye tohumu gönderebilirim istersen Artvin'den geldi. Mısır da vardı ama hala var mı arkadaşa sormam lazım.
|
Sevgili Milla, sizin adınıza çok sevindim. Güle güle oturun yeni evinizde. Tam benim hayalimdeki gibi bir ev almışsınız. Ilıman iklimde, denize yakın, bahçeli, üstelik bahçesinde narenciyeler var... Birde sağlık olunca, insan daha başka ne ister... Darısı bizlerin başına inşallah. Bol bol keyfini çıkarmanız dileğiyle...
|
Yeni evin hayırlı olsun Milla ablam, hayallerine ulaşmışsın, ne güzel ;) Darısı bizim başımıza :D senden mutlusu yoktur şimdi her halde, ama yorgunsundur tabii o kadar iş varken, Allah yardımcın olsun kolay gelsin, hemeencik yeni evinin sefasını sürmeye başla inşallah ;)
|
Alıntı:
Bütün dualarımız kabul olsun ve Allah her isteyene nasip etsin. Bu arada ben 5-10 hurma ekmiştim, yeşermişler. Kimin hurmaları acaba :) En kısa zamanda resim yüklerim. |
Alıntı:
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Gerçekten İstanbul'dan sonra burada çiçek yetiştiremek çocuk oyuncağı. Çok bol da yerim var çok şükür çiçeklerim bardaklardan çıkıyor yavaş yavaş. Çiçekleri avluya koydum, mandalina ağaçlarının altında serinde duruyorlar. İşimin arasında gidip gelip bir kaçını saksıya geçiriyorum. Aşk merdivenine bu gün baktım herhangi bir gelişme göremedim ama sıkı takipteyim. Gözüm hepsinin üzerinde :) |
Alıntı:
İlk satışa çıkacak evde seni hemen bilgilendiriyorum :) Çit olarak mısır, önüne fasulye ve onun da önüne kabak düşünüyorum. Bu gün bizim sitede kardeş bitkilerden bahseden bir bölüm buldum çok faydalı bilgiler var. Burada hepsini uygulayacağım. Şimdiye kadar neden görememişsem o konuyu, harika bir bilgi kaynağı. Yollayacağın her türlü tohum ve bitkiye açığım. Ekebileceğim o kadar çok yer var ki. Evin dört kenarı da bahçe. 1. ve 2. katında neredeyse içine küçük bir daire yerleşecek kadar iki balkon ve 3. katta bir odanın haricinde kocaman bir açık teras var. Yolla sen yolla :) |
Alıntı:
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bahçede 10 Bodrum mandalinası bir tane de limon olmak üzere 11 tane ağaç var. Bu kış bol bol mandalina suyu içeceğiz anlaşılan :) Denize yakın olmak gerçekten çok güzel, ben yüzmekten ziyade oltamı alıp balığa çıkacağım günü iple çekiyorum. Çiçekler kadar sevdiğim şeylerden biri balık tutmak, biri fotoğraf çekmek vede kitap okumak. İnşallah bunların da zamanı gelecek :) |
Alıntı:
|
Sevgili Milla bahçeli eviniz, yeni iliniz hayırlı uğurlu olsun. Allah pişman etmesin, tadını aldırsın. Sizi çok iyi anlıyorum çok istediğiniz yaşam tarzına kavuşmak çok huzur vericidir.
Apartman yaşantısı sıkıyor insanı, ama şimdi kapınızı açtığınızda güneş ve toprak size günaydın diyecek, kuşlar şakıyacak uyandığınıza sevinecekler..Çok sevdiğiniz çiçekleriniz ağaçlarınız yüzünüze gülecekler ve siz hemen onlara koşarak sevindireceksiniz. Bu tabloda evcil hayvanlarınız da olmalı zamanla..Köpeğiniz, kedileriniz, tavuklarınız hatta keçileriniz ve kuzuları..Çok güzel olacak herşey çook güzeel.. Bu güzelliklerin tam zamanlı yaşanması çok güzel.. arada gitmek yine şehre dönmek kesik kesik yaşamak sanki..haftanın üç günü orada dört günü burada olunca hep özlüyoruz, bir gün bile yıl gibi geliyor..Yine de bin şükür tabii ki,, Tekrar hayırlı olsun güle güle tadını çıkarın inşallah. Sevgiler selamlar. |
Alıntı:
Apartman dairesinden sonra bahçeli ev ve il değişikliği bana adeta cennete gelmişim gibi hissettirdi. İstanbul son 3-4 yıldır çok boğuyordu beni. Son bir kaç aydır ev toplama stresiyle 7 de kalkmaya alışmıştım. Burada yorulup erken yatıyorum ve sabah inanmazsınız ilk kuş sesleriyle, gün doğarken, komşunun yumurtlayan tavuklarını çıkardığı sesle mutlu uyanıyorum. Yine de kendimi en azından 7 ye kadar uyumaya zorluyorum ama zor iş. Ben gözüne gün deyince uyuyamayanlardanım :) Kalkar kalkmaz 2. kat balkonunda bir kahve içip hafifi bir şeyler yiyip kendimi bahçeye atıyorum. Ben yavru bir köpeği barınaklardan almak istiyordum fakat bu evden çıkan insanlar 5-6 yaşında bir köpeği götürmemiş ve burada bırakmışlar. Adı Tekila :) İlk gördüğümüzde çok üzgün ve çok zayıftı. Haftalardır küskünlükten yemek yemiyormuş. Beni ve eşim ilk geldiğimizde çok sevdi, sonra kendi evine geldiğimizi anlayınca çok sevindi ve yanımızdan bir an olsun ayrılmıyor. Şimdi 1 haftada kocaman bir göbeği oldu ve benim koruyucu meleğim oldu. Kapının önünde yatıyor ve yabancı hiç kimseyi sokmuyor bahçeye :) Ben de torun bize tatile gelince 3 tavuk, bir kaz, bir kuzu, bir tavşan ve bir de kapliş edinmek istiyorum. Onun şişme havuzunu koyacağımız küçük bir de çim alan yapmak istiyorum. Aman Allahım resmen çenem düştü :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgili asmalıtpenin dileklerinde içerlenecek bir şey yok aslında, o sadece iyi dileklerini ve hayatın tadını çıkarmayı dilemiş. Senin dilek ve dualarına ben de katılıyorum ama senin yazımın anlatmak istediklerini aşmış gibi geldi bana. Daha doğrusu uslübün uygun düşmemiş canım. |
Tabi ki güzel dileklerde bulunmuş yanlış anlatım duygularımı aslında haklısınız yoksa niyetim kötü değildi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yakında geliyoruz :)
|
Alıntı:
|
İnşallah sevgili kardeşim. Benimki bir tane açtı ama yolda düşmüş :( Şimdi iki geliyor ama arkası var daha :) Sen su püskürtüyor musun?
|
Yok, ben hiç su püskürtmedim, nem sağlamak için mi? :rolleyes:
|
Alıntı:
Şaka bir yana yaprakları kuruyor kağıt gibi kuru ama canlı ondan sordum. |
ümidini kesme sakın 5e bölmüşdüm 4ü çıkmış seninkide çıkacak inşallah...
|
Alıntı:
|
Ohoo sn milla çok yavaşsınız hadi bitirin şu yerleşmeyi fotoğraflar bekliyoruz özledik o güzel çiçekleri :D
|
Alıntı:
İlk fırsat bulduğumda kendime bir paket hazır çorba yapacağı. Sıcak sıcak yiyeceğim. Günlerdir mideme sıcak bir şeyler girmedi. Ya kuru kuru gıdalar ya hazır yemek ya da peynir ,zeytin, ekmek. Onun için biraz daha beklemen gerekecek :) Yine de elimden gelen gayreti göstereceğim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025