![]() |
Hepsi çok güzeller maşallah. ..benim lithops pek iyi gitmiyor nedenini tam bilemiyorum eve gidince fotoğraf paylaşır ..yorumunuzu beklerim ...
|
Teşekkür ederim.
Lithopslar zor bitkiler. Ben de 3 tane almıştım ama kısa zamanda kaybettim. Sanırım suyu damlalıkla vermek gerekiyor :) Benim gibi cömertçe değil :( Resimleri bekliyoruz. |
1 Eklenti(ler)
Bunu unutmuşum :)
|
1 Eklenti(ler)
Sizce lithopsun durumu nasil milla hanım. ..
|
Alıntı:
Ben de çok uzman sayılmam bu konuda ama bana sanki suyu fazla almış gibi geldi. Keşke onu sukulentlerle bir araya koymasaydınız. Sukulentlerin su isteği daha fazla oluyor ama tabi yine de iyi bilen birilerine sormak lazım. Bu arada aranjman çok cici olmuş :) |
Bakalım bendeki menekşeler sizin güzellerin hangilerinden çıkacak.
|
Alıntı:
|
Ona şüphe yok sayın Milla, o konuda hiç tereddüt etmiyorum, böyle dostlar olduktan sonra eksik bir çiçeğim kalmaz biliyorum.
|
Sevgili Milla, 3-4 gün geçti, opuntiana tekrar baktın mı? Ben sana tomurcuk değil dedim fakat, ben bugün benim opuntia da farkattim ki sanki üzerimizde tomurcuk var gibi?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Nasturtium ancak bu kadar şimdilik.
|
1 Eklenti(ler)
Oxalis
|
Eviniz Çiçek bahçesi süper :)
|
Çok teşekkür ederim. Yer darlığından çoğu ufacık bir bardakta malesef. Bu arada bir şey keşfettim bitkiler sıkışık ortamı seviyorlar :)
|
3 Eklenti(ler)
Böyle renkli yapraklı çiçekleri çok seviyorum.
|
Kesinlikle doğru tespit ...bence de sıkışık olmayı seviyorlar. ..etkileniyorlar birbirlerinden. ..
|
Sevilmez mi ? Rengarenk insanın içini açıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Galiba paskalya tohum tutmaya çalışıyor.
|
Kaktüs çeşidi mi? Pascalya
|
Schlumbergera'nın bir çeşidi nisanda açıyor.
|
Hım :) aşıyor beni ...:))
|
Alıntı:
Biraz temizliğe ihtiyacı var anlaşılan |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Menekşeler coştu. Bu güzellerin resimleri senin için gelsin sevgili uyap :)
|
1 Eklenti(ler)
Henüz açmamış ya da tomurcukta olanlar da var. Renklerini merak ediyorum.
|
sevgili milla,gerçekten coşmuş bunlar ellerine sağlık.her bir arkadaşın balkonu ayrı çiçeklerin güzellikleri sunulmuş. sizinde menekşeler çok güzel görünüyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim sevgili milla. Hepsi birbirinden güzel ;). Bu da benden sana hediye .Çileğini bilmiyorum ama çiçeği çok güzel ;).
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Zengardenden getirttim 15 gün önce. Tarpan çilek fidesi. Mine ve fas nanesi getirtirken çiçeklerine bayılıp araya kaynattım :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025