![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
1. Sevdikleri yeri değiştirmiyorum. 2. Toprakları kurudukça musluk suyu veriyorum ( benim suyum şebeke suyu değil , artezyen kuyu suyu ) 3. Drenaj kabına su inmemesine dikkat ederek suluyorum . 4. Mutlaka ışıklı ortamda bulunduruyorum. 5. Ayda 1 kez sıvı besin veriyorum ( çiçek açtıktan sonra başlıyorum vermeye ) 6. Daima ılık su ile sulama yapıyorum. Tüm bunlara rağmen arada hastalık bulaşıyor , yıkayıp temizliyorum , bazen çiçek açmayan olursa küsüyorum , onlarla konuşuyorum , bazende kurudukları için ağlıyorum ;) Yapabildiklerim sadece bu kadar :( |
1 Eklenti(ler)
İşte Ordu yolculuğumun ganimetleri :D
Kürtün civarında yol üzerindeki evden istedim , tam bir dilenci gibiydim :p Eklenti 455185 |
2 Eklenti(ler)
Şimdi kurumaya bıraktım , bu arada hiç kurutmadan saklama torbasına koyup havasını boşaltarak muhafaza etsem nasıl olur acaba ? Bana bir akıl verecek var mı ?
Eklenti 455187 Eklenti 455186 |
1 Eklenti(ler)
4 yıl önceki gezide bunlarda gözüm kalmıştı , kavuştum :D
Eklenti 455188 Tam ışıklarda bekliyorduk , kendi kendime " bir türlü şu bitkiden alamadık " deyince bir baktım eşim pat arbadan indi bir kökü söktüğü gibi arabaya daldı yeşil yandı , ben şok oldum , " bilseydim beyazını da isterdim " dedim .:D Aslında bitkinin tadını da çok merak ediyorum :D |
1 Eklenti(ler)
Bunları da park görevlisinden istedim , 24 saat sonra eşimde bana benzedi , neyse ki sesi çıkmadı .:p
Eklenti 455189 |
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Begonya ailemin üye sayısı bayağı arttı , inşaallah kurumazlar :eek:
Eklenti 455191 Eklenti 455192 Eklenti 455193 Eklenti 455194 Eklenti 455195 |
Of of bu kadar çeşitli bitki topladığımı farketmemiştim 17 çeşit getirmişim , aferin bana !
Ganimetlere devam ... |
5 Eklenti(ler)
Sarı çiçeğin tohumunu alabildim , çok güzel kokuyor!
Eklenti 455196 Eklenti 455197 Eklenti 455198 Eklenti 455199 Eklenti 455200 |
4 Eklenti(ler)
Şimdi de getirdiğim fındık fideleri için uygun ortamı nasıl hazırlamalıyım diye kara kara düşünüyorum , ( onsuz dönemezdim ):dilli:
Eklenti 455201 Eklenti 455202 Eklenti 455203 Eklenti 455204 |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 455420
Eklenti 455421 Eklenti 455422 Ben resimleyene kadar açan soluyor :( Eklenti 455423 Eklenti 455424 |
Eviniz çok şenleneceğe benziyor.Umarım hepsi tutar ve hepimizi bol çicekleriyle sevindirir...
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Merhaba.bir bahçesi **** kitabı olan biri,başka bir şeye ihtiyaç duymaz derler.inanın bende bitkilerle kendimi yeniliyorum adeta.onlarla olduğum anlar, öyle mutlu oluyorumki.
|
Sayın Kardelen555 , benimde bitkiler ve kitaplar vazgeçilmez hobilerimden , artık evde bitki olmasın yeter dediğim anlarda oluyor ( kurudukları zaman ) fakat ancak bir kaç gün dayanabiliyorum , hemen çeşit çeşit bitki edinmeye başlıyorum , üstelik kitaplardan da hiç vazgeçemem , şu an üç ayrı kitabı bir arada okuyorum , mutfakta yemek yaparken - Hortlak , uykuya geçme zamanı - Ölüm Oyunu , okulda teneffüs zamanında da - Sabah Uykusu :)
İnsan her anı mutlu yaşamasını bilmeli bence :p |
Alıntı:
çiçekleriniz ayrı bir güzel..yeni aldıklarınızında inşallah çiçeklerini görürsünüz..Kitap okumayı bende çok severim. şuan yeni arayışlar içindeyim..Okuduklarınız arasında tavsiye edebileceğiniz var mı acaba? |
Elbette memnuniyetle tavsiyede bulunurum , öncelikle ne tür kitaplardan hoşlandığınızı bilmiyorum , türüne göre isim vereyim.
|
Aysel Hanım,
Gerçek yaşantıdan alınmışlar mı olsun ? Fantastik mi olsun ? Klasiklerden mi olsun ? Tarihsel mi olsun ? Ayın en çok satanlarından mı olsun ? |
Alıntı:
|
Siyaset konusunu bende sevmem :) Peki yazayım , şayet bulamazsanız ben size gönderirim :) Anlayacağınız illaki okutacağım kitapları :)
Fantastik : Şeytanın Labirenti - Gregor'un Günlükleri Yaşanmışlıkla ilgili : Leyla - Kurban - Hasret -Villa Moda Korku :Lanetli - Sus |
Alıntı:
Teşekkürler sevgili Olcim.. Korkuda da tereddütlerim var biraz:))) ama diğerlerini alıp okumaya çalışacağım.. |
Anlaştık arkadaşım mutlaka okuyunuz , dediğim gibi bulamadığınızı ben gönderirim :)
|
2 Eklenti(ler)
Bahçenin patatesleri , elma dilimi yapılıp sabah kahvaltısında ikram edildiler : bir daha ki yıla daha fazla yere ekeceğim :D
Eklenti 455981 Eklenti 455982 |
2 Eklenti(ler)
Yılbaşı çiçeği kuruyacak sanıyordum ki açtı :D
Eklenti 455988 Sümbül soğanlarım benden habersiz atağa kalkmışlar , umarım bol çiçekli olur :p Eklenti 455989 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025