![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Artık giriş antresindeler , umarım kış boyunca açarlar :D
Eklenti 452085 Eklenti 452086 Eklenti 452087 Eklenti 452088 Eklenti 452089 |
1 Eklenti(ler)
Bu menekşem evin yeni üyesi , hediye eden arkadaşım ; yaprağında Allah yazısı çıktığını söyledi ... Merakla bekliyorum o günü ...
Eklenti 452090 |
2 Eklenti(ler)
Yine tek meyve olgunlaştı ve yine rüzgarda kendiliğinden düştü :( Ama tadı harikaydı .
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Pembe aşılımda hastalık oluştu . Pembeye müdahale edip etmemekte kararsızım , arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var !
Eklenti 452095 |
Alıntı:
Alıntı:
Sayfanızı dolaştım, herşey çok güzel ellerinize sağlık. Mor salkım hakkında konuşmamız üzerinden yaklaşık 6 ay geçmiş. Kış mevsimi kapıda bekliyor. Merak ettim bu yıl deneme yapacak mısınız, fidan aldınız mı? |
1 Eklenti(ler)
|
Çok güzel rengarenk bir sayfa olmuş tebrikler.
|
Teşekkür ederim sayın hira :) Şu makineyi değiştirebilsem daha iyi olacakta , beğendiklerim çok pahalı geliyor :)
|
Alıntı:
1.takıntım : Tüm bitki çeşitlerinden bir örnek edinmek ( bu mümkün olduğu gün beni tımarhaneye yatırmaları gerekir , kesinlikle kafayı yerim ) 2. takıntım pasifloralar 3.takıntım lithopslar en iyisi yazmayayım ; bu liste uzayacak gibi :D |
sevgili olcim.
bu her çeşit tutkusu şuan bendede var. ne oluyor bana böyle diyordum sizleri, okudukça güya teselli oluyorum. arada gece rüyamda bile çiçeklerle meşgulüm. |
Alıntı:
Bende ki bu tutku yıllardır olduğundan ; eşim bu kadın bir gün kafayı yiyecek deyip duruyor . Bitkilerden bahsederken kendimi kaybettiğimi söyleyip gülüyor :) Evet rüyalarıma bile giriyorlar :) |
Sayın arkadaşlar beğenileriniz için çok teşekkür ederim , beni çok mutlu ediyorsunuz ...
bitkiseli , hira , hüzün , efeege , edelvays58 , İremsıla , sonkez , sakagun , yeşilkolik , sevgi , nardane, Lalem , hk50 gezintileriniz için teşekkür ederim :) |
3 Eklenti(ler)
Açmayan sadece 4 tomurcuk kaldı :D
Her sabah bunlara bakmadan duramıyorum . Çiçeklerde benim gibi sabırsız çıktılar , hemen açtılar :D Eklenti 452491 Eklenti 452492 Eklenti 452493 |
Sn. Olcim; her şey çok güzel emeklerinize sağlık.
Armutun bir tane olması bile mutluluk kaynağı. Siz onu bölebilirsiniz. Düşünün ben baharda kirazım 1 tane verdi diye ne kadar mutlu oldum ama paylaşamadık. Kızıma tattırdım. İnşallah bundan sonra ki senelerde sağlıkla meyvelerini görürüz. Yılbaşı çiçeğiniz de bir kaç kez açarak ne güzel süpriz yapmış. İnşallah benimkilerde bana süpriz yaparlar. Sevgiler.:) |
Sayın Sevgi ,
Tek bir meyve dahi beni mutlu ediyor :) Eminim kirazınız yeni sezonda daha fazla meyve verecektir , sadece dolu yağmaması gerekli o günlerde , yılbaşını erken kutladı çiçeğim , çok güzel görünüyor gözüme , hımmm kargaya da yavrusu apak görünürmüş misali :) Beğenmenize sevindim , teşekkür ederim ... |
1 Eklenti(ler)
Bu menekşem şalgam rengi , ancak resimlerinde renk farklı çıkıyor :( Yine de çok güzel ;)
Eklenti 452523 |
Alıntı:
|
Sayın olcim;
sayfanız hayırlı olsun.Çiçekleriniz maşallah rengarek çok güzeller.Emeklerinize sağlık. sevgilerle... |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim , eklentiler beğenildikçe daha da hevesleniyorum vallahi , sanırım yeni çiçek almalıyım artık:D |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025