![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Taze çıtımık ı görünce dayanamadım yedim :D Hemde 1200 yıllık Toprakkale tepesinde :D
Eklenti 435023 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Kaktüsüm dört kez çiçek vermiş , ancak ben memlekette olduğum için sadece kurumuş hallerini görebildim :(
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Asterim bu yıl iyice coştu , çiçeklerine gelen arılardan biri kayınpederimin canını fena yaktı :(
Eklenti 439374 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Hava rüzgarlı görüntüler hep bulanık özür dilerim :(
|
1 Eklenti(ler)
Fransız karanfilleri sürekli açıyorlar:D
|
1 Eklenti(ler)
Aslanağızları biz tatildeyken susuz kalınca cılız oldular :D Ancak kokuları harika.
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar ilgilenenler için belirtmek isterim ; bulunduğum iklimde en çok dayanan kosmos oldu , kar yağana kadar büyümesi ve çiçeklenmesi sürdü .
Eklenti 439380 |
1 Eklenti(ler)
Glayöllerin tamamen açmış hallerini göremedim :( Son açanlardan .Eklenti 439381
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Son açana yetiştim , yıldız çadırlarım hep kurumuşlar , bir daha ki yıl açtıklarını görmeden hiç bir yere gitmeyeceğim :mad:
|
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bu renklere bayılıyorum :D
Eklenti 442011 Eklenti 442012 Eklenti 442013 Eklenti 442014 Eklenti 442015 |
3 Eklenti(ler)
Bunlardan sürekli tohum alıyorum , isteyen herkesle paylaşacağım :D
Eklenti 442016 Eklenti 442017 Eklenti 442018 |
Bol çicekli günler....
|
Alıntı:
|
Selam sayın olcim
Hocam, Bahçe ve balkonu büyük bir zevkle gezdim. Bakımlı düzgün bir sistemde. Ellerinize sağlık. Kartopu ve kaloncheler dikkatimi çok çekti. kartopunun çok çiçek açması, kalonchelerin çeşitliliği. Lilyumların zaman aralıkları ile dikilmesi ayrı bir planlama. Tebrik ederim. |
Merhaba,
Bahçenizi beğendim gerçekten güzel. Yerdeki sanırın çim değil fare kulağı. Nasıl ve gibi bakım istiyor? |
Alıntı:
Şimdi bahçeye 10 gündür mavi ve yeşil servi diktik , mavi ladin ile fıstık çamı da dikildi , onların tutması için dua ediyorum , çeşitliliği seviyorum ne bulsam ( mevsim elverdiği sürece ) ekmeye yetiştirmeye çalışıyorum ... Ben yeşili seviyorum yahu :D |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025