![]() |
Alıntı:
|
cam güzeli ( kız güzeli )
3 Eklenti(ler)
|
lale
5 Eklenti(ler)
|
şeflera
1 Eklenti(ler)
|
yıl başı çiçeği
2 Eklenti(ler)
|
menekşe
1 Eklenti(ler)
|
elvudi
1 Eklenti(ler)
|
sümbül
1 Eklenti(ler)
|
Sayın Olcim,
Elbette siz bilirsiniz ama alttan 6 yaprağı bıçakla dalın altından yukarıya keserseniz, hem çiçeğiniz sarsılmamış olur hem de üst yaprakları daha iri olur. |
masallah yaaa:-) benım yılbası cıcegım alalı ıkı ay oldu hıc tomurcugu falan yok ılk aldıgımda ıkı tomurcugu vardı bır merakla aldım hemen acarda rengını gorurum dıye eve gelınce tomurcukları kurudu :( hala buyuk bır merakla beklıyorum belkı bır tomurcugu cıkar dıye;)
|
İşte benim çiçeklerde böyle oluyorlar :(
|
çok hoooş ellerine sağlık
|
işte bu. benim çiçeğim
|
sevgili olcim çiçekleriniz çok güzel elinize emeğinize sağlık.erzurum gibi soğuk bir şehirde laleleriniz sümbülleriniz maşallah baharı evinize eken getirmişler imrenmemek elde değil.sümbüllerinizin kokusunu sanki koklar gibi oldum.gözümüz gönlümüz açıldı.
|
Alıntı:
|
Şimdi de enzim hazırlamaya merak sardım , bakalım sonuç ne olacak !
|
ilk lale
1 Eklenti(ler)
|
lale
2 Eklenti(ler)
|
tohum takastan ekim
4 Eklenti(ler)
Tohumların çoğu büyük bir iştahla filizlendi , üzerlerine naylon kaplamadım , kış bahçesi zaten sıcak olduğu için ve boylarının çok uzamaması için öylece bıraktım , ancak havanın b ulutlu olması içinde dua ettim , son 2 gündür hava kapalı , 3 gün daha böyle kapalı olursa tüm kosmos tohumları filizlenecek :)
Eklenti 469199 Eklenti 469200 Eklenti 469201 Eklenti 469202 |
beyaz lale
2 Eklenti(ler)
|
kaktüs
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili olcim laleler pek şirinler maşallah, çok erken davranmışlar Erzurum gibi yerde
Tohumlarınız da çimlenmişler hepsi de çok güzeller, iyi günlerde sağlıklı büyüsünler, çiçeklenmelerini de görmek nasip olsun dilerim. |
Alıntı:
|
menekşe-tohumlu
2 Eklenti(ler)
|
yapraktan kalanşo
2 Eklenti(ler)
Yapraktan köklendirdiğim kalanşonun son durumu , sap kısmında yumrular oluşmuş durumda , ancak kaç gün sonra gövde yapısını oluşturur bilemiyorum .
Eklenti 470075 Bu arada hiç sıvı besin vermedim . Artık versem mi diye düşünüyorum .:rolleyes: Eklenti 470076 |
enzim
1 Eklenti(ler)
|
lilium
1 Eklenti(ler)
|
laleler
2 Eklenti(ler)
|
fil kulağı
1 Eklenti(ler)
|
[QUOTE=olcim;1248949]Tohumların çoğu büyük bir iştahla filizlendi , üzerlerine naylon kaplamadım , kış bahçesi zaten sıcak olduğu için ve boylarının çok uzamaması için öylece bıraktım , ancak havanın b ulutlu olması içinde dua ettim , son 2 gündür hava kapalı , 3 gün daha böyle kapalı olursa tüm kosmos tohumları filizlenecek :)
Erzurum'da havalar sıcak gidiyor olsa gerek, acele etmediniz mi tohumlar için?:p ben daha bir tane bile tohum ekmedim.. Maşallah firesiz çimlenmişler.. elinize sağlık.. soğanlılarda hep aynı şey oluyor, insan istiyor ki hepsi birden açsın da şöyle gözlerimiz bayram etsin ama nerdee :p |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025