![]() |
Teşekkür ederim sayın dalya35 , bitkilerden vazgeçemiyorum :)
|
1 Eklenti(ler)
Aşk merdiveninin bu türü çok geniş alana yayılıyor , bitkinin dağılım alanının çapı 1 metreyi çoktan geçti !
Eklenti 464732 |
2 Eklenti(ler)
Aslanağzı - balıkağzı
Doğu penceresi önünde ( elbette ki iç tarafta ) ev içinde çok yıllık bitkiler gibi uzun ömürlü yaşayabiliyor. Eklenti 464733 Eklenti 464734 |
şeflera
1 Eklenti(ler)
|
nergiz - sabah sefası
2 Eklenti(ler)
|
lale
2 Eklenti(ler)
|
Sevgili olcim, yine sayfalarınızı dolaştım. Nerdeyse her tür çiçek var. Sümbülleriniz dışarıda olsa bu kadar çabuk açamazlar.
Sabah sefalarını saksıda bırakmayı düşünüyor musunuz yoksa bahçeye mi alacaksınız? |
Sabah sefalarını mayıs ayına kadar saksıda tutmam gerekiyor , şimdilik nergislerle yaşamak zorundalar ; ciddi anlamda çeşitliliği seviyorum . Bu sebeple çeşit çeşit bitki ediniyorum :)
|
San Olcim,
Dün başladıgım gezimi bugün bitirdim :) Evinizin içindekiler, bahçedekiler, hepsi cok güzel ve bakımlı. Çok emek verdiğiniz anlaşılıyor. Bol çiçekli günler dilerim, sevgiler |
Alıntı:
Her gün bitkilerimle 1 saat kadar ilgilenmez isem ; o günümde bir şeylerin eksikliğini hissediyorum . Özellikle toprağa dokunmadan geçirdiğim bir hafta , acayip sinirli oluyorum . ( itiraf ediyorum " BEN BİR BAĞIMLIYIM " ) |
menekşe
2 Eklenti(ler)
|
hatıra
1 Eklenti(ler)
|
Benimde bir garip huyum var açmayan çiçeği sevmiyorum sanki:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hah işte benimki de sürekli ev taşınmalarından dolayı ; komaya giriyor , 5-6 cm lik kısmını kurtarıyorum , tekrar tekrar bu durum yaşanınca SONUÇ BU RESİMDE ki gibi oluyor. Kız kardeşimin eşinin hatırası olmasa çoktan kurumuştu, gözüm gibi bakıyorum, çiçek te açıyor .:D
|
Alıntı:
|
Sukulent
1 Eklenti(ler)
|
Sümbüller
2 Eklenti(ler)
|
Sümbüller
3 Eklenti(ler)
|
Kalanşo
2 Eklenti(ler)
|
Marganita
2 Eklenti(ler)
|
Difenbahya
1 Eklenti(ler)
|
Sümbüllerin kokusu burnuma geldi:) Ohhhh misss.
|
Alıntı:
|
Sümbüller
2 Eklenti(ler)
|
Kalanşo
1 Eklenti(ler)
|
Yılbaşı çiçeğim
1 Eklenti(ler)
|
Annemde de sizin ki gibi kocaman bir difenbahya var. O hep alt dallarını buduyor. Bu yüzden sanırım eğilip bükülme olmadı gövdesinde.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025