![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Yeni üyelerinde çok güzel..Bende varım diyorlar..
|
1 Eklenti(ler)
Yeni üye ! Fil kulağı
Eklenti 463961 Bana verildiğinde iki yaprak idi. 1 ay içinde 3. çıktı , yaprak 10 gün boyunca rulo halinde idi , 3 günde bu hale geldi , izlemek müthiş keyifli ! |
2 Eklenti(ler)
Bu da açtı oley ! İlginç bir çiçeği var , Sanırım adı Red inaer gibi bir şeydi :(
Eklenti 463962 Eklenti 463963 |
1 Eklenti(ler)
Belki inanmayacaksınız ama , pazartesi sabahı sularken bu çiçek yoktu . Şok oldum . :eek:
Eklenti 463964 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
*** sen kazanırsın
|
4 Eklenti(ler)
Kalanşolarımın da son halleri , pencerenin önünde de sarı katlısı var . Onu bunların yanına koymadım , pamuk biti olmuştu , açsın icabına bakacağım o asalakların , bir kaç kez özenle yıkadım-ilaçladım ; yine de yok edemedim.:(
Eklenti 463967 Eklenti 463968 Eklenti 463969 Eklenti 463970 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Cam güzelim de camın önünde sürpriz yaptı, ben 1 beklerken 3 tane birden açmış .:D
Eklenti 463980 Eklenti 463981 Eklenti 463982 Eklenti 463983 |
Mor salkım tohumları için arkadaşımın babasının evine gittim. Tohum vermiş. Ancak biz biraz geç gidince sanırım olgunlaşan tohumlar süpürülüp atılmış. Bulabildiklerimi topladım. Genellikle ağaç içinde olan ve içi açılmayanlardan tohum çıkmayacağını düşünüyordum. Çoğu tohum olgunlaşmamış. Beş altı kadar tohum olgunlaşmış gibi duruyor. Tohumdan yetiştirmeyi denemek isterseniz göndereceğim.
|
Allah'ım çok şükür, elbette hemen ekebilirim , size çok teşekkür ederim, çok zahmet verdim, hakkınızı helal ediniz lütfen.
|
Yeni üyelerinizi güle güle büyütün bol bol çiçeklerini görün :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Sayın hasretim5861 beğenilerinize teşekkür ederim . :)
|
;)Sayın Olcim sayfalarınızda gezinin çiçeklerimize hayran kaldım..Gerçekten çok büyük emek verdiğiniz belli yoksa bukadar güzel çiçekleri olamazdı.Hele yılbaşı çiçeğinizi çok kıskandım.Ben açacak mı nemimi az diye elimde Fısfısla geziyorum.Siz nasıl bakıyorsunuz kısaca öğrenebilir miyim?Erzurum şartlarında böyleyse Şanlıurfa'da da açabilir belki:pSevgiler...
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bunu çektikten 1 saat sonra bu tomurcuk tamamen açmıştı , azıcık yavaş açsalar olmaz mı ?
Eklenti 464729 |
1 Eklenti(ler)
Kuruyan Atatürk çiçeğimin yerine iki dal geldi , şimdilik suda bekliyor , toprağa geçireceğim...
Eklenti 464730 |
1 Eklenti(ler)
Eşim bu sehpanın yanında oturunca hep aynı cümleyi söylüyor , ancak o bunun farkında değil .:D
" Sanki botanik bahçesi bu oda , eminim bu şehirde senin gibi meraklı biri daha yoktur ." :rolleyes: Eklenti 464731 |
Hepsi biri birinden güzel Maşallah:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025