![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kohlera da açmak üzere , her nedense aslanağzıyla birlikte olan bu şekilde çok hoş büyüyor , komşuluğu seviyorlar .:D
Eklenti 460417 |
1 Eklenti(ler)
Yeni elvudilerim , geçen yıl aldıklarım kurumuştu , umarım bunlar dayanır . Bu kez saksılarını eve gelince hemen değişmedim , 3 hafta bekledim , dal uçlarında büyüme gözledim , sevindim .
Eklenti 460422 |
2 Eklenti(ler)
İlk kez bir yılbaşı çiçeğinin meyvesini ( tohumunu ) gördüm . Hayretten şok oldum , kimse duymasın dayanamayıp bu dalı çaldım MMM den . Sırf sizlerle paylaşmak için .:D
Eklenti 460423 Eklenti 460424 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Oğlumun projesi için alınan yeni kalanşolar .
Eklenti 460426 Yapraktan köklendirme yaptıklarımda bir ilerleme yok , şimdilik gövde oluşumu veya bir tomurcuklanma yok . |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Sümbüllerim bana göz kırpıyor .
Üzüm sümbüllerim açtılar . Bonzaiyi nasıl biçimlendireceğimi kara kara düşünmeye başladım. Eklenti 461290 Eklenti 461291 Budama için vereceğiniz tüm fikirlere açığım :p Eklenti 461292 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Kaktüsün çiçeklerini ben de merak ettim şimdi, bekleyip görmek nasip olur inşallah.
hepsi de çok güzeller. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çiçekleriniz, bahçeniz ve eviniz çok güzel. İstediğiniz gibi daha güzel hale getirirsiniz. Fideleri çok erken ektiğinizi düşünüyorum. Yeterli güneş ışığını bulamadıkları için bu şekilde uzuyorlar. Bazı kaktüs cinslerine ben de yazın toprağı çok çabuk kuruduğu için biraz fazla su veriyorum. Ancak yılan kaktüsünüzün bulunduğu saksınızda başka çiçekler de olduğu için sanırım çok fazla su verdiğinizi düşünüyorum. Saksıdaki gördüğüm yeşillikleri yosuna benzettim. |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/sukulent/3480.htm |
Alıntı:
|
Maşallah çiçekleriniz çok güzel. Emeğinize ve sevginize çok güzel cevap vermişler.
|
Sayın Muda , önerileriniz üzerine yarın sabah bitkilerimle ilgileneceğim. Latince isimlerini ezberlemek bayağı zor geldiğinden kendi dilimizdeki yakıştırmalarını kullanıyorum.(Hepsini birden aklımda tutamıyorum yavaş yavaş öğreniyorum ) :( Yarın daha detaylı yakın plan görseller eklerim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim . Saygılar.
|
Sayın kandil13 teşekkürler , ah bir de iklim elverişli olsa ; neler yaparım tahmin bile edemiyorum . :D
|
Şimdi ben o dalı ucundan kessem ve kestiğim parçayı toprağa eksem ; yeni yavru çıkarır mı?Verdiğiniz adreste böyle bir anlatım vardı . ( Hemen okudum :D )
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025