![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Sayın edip45 ,
Umarım sayfama uğramanıza değmiştir :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vallahi bizde böyle çiçek merakı olduktan sonra yere tünel kazar toprağı elde ederiz.
|
Vallahi yaparım , tünel olmasa da olur . :)
|
İyi akşamlar arkadaşlar , geceniz mutlu bitsin !
GELİN Hani bir sabah beni yolcu edecektin O sebeple gelmiştin de bahçe kapısında Bana bakmak için aniden Kaldırmıştın kafanı havaya , Süründüğüm kokuları çekerken sinene Kapatmıştın gözlerini usulca önümde Bir hışırtıyla irkilmiştin ,gözlerin korkuyla açılşmıştı Halbuki sadece dalımdan düşen tek bir yapraktı Seni o nedenli üzen ... Şöyle bir yaslandın göğsüme Dokundun her bir dalımdan sarkan rengime Uyanıktın da ben mi yanılıyordum ? Sanki sesin de veda hüznü vardı Ya da ben öyle sanıyordum ... Yıllar oldu seni görmeyeli , Taş merdivende sıcaklığını hissetmeyeli Göçüp gidecek misin kuş misali Unutacak mısın oynadığımız tüm oyunları Saklambaçları , tırmanmaları , gelin tacı yapışlarımızı Eminim unutmayacaksın ,biliyorum asla unutamazsın Ben senin taş merdivende ki çocukluk anılarında Gelin telinim gümüş ve parlak renkte olmasam da Ben yine senin o çok sevdiğin gelin tacınım Çocukluk sevincin Hatıraların Huzurun Mutluluğun Kısacası arkadaşım Ben yine SENİM SEN DE BEN ... O.C.B. |
Alıntı:
|
Balkon, bahçe sayfalarınız her türlü yazıyı yazacağınız yerler değildir.
Belli bir amaçla açılmış sayfaları kullanmalısınız. 247 nolu mesaj için uygun yer burası olabilir: Edebiyat kahvesi |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Günler önce çektiğim bu görüntüleri paylaşmak istedim . Artık bahçem uzunca bir süre böyle olacak . :(
Eklenti 460096 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Sarkan çiçek delisi olarak bu çiçeğinize bayıldım, adı nedir acaba? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025