![]() |
5 Eklenti(ler)
Aslında bu gün çok sevinçliyim , aylardır beklediğim kaktüsümün
tomurcuğunu gördüm , sevinçten deliye döndüm , kızım yüzüme bakıp çok güldü :) Eklenti 414896 Eklenti 414897 Eklenti 414898 Eklenti 414899 Eklenti 414900 |
Sayfanız hayırlı olsun. Üstteki yıldız çiçeği tomurcuğunda bitlenme var galiba. Aman dikkat edin çabuk çoğalıyorlar.
|
Alıntı:
|
Sayın dağçiçeği , Sevgi , Kelebek , efeege , Cymbelina , İremsıla , Sevgi , Öznur , Fatoş , Adalet Yağcı ,serkan istanbul beğenileriniz için çok teşekkür ederim , çok mutlu oldum .
|
1 Eklenti(ler)
Asterimin bu yıl artacağını biliyordum , ancak bu denli çoğalacağı aklıma gelmezdi , üstelik te müthiş keyf alıyorum bu halinden , daha çiçeklenmesine 2 hafta var :(
Eklenti 415408 |
1 Eklenti(ler)
Kızımın doğum günü hediyesi , çok kıymetli ,çünkü Kıbrıs'ta benim için vakit harcamış , büyük bir sürpriz oldu , kuzumu özledim .:(
Eklenti 415409 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz kosmoslarda tam bir haftalık çabayla asıl yerlerine ekildiler , ne yazık ki gece ve gündüz arasındaki ısı farkı çok olduğundan ; bitkilerim dış alana ekilince büyüme hızlarını kaybediyorlar .:rolleyes:
Eklenti 415413 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Güne kafa kafaya vererek , görsel şölen sunan çiftlerimizle ve hemen yanlarında onlara gıpta ile bakan yavru tomurcukla başladık :D
Eklenti 415853 |
1 Eklenti(ler)
Bahçede 3. yazını yaşayacak çin karanfili , geçen yaz açmamıştı , bu yazda açmaya karar verdi , üstelikte beyaz yerine pembeye çalarak açacakmış :)
Eklenti 415854 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu da arkadaşımın MMM den aldığı karanfili , ölü dallarından kurtarıldı - kökü incelendi - saksısı değiştirildi ve bu gün tekrar evine dönecek :)
Eklenti 415865 |
1 Eklenti(ler)
Dün öyle yoğun bir yağmur ve dolu yağışı vardı ki ; tomurcuklar kırılacak diye ödüm patlamıştı , şükür ki sapasağlam kaldılar .
Eklenti 415871 |
Benimde karanfillerim kışı dışarda toprakda geçirmişler. Sağ olduklarını görünce sevinmiştim.
Demekki yalınkat olan çin karanfilleri dayanıyor. Peki ot görünümlü yapraklı bodur olanlar kış geçirdimi acaba onlarda çok hevesim var, şu an nereye ekeceğimi kuruyorum kafamda bilgi topladığım bir çiçek. Ayrıca kosmozların açmış halinide paylaşırsınız inşallah ben çok seviyorum kosmozları ama uzak olduğumdan ektiğim yere çıkmadı tohumlarım. Nasipse ileriki senelerde sizin gibi çimlendirip öyle götüreceğim yazlığa. Emeklerinize sağlık çok güzeller. |
sn ölcim sayfanız hayırlı olsun çok güzel çiçeklerininz var maşallah...:D
kudret narını çok duydum eğer meyve verirse tohumunun talibiyim...;) |
Alıntı:
Ot gibi görünenlerin arasına yonca karıştı bu yıl , birazını ayıkladım , bu işlem sırasında da karanfilin birazını ziyan ettim . Pembe olan da çin karanfili , aynı anda ekildiler , sizin bulunduğunuz mevsimde donmadan kalırlar , aşırı rüzgardan korunacakları bir yer olsun yeter , ben burada kışa girerken üzerini tamamen toprakla örtüyorum , donlarda etkileniyor . Kendiliğinden çimlenen kosmosların boyu daha 10 cm ancak oldu, bahçede geçen yıl ki yerlerine dökülen tohumlardan . Elbetteki çiçekli hallerini de paylaşacağım , tohum isterseniz elimde var :) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Saat çiçeğim 1 yaşını doldurdu , merakla çiçeklenmesini bekliyorum . İzin versem rustiği mesken edinecek :)
Eklenti 416029 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kosmoslarım geçen yaz böyleydiler , şimdi yerlerini değiştirdim .[ATTACH]
416047[/ATTACH] |
Alıntı:
çok teşekkür ederim bu arada saat çiçeğinizde varmış ondada isterim...:D bol bol çiçekli günler dilerim...;) |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
amin amin...:D ama olmasada düşünceniz yeter sağolun...:D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025