![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu da benim cevizim , dalları kışın dondu , bunlar bu yılın taze dalları , ancak büyüdüler .
Eklenti 445693 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Çiçeklerinin açmış durumunu göremediğim kaktüsüm :( Kurumuşlarını atmaya kıyamadım , gelecek bahara kadar sabır :mad:
Eklenti 445696 |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sizleri yeni ağaçlarımla tanıştırayım ;
Eklenti 446094 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Umarım 15 gün önce ekilen bu ağaçlarım baharı görüp serpilirler , mavi ve yeşil serviler 1,5 m ile 3,5 m boyundalar , dua ediyorum ki kar yağmasın, şimdilik dağa yağdı bile of :(
Eklenti 446105 Eklenti 446106 Eklenti 446107 Eklenti 446108 |
Alıntı:
Doğal cıkan yonca, cok daha güzel oluyor bence. Keyifle oturun bahçenizde. |
Alıntı:
Yine de birşeyleri parçalamak istediğimde ; sinirimi yoncalardan alıyorum , rahatlatıyor :D |
2 Eklenti(ler)
Sonunda beklenen kar yağdı :( Kosmoslar , glayöller
Eklenti 446898 Eklenti 446899 ve kirli hanımlar dondu :mad: |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Yeni çiçeklerim , ancak 2.3.ve 4. bitkilerin adını bilmiyorum :(
Eklenti 446903 Eklenti 446904 Eklenti 446905 Eklenti 446906 Eklenti 446907 |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba sevgili olcim, kar bu sene erken yağmış anlaşılan. Allah kolaylık versin. Kars'ta geçen iki senemden sonra kış ne demek anladım. En güzel sonucu almak için soğuklara dayanıklı bitkiler edinmenizi öneririm. Kars'ta leylaklar dayanıyordu kışa ve baharda çok güzel çiçekleniyordu örneğin. Ters lale ve kardelen soğanlılardan karda da yetişen çok güzel bitkiler. Kasımpatılar da epey soğuğa dayanıyorlarmış. Kolay gelsin.
|
Alıntı:
Sadece 35 dk yağdı , ancak gece don yapınca çiçeklerim mahvoldular , yağmur yağsın diye çok dua ettim ancak yağmadı don oldu :( Bahçemde bolca leylak var baharda ikinci açanlar onlar, kasımpatılarının olduğu yeri tepelemişlerdi bu yıl sadece mor olan açtı ancak resimleyemedim , ters lale ve kardelenim şu anlık yok , onları edinirsem saksıda ekeceğim , soğanlı bitkilere köstebekler fazlaca ilgi gösteriyorlar , bu yıl sadece glayöllerle idare ettim . İlginize teşekkür ederim , baharda beyaz leylak bulup ekeceğim :D Aslında her fırsatta, bulduğum her şeyi ekiyorum , :D |
1 Eklenti(ler)
( Efes Meryem Ana ) bahçede çilli akşam sefasını görünce dayanamayıp resmettim :D
Eklenti 447006 |
1 Eklenti(ler)
Bu bahçe dekorlarını görünce , tatile keşke kamyonla çıksaydık dedim , kızlar ciddi ciddi bayıldılar , sarılıp sarılıp resim çektirdiler :D
Eklenti 447007 |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Donan ceviz ağacınız için bir fikrim var. Geçen gün Derya Baykal'ın programında dışarıda kalan bitki ve ağaçlar için birşey gösterdiler. Cam veya kırılabilir eşyaları sardığımız pıt pıt naylonlar var ya; onunla sardığımız bitki ve ağaçlar kışın üşümüyormuş. Denemenizi tavsiye ederim. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Te kök olsa da yıldız çiçeğimi ilk kardan kurtardım , diğerleri dondu elbette.
Eklenti 449611 Aslanağzı neyseki dondan zarar görmedi , tohum alabileceğim . Sardunyalar da donmadı :) Eklenti 449612 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Glayöllerimin soğanları umarım donmaz , sanırım bu yıl kış daha sert geçecek :(
Eklenti 449615 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Enginar çiçeği ve mor kurdelem , ikiside yerini sevdi , coştular ...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025