![]() |
Sevgili Loveforlife seni gerçekten çok seviyoruz. Sana senin yazdıklarından alıntılarla yazmak istiyorum. Ufak tefek değiştirerek.
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Ve toplantının veda vakti... Ama hiçbir zaman gerçek anlamda veda değil! Yepyeni dostlukların temellerinin atıldığı, var olanlarının daha da pekiştiği harika bir gündü... Agaclar.net çatısı altında nice güzel günlerde nice güzel paylaşımlar dilerim. Dedim ya, "iyi ki yaşamışım bunca heyecanı!" Sonunda mutluluğu görebiliyorsan baktığın gözlerde, her şeye değer... yanımızda olan olamayan tüm dostlara desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ederim. Ne dedik? Tarih değil önemli olan, önemli olan birliktelik... Daima beraber olmak dileğiyle... |
Sevgili loveforlife,
En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum. Kalbimiz seninle.. Zorlu günler de geçecektir elbette,dilerim şifa bulmuş ve daha da güçlenmiş olarak dönersin balkonuna. Sevgilerimle.. |
Sevgili loveforlife, çok geçmiş olsun, kocaman yürekli güzel arkadaşım. Karamsarlığa düşme sakın, iyi düşün iyi olsun, pozitif düşünmeye devam et.
Beynin orkestra şefi gibi unutma, nasıl yönlendirirsen o yöne gider. Yürekten inanıyorum gözbebeklerinle güleceğin, şen kahkahalar atacağın, enerjini yansıtacağın o güzel mesajlarını tekrar göreceğiz bu sayfalarda, iyi olacaksın. Umut hep olacak. Yar ve yardımcın olsun Rabbim. Öperim sevgiyle.. :) |
gülücükleri yüzünden hiç eksik olmayan Sevgili loveforlife sağlığına biran önce kavuşmanı duasıyla sağlıcakla kal
|
Çok geçmiş olsun,tekrar sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.sevgiler..
|
Sn. Loveforlife;
Bu siteyi bir bitki olarak düşünürsek; sizi tanımadığım halde forumlardan da takip ettiğim kadarıyla sizi bu bitkinin çiçeği olarak düşünebiliriz. Çiçek ki ne çiçek, hiç solmayan, etrafındaki yapraklara varlığıyla güzellik katan, bitkinin gövdesine varlığıyla güven veren bir çiçek. Tekrar ediyorum sizi forumdaki yazışmalardan tanıdığım kadarıyla çok sevilen birisisiniz. Hep var olun, hep sağlıklı ve güzel gülüşünüzle süslediğiniz resimlerinizi görelim. Size bol bol şifalar diliyorum. |
Sevgili Dostlar,
Yazdığınız her kelime ile yüreğimde ne fırtınalara yol açtığınızı biliyor musunuz? Her kelimenizi mutluluk gözyaşlarıyla okurken, şükrediyorum hayatıma böylesine girdiğinize. Baksanıza, yegâne insanlarsınız beni anlayan ve mesafelere inat her koşulda yanımda olma gayretinde olan. Çok yorgunum, mücadele etmekten usandım belki ama bu kadar dua ve böylesine destek olan güzel insanlar varken, vazgeçmemek lazım. Gülümsemek lazım her şeye inat! Ve sımsıkı tutunmak... Elbet güneş bir gün yeniden doğacak! Kelimeleri iyi kullandığımı zannederdim ama size teşekkür etmek için ne söylesem az gelecek, kelimeler yetmeyecek... Sadece sizi çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. |
Sevgili loveforlife;
Bugünlerde ailecek tatlı bir telaş içindeyiz. Küçük oğlumuzun düğünü için. Bu nedenle, rahatsızlığını öğrenmiş olmama rağmen, fırsat bulup bir ''geçmiş olsun'' diyebilmem bu günü buldu. Tüm arkadaşlarım gibi, benim ve eşimin de, dualarımızın seninle olduğunu iletmek istedim. Sevgiyle kucaklıyoruz. |
Sevgili loveforlife,
Kesinlikle güneş bir gün yeniden doğacak; başka bir şansı yok. |
Sevgili Loveforlife, öncelikle çok geçmiş olsun. Allah'tan şifalar diliyorum.
Bazı insanlar vardır yan yana olmasanız da samimiyetini hissedersiniz. Sizin için sitedeki birçok kişi de böyle hissediyor bence. Sizdeki hayat enerjisi sıkıntılarınızın üstesinden gelebilmeniz için en büyük yardımcınız olacaktır, buna inanıyorum. Dilerim gülen yüzünüz hiç solmasın. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Sevgi ve dua ile... |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Baksanıza dökülen tohumlardan kendi kendine tutunup hayata, bir dolu tomurcuğuyla çiçeğini gösterdi bana. Eklenti 459373 Eklenti 459374 Ya ona ne demeli? Bir aslan edasıyla naz etmediğini gösteriyor. Az sonra kükremeye başlayacak gibi. Eklenti 459375 Ama varlığını sürdürmek adına tohum yapmayı da ihmal etmiyor... Eklenti 459376 Ve ikinci baharını yaşayan inci biber ısıtılmayan iç mekanda oldukça keyifli görünüyor... Eklenti 459377 Doğadan almamız gereken o kadar çok ders var ki! |
Kalbi güzel yüzü güzel arkadaşım, biliyorum zor günlerden geçiyorsun ama senin hayat enerjin o kadar yüksek ki, bütün ağaçlar net ailesine de bu enerjiyi yansıtıyorsun. Daha önce de söylediğim gibi sen bu ailenin meleğisin. Yüzünden gülücük kalbinden umut eksilmesin arkadaşım...
|
Sardunyalar...
5 Eklenti(ler)
Hava çok soğuk, ben de biraz fazla üşüyorum galiba... Hastanelerde dolaşırken fırsat bulup korumaya alamadım zavallı çiçeklerimin pek çoğunu. Sardunyalar kışa inat rengarenk açmakta hala. Bugün baktım taşımaya derman yok, geçirip tepelerine birer torba, Allah'a emanet ettim. Bahara kim çıkarsa, kalan sağlar bizimdir. Çıkmazsa sardunyalarınızda birer çelik istesem, sardunya ormanım bile olur değil mi? En azından Bursa toplantısında bir sürü çelik hazırlamıştım ya, illa ki can bulmuştur pek çoklarının elinde onlar da... Yani yaşatamasam da avuntu hazır bana...;)
Eklenti 459413 Eklenti 459414 Eklenti 459415 Eklenti 459416 Eklenti 459418 |
Sevgili loveforlife, rahatsızlığınızı yeni öğrenmiş bulunuyorum. Sayfanızda yaptığım küçük gezinti sonucunda edindiğim izlenim; sizin yaşama dört elle bağlı olduğunuz, sevgi dolu oluşunuz ve çok sevildiğiniz yönünde.Yüzünüzdeki sıcacık gülümseme, içinizdeki yaşam sevinci ve azminizle beni de kendinize hayran bıraktınız inanın. İnanıyorum ki sevginin gücüyle tekrar sağlığınıza kavuşacaksınız. Sağlıkla ve sevgiyle kalın.
|
4 Eklenti(ler)
Bu saksıdaki minişler tohumdan yetiştiler...
Eklenti 459419 Kışı atlatırlarsa ablaları gibi çiçekler açacaklar. Eğer döllemeyi başarabildiysem, melez sardunyalar olacaklarını umut ediyorum. Eklenti 459421 Eklenti 459422 Sakızla telgrafgiller elele kolkola... Eklenti 459423 |
Sevgili loveforlife; sardunyalarına maşallah renkleri çok güzelmiş. Özellikle kırmızıya bayıldım. İnşallah sapasağlam kışı atlatabilirler. Atlatamazlarsa da canın sağolsun sayfanda sardunya istiyorum diye belirtmen yeterli; dediğin gibi sardunya ormanın olur.
|
Sevgili kızım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz. Hiç üzülme daha ne çiçeklerin olacak , sen iyi ol yeter ki :))
|
Alıntı:
Sen sağlığına kavuş yeter ki. Biz sana Dünyaları göndeririz. Sevgiler... |
Sevgili Kardesim, benim gönlü bol hemserim,
Sen yeterki sağlığına kavuş, dile bizden ne diler isen... Her sey gönlünce olsun.... |
Kasımpatı (Krizantem)
5 Eklenti(ler)
Çocukluğumun en değerli çiçeklerindendi kasımpatları. Rahmetli babaannem onlara ayrı bir önem verirdi. 10 Kasımdan önce, gösterişli çiçekler açsınlar diye onlara özel ilgi gösterir, sonra da 10 Kasım sabahları kocaman demetleri bize verip Atamıza yollardı. Hep sevmişimdir onları. Babaannemin vefatından sonra kaybolup gitmişlerdi. Geçen yıl Ankara toplantısında paylaşılan çelikler olmuş. Kimin getirdiğini bilmiyorum ama onlar yazın epey bir bit istilasına uğramış olsalar da paçayı kurtardılar ve ilk çiçekleri gösterdiler. Pek ilgilenemedim onlarla ama en azından çiçekleri geçmeden deklanşöre basabildim... Başka renklerinden edinmeyi planlıyordum bu sene nasip olmadı. Her şeyin başı sağlık!
Eklenti 459783 Eklenti 459786 Eklenti 459787 Eklenti 459784 Eklenti 459785 |
Kasımpatı (Krizantem)
5 Eklenti(ler)
Bu daha iri bir cins. Tek dal uzadı gitti... Seneye kısmet olursa tenekeye alınmalı. Teneke saksılarda daha mutlu olduklarını düşünüyorum.
Eklenti 459788 Eklenti 459789 Eklenti 459790 Bu da beyazım... Eklenti 459791 Eklenti 459792 |
Ne yazacağımı bilemiyorum şu anda,çok duygusal anlar yaşadım sayfanızı okurken. Çiçekler, kediler, kuşlar adına size teşekkürü borç biliyorum. Sevgiyle sağlıkla kalın.
|
Sevgili loveforlife her zamanki gibi siz ve çicekleriniz bir harika...Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde yaşamanız temennisiyle hayırlı günler...
|
Alıntı:
Yolladığım onca kargo için ne kadar zor durumlarda kalıyorum karton koli bulmakta. O yüzden iyi bilirim. :D |
Alıntı:
Evimize yakın bir şarküteri mağazası var. Sağ olsunlar, boşalan kovaları ve peynir tenekelerini toplayıp eve getirmeme ses etmiyorlar. Sadece bu kadar toprağı nereden bulduğumu ve neler yetiştirdiğimi çok merak ediyorlar. Yazın birkaç kere biberlerden toplayıp götürünce meraklarını yendiler... Yani en azından saksı konusunu çok düşünmüyorum. Yeter ki içini dolduracak iyi toprak bulayım. Biliyorsun, benim en büyük sorunum bu. Kompost yapıyorum ama o da yeterli olmuyor. (Bu arada son yaptığım kompostum tek kelimeyle "harika" olmuş. Sümbül soğanlarımı dikerken bolca kullandım saksılara.:rolleyes:) |
Sevgili Loveforlife,
Bursa toplantısında sardunyalardan 10-12 dal almıştım. Ama hangisi senin hangisi sayın Jezebel'in bilemiyorum. Tabi ki sana yollarım, hele bir bahar gelsin. Şimdi naylonun altında uyuyorlar :) Ama umarım seninkilere bir şey olmaz çok güzel renkleri var. |
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Toplantıya getirdiğim sardunya çeliklerinden ceylan olanların neredeyse tamamı Sevgili Jezebel'in gönderdikleriydi. Ben birkaç tane eklemiştim. Normal sardunyalarda onun değişik renkli olan güzelinden aldığı çeliklerdi. Sakız sardunya çeliklerinin hepsini ve diğer sardunya çeliklerini ben getirdim. Benim getirdiğim çelikler 60 taneden fazlaydı. Bir de saksısıyla olanlar vardı. Onları da alanları mutlu edeceğine inanıyorum. Çünkü naz yapmayan güzeller bunlar. Sen de epeyce almışsın ya muhakkak değişik renklerde açacaklardır. Ben de sardunyaların saksılarını naylonla sardım. Ama bahçe ve balkonda genel durum hiç iç açıcı değil. Biraz silkeledim sabah üstlerindekileri. Bodrum papatyalarının üzerine bir çuval atmıştım dün sabah biraz geç de olsa:o. An itibariyle balkondan kuşbakışı bahçedeki durum şöyle (karda paticanlarımın ayak izleriyle): Eklenti 460070 Eklenti 460071 Eklenti 460072 Eklenti 460073 |
5 Eklenti(ler)
Oxalisler kar altında...
Eklenti 460074 Eklenti 460075 Sonbaharda çiçek açan şaşkın süs narı buz tutmuş meyvesiyle... Eklenti 460076 Eklenti 460080 Bu çiçekler de meyve tutar mı ki? Eklenti 460079 |
5 Eklenti(ler)
Sarıkız (Lysimachia nummularia) da kar altında kalanlardan... Geçen yıl da üzerine bir karış kar yağmıştı. Ama daha bir güzelleşti kardan sonra. Zaten kökten yeni sürgünler başlamıştı. Uzun dalları budayacağım. Yeni sağlıklı dallarımız gelecek...
Eklenti 460099 Eklenti 460100 Eklenti 460101 Vinca da... Dut dalında asılı. Yaklaşık 3 metre oldu aşağı doğru uzayan dalları... Eklenti 460102 Soğanlı bitkiler de gömüldüler kara. Kuru yapraklarla örtmüştüm soğanlar ektikten sonra, pisiler eşelemesinler diye. Şimdi bir de kardan yorganları çektiler üzerlerine.... Eklenti 460103 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025