![]() |
Çok geçmiş olsun sevgili Loveforlife.
Hastalıkların insanı huysuz-aksi,merhametsiz yaptığına inanırdım ama sizi gördükten sonra fikrim tamamen değişti. Bence bir insan sevecek hiç bir şeyi olmadığında yalnızdır. Siz öyle değilsiniz ki! Minnoşlarınız var, çiçekleriniz var, ağaçlar.net var, ee biz varız sizi seven. Allah'tan acil şifalar diliyorum ve hastalıklar yeter ki gönülde olmasın diyorum.Hoşça bakın zatınıza. |
4 Eklenti(ler)
Sevgili loveforlife, (Sevgili Neslihan kardeşim,) ilk başta şunu söyleyeyim, Hep demişimdir böyle güzel gülebilsem daha ne isterim, inanın içinizdeki güzelliği dışa yansıdan ender insanlardansınız size bu yüzden hayranım sizleri ilk kez bursa tarım fuarında tanıdım zaman zaman denk geldiğince resimlerinizde dururum bir şeyler ararım (baloncuk yapıp sizleri kızdırmak için)yazmak için güzellikten başka bir şey bulamıyorum bir insan bu kadar mı güzel olur.
İçinizdeki sevgi, güzellik, enerji, tüp her şeyin üstesinden geleceğine ben inanıyor ve bunu sizde görebiliyorum, "Kalbi güzel insan başarır" bunu hiç unutma. En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim. Buradaki mesajını görünce yine takılmadan edemeyeceğim :) Ayvayı yemek, ayvayı yiyebilmek, ayvayı yiyebilen, ya da ayvayı yemeyen. Burada ayvayı yemek istiyorlar ama fotoğraf çekinmekten sıra gelmiyor. Eklenti 456234 Burada ise adamcağız civciv seslerini dinlemekten ayvasını yiyemiyor. Eklenti 456235 Buda düşünüyor ayvayı yesem mi acaba. Eklenti 456237 Ahaa şimdi ayvayı yedin işte :D Eklenti 456238 |
2 Eklenti(ler)
Ama daha akıllı biri olacağını hiç düşünmemiştim.
Ayva ikram ettim olmadı, bir de üstelik beni azarladı. Eklenti 456251 Daha tatlısı var dedi ve bu güzeli tercih etti. Eklenti 456252 Akıllı hayvan vesselem. |
3 Eklenti(ler)
Sevgili loveforlife; cansın, yüreklisin, iyisin, hoşsun, hayat dolusun içinin , güzelliği zaten yüzüne vurmuş, bana göre yok böyle güzel, içten bir gülüş...
Eklenti 456253 Eklenti 456254 Eklenti 456255 |
1 Eklenti(ler)
Amaa yok bunun gibi güzeli de. Diğer fotoğraflarına ne güzel içten, samimi gülüşler diye düşünürken. Bu fotoğrafını görünce bayıldım o içten, samimi gülüşün harika!.. Daim olsun inşallah sevgili Neslihan...
Hmm bu arada yaşgünü toplantısında (yine yanlış hatırlamıyorsam) bana 'Bunu şöyle sapından toprağa yatıracaksın, üzerini kapatacaksın başka birşey yapmana gerek yok' diyerek verdiğin (İsmini yazıyoruum inşallah doğrudur) sedum palmerin ben bahçeye çıkarken kapının hemen önünde ilk onu görüyorum hep. Fotoğraflamak istiyorum fakat hâlâ tomurcukta açmadı bir türlü... Tekrar teşekkürleer... Eklenti 456257 |
Rabbim yüzündeki o gülücükleri daim etsin İnşALLAH. Bilesinki Dualarım seninle...
|
Alıntı:
|
Rabbim acil şifalar versin Neslihan Hanım.Hayvanlara yaptığınız iyilikler sadaka olarak sizi bulur merak etmeyin.
|
Sevgili loveforlive her ne kadar sizi daha yeni tanımaya başlasam da görüyorumki herkes sizi çok seviyor... hastaymışsınız geçmiş olsun Rabbim hep güldürsün yüzünüzü Rabbim gönlünüze göre versin herşeyi...
|
Hepiniz cansınız, CAN! İşte ben buradaki bu ruhu çok seviyorum. Elbette siz artık sanaldan gerçeğe geçmiş dostlarımsınız. Hep öyle kalın, olur mu? Sizi de sitemizi de çok ama çok seviyorum!
|
Offf ya amma da merak ettim seni, iki gündür yazmayınca, telefonuma da cevap vermedin.
İyi misin? |
Alıntı:
|
Canım loveforlife, nasılsın bizleri merakta bırakma ne olur ben de seni
çok merak ediyorum. Arada buraya uğrayıp bir merhaba demen yeterli seni unuttuğumuzu zannetme sakın, hep seninleyiz olur mu. |
Oh çok şükür sesini duydum şimdi biraz rahatladım canım.
|
2 Eklenti(ler)
Seni böyle düşünmek içimden gelen.
Eklenti 456815 O günden bu güne çok canın yandı biliyorum. Ama gönlümde hep böylesin, Fincanla oynar halinle;) Anneciğin karşımızda bizi tebessümle izliyor. Fil kulağım nasıl olmuş:confused: Eklenti 456814 . |
sevgili loveforlife çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah.
|
Çok geçmiş olsun..Rabbim acil şifalar versin...
|
Alıntı:
Senin o yeşil ellerinde kısa sürede kocaman olacaktır fil kulağın, eminim... Son derece sağlıklı görünüyor. Emeğine sağlık!:) |
Sevgili loveforlife,
çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı acil şifalar versin. Gülen yüzün hiç solmasın.:) Sevgiler. |
Sevgili loveforlife, çok çok geçmiş olsun Allah o kadar büyük ki size şifa vereceğine inanıyorum ,her zaman sapasağlam ,dimdik ayakta duracağınıza eminim inancınızı kaybetmeyin sakın .Ağaçlar.net üyeleri sizinle :)
|
Sevgili loveforlife,
Sana tüm pozitif enerjimi yolluyorum.İyi olacaksın,buna inancım tam. |
Sevgili loveforlife,
Uzun zamandır siteye giremedim. Geçmiş olsun. |
En kısa zamanda sağlığınızı tekrar kazanıp hayata gülümsemeniz dileğiyle.
|
Sen çok güçlü bir genç kızsın. Yaşama azmini ve gülümsemeni hiç kaybetme.
Hayat yaşarken bir çok sınavlardan geçiriyor bizi. Bu süreci onlardan biri gibi düşün. Bu da Tanrımın izniyle geçip gidecek ve sen tekrar sağlığına kavuşacaksın. Uzakta olsak hepimiz yanındayız. Senin kocaman bir ailen ablaların, ağabeylerin var. Sen hep gül. |
Sevgili loveforlife, sana yazılan mesajları okudukça o kadar mutlu oluyorum ki, bak da gör hiç de yalnız değilsin. Herkes, seni seven bütün arkadaşların bir an önce iyileşmen için sana dua ediyorlar.
Lütfen.. lütfen umudunu kaybetme, seni çok seviyorum. |
Sevgili loveforlife, gerçekten yalnız değilsin, hepimiz seni çok seviyoruz.:)
Hiç bir şey için geç kalınmış değil, Umut... umut.... umut... Hep artsın, hiç eksilmesin içinde.:) |
Sevgili Loveforlife, bir an önce iyileşmeni temenni ediyorum. İyileşir iyileşmez balkondan düşürdüğün opuntia microdays yerine, bir kucak yenisini göndereceğim arkadaşım...;) Hadi Gülümse Biraz... ;)
|
Çok geçmiş olsun dileklerimle...
Sevgili loveforlife,
Hastalık zamanlarını gerek annemden, gerekse kendimden çok iyi bilirim. İnsan ne kadar karamsar olur, ne kadar hüzünlü, ne kadar kötümser olur. İçinden hiçbirşey yapmak gelmez. Güneşin her sabah doğacağını bilirsin ama aklın sana oyun oynar, sanki güneş hiç doğmayacakmış gibi gelir insana.Sürekli zihnini meşgul eder durur acaba ne olacak diye. Oysa insanı mutlu eden umuttur, inanmaktır. Herşeyin bir an önce geçeceğine, güzel günlerin sadece bir adım ötede olduğuna inançtır insana enerji veren. Her gün açan yeni çiçektir, mutluluğu getiren. Böyle zamanlarda ne zordur bilirim pozitif olmak, ama yüzüne yayılan bir gülümseme bütün kaslarını gevşetir insanın, poztif bir enerji yayar bütün damarlarına. En güzeli de nedir biliyor musunuz? Etrafınızdan size dalga dalga sevgi enerjisi gönderen insanların olması. Sizi düşünen, sizin için endişelenen insanların olması, yanlız olmadığını bilmek, önemsendiğini, hatırlandığını bilmek en büyük neşe kaynağıdır insan için. Sizde bu saydığım enerji kaynaklarının hepsi var. Lütfen kendinizi bırakmayın, yüzünüzden size çok yakışan gülümseme hiç eksik olmasın. Herşeyin geçeceğine ne kadar çok inanırsanız, beyniniz o kadar mutluluk hormonu salgılanmasını sağlar ki, en iyi ilaçtır mutluluk. Unutmayın lütfen bizler dokunabileceğiniz kadar yakında olamasakta, düşünceleriniz kadar yakınız size. Dualarım, kalbim sizinle. En kısa sürede iyileşmeniz en büyük dileğim, Sevgilerimle... |
Sevgili loveforlife,
Çok geçmiş olsun. Sizinle henüz karşılaşmasak bile, - yazılarınızı okudukça ne kadar güçlü, sevgi dolu ve hayata sıkı sıkıya bağlı bir insan olduğunuzu, - yazılanları okudukça sizinle tanışıp sizi sevmemenin mümkün olmadığını görüyorum. Sayfanızda ki enerji, sizin ve arkadaşlarınızın sevgi dolu yazıları çok ama çok güzel. Bir an önce iyileşmenizi diliyorum. Sevgiler |
Geçmiş olsun. Bir an evvel aramızda görmek istiyoruz. Biz bir aileyiz...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025