![]() |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim sn.BAYÇALI inşallah sizleride görürüz bu güzelliklerle:payrıca aldıklarınızı sayfamda paylaşmanızı bekliycem bakalım nasıl bakılıyorlar çocuklarım:obol çiçeklerini görürüz inşallah:p |
GÜLSEN_ hanım fulünüze bayıldım muhteşem güzellikte bendeki minnacık acıyor nasıl böyle kocaman actıra bildiniz şaşırdım bir kere daha sayenizde fule aşık oldum :) güle güle koklayın
|
Sn.İris41 çok teşekkür ederim ama inanın özellikle yaptığım bir işlem yok büyük çiçek açsın diye.Bol güneş ve su arada sıvı gübre,onuda bu yıl çok nadir verdim 3 defa kadar.Güneşi ve suyu seviyo arkadaşı ağaç minesi gibi
|
3 Eklenti(ler)
fulun dibinde nasıl çıktı anlamadım cardinal climber sarmaşığım çıkmış bende karışmadım büyüdü şimdi çiçek açıcak:p
|
atlas çiçeği
3 Eklenti(ler)
Atlas çiçeği benim gençlik yıllarımda çevremde hep gördüğüm bir çiçekti. Ama maalesef artık Gaziantepte hiç görmüyorum bu çiçeği. Babaannem ciddi bir çiçek meraklısıydı rahmetli. Ben 3 yaşımdan sonra bana babaannem baktığı için sanırım bu çiçek merakı ondan bana geçti:pbüyük bir bahçesi vardı ve olmayan çiçek yoktu. Şimdi halalarım öyleler:psanırım bendende kızıma geçicek:o atlas bana çocukluğumu hatırlatan bir çiçek olarak bulmak isterken, sevgili can arkadaşım gülerde görünce,dayanamadım rica ettim saolsun arkadaşım ricalarımı kırmayıp gönderdi.Tekrar çok teşekkür ederim güler hanım :pson resimdeki parça kesilip BAYÇALIya gönderildi.Güle güle büyütün bol çiçeklerini görün inşallah:p
|
5 Eklenti(ler)
Sonraa bu güzellik fazla dayanamadı çiçeğini açtı:p
|
1 Eklenti(ler)
Ve atlasım kestiğim yerden böyle yeni filizler verdi:rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
bu atlasımda yine siteden bir arkadaşım göndermişti ama çok yavaş büyüyor nedenini anlamadım geldiğinde bir parmak kadardı tek parça halinde, şimdi kendisi gibi iki yaprak daha verdi o kadar.bu 1 yıllık bir gelişim.
|
Alıntı:
|
GÜLSEN hanım, sayfanız hayırlı olsun.
Sizin adınıza çok sevindim çiçekleriniz çok güzel hele fulünüze bayıldım. çiçeklerini çoğaltmakta İnşallah benimde katkım olur... |
Estağfirullah sn.BAYÇALI nasıl oldu çiçekleriniz sağ salim elinize geçti umarım.gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim :ogüle güle büyütün hepsinide bol çiçeklerini görün inşallah:patlasınızı nerden kesip gönderdiğimi gördünüz sanırım:p
|
Alıntı:
|
Pembe atlasım maalesef hastalandı ve yarısı çürüdü şimdi kalan yarısını kurtarmaya çalışıyorum...
|
kıyamam.. ciddimisiniz çok üzüldüm aman kurtulsunda ben sizde görmeye razıyım vehibeciğim
|
Sevgili Gülsen hanım sayfanız hayırlı olsun. Çiçeklerinize bayıldım bol çiçekli olsunlar.İyi günlerde büyütün sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sn.BAYÇALI tohumları nakkaş sarmaşığını ekin o arsızdır, çabuk yeşerir.Aslında ne tohumu gönderdiğimi bile unuttum desem bana gülmeyin:pbu aşırı unutkanlık benim başımın belası:odiğerlerini de ekebilirsiniz bence çünkü artık sonbahar. Zaten tohumların hepsini ekmeyin biraz şimdi ekin olmadı diğer kalanını baharda ekim yaparsınız . Fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım :p |
Alıntı:
Çiçeklerinin güzelliğinden bu ilk mesajda adımın geçtğini farketmemişim. Benim kadar bu site kullanımına acemi birinin ne kadar yardımı olursa artık. Beni uykusuz bırakan sana yardımın yanında asıl ağaçlar.net in cazibesi.O nedenle müsterih ol lütfen.Sevgilerimi ve emeklerine hayranlığımı gönderiyorum. |
Mineyi bir defa aldım bir ay sonra kurumuştu aslında hayranlkıkla izledigim bitkiler arasında yeri var nerede görsem bakımı zor oldugu yerleşmiş geri duruyorum sizdekinede maşallah .
Füle gelince sayesinde kabak sever oldum :) bir ayda yarım kilo kabagı midesine indiriyor banamısın demiyor cicege gelince sadece bir adet actı . |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim can arkadaşım Ayşem, ben senin emeğini asla inkar edemem benim sayfa açmam için oturup gece 4 lere kadar uykusuz kalıp, sonra oturup uzun uzun bana özel mesajlarında böyle yap, böyle yap diye yazan sensin arkadaşım,bu kadar emeği mümkün değil es geçemem benim için yapılan bütün emeklere asla duyarsız kalamam.Sağol varol can arkadaşım;)iyiki bu ağaçlar nete üye olmuşum sizin gibi bir çok çiçek dostlarım, can dostlarım oldu ne mutlu bana. Hepinize Sevgi ve Selamlarımla |
Alıntı:
Sn.iris41 hiç çekinmeyin çok zahmetsiz bir çiçek sadece bol güneş ve suyu seviyor:p ful çiçeğime gelince inanın ne kabak ne domates verdim sadece oda güneş ve suyla bu hale geldi:o Ha ama en doğal gübrem sevgim bunuda fazlasıyla alıyorlar benden, bunu söylemeden geçemiycem:D |
kaktüslerim
2 Eklenti(ler)
bu kaktüsümde Stenocactüs (mrmusti sayesinde):p
|
2 Eklenti(ler)
bu kaktüsümde öbürüne çok benziyor ama aynı değiller sanki diken yapıları farklı:rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
bunlar yeni
|
2 Eklenti(ler)
ilk resimdeki kaktüs benim, ikinci resimdeki kaktüs komşumun emanet bakılıyor:p
|
1 Eklenti(ler)
Buda minik kuzum benim:p
|
1 Eklenti(ler)
bu sukulentleri acemifüsun arkadaşım vermişti:oama ne büyüdüler nede kurudular :(umarım sağlıkla büyürler:p
|
2 Eklenti(ler)
İzmir, şakrandan getirdiğim iki farklı aloaveralarım:rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
merdivendeki kaktüsler ve leş kaktüsleri siteden bir arkadaşımızın hediyeleri:oçok teşekkür ediyorum bir kez daha kendisine:ohepsi isimleri yazılmış liste yapılmış olarak geldiler bende hepsini tek tek isimleri yazıp etiketledim:D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025