![]() |
Sayın fdogru,
Beğeniniz için çok teşekkür ederim. Sevgili Adem Keskin, Hepsi hayatta;ama yanlış bir şey yapacağım diye korkuyorum,umarım hepsi sorunsuz tutar da sizi de mahçup etmemiş olurum.Her gün bakıyorum,su istiyorlar mı diye.Balkonum güneş alıyor ve çeliklere de gelmeye başladı.Emeklerinizi boşa çıkartmak istemiyorum.Filizlerini gördüğüm gün çok mutlu olacağım. Gelişmeleri sayfamda paylaşacağım. |
Sayın Tika hanım bu kadar sevgiye karşı artık ayıp etmezler heralde :) Fazla sıcakta kalmasalar iyi olur, su ihtiyacını karşılayacak kök sistemi olmadığından sıkıntı olabilir . En kısa zamanda yaşam belirtilerini görmek umuduyla. Saygılar ..
|
5 Eklenti(ler)
Migros'ta tüm bitkiler 3,90 tek fiyattı.Tek kalan onbir ay çiçeǧini kurtarmak istedim.
Hercai Menekşe 12 Ocak İstanbul toplantisinda Sevgili YeniGine'nin hediyesi. Paskalya kaktüsümün tomurcuklari,yakinda acacak umarim. Ortancam balkonun en gölge yerinde duruyor ve tomurcuǧu var.Geçen yıl güneşe koyduǧum için bana küstü ve açmadı.Ne renk açtıǧını bilmiyorum o yüzden. Alacali sakizim da burada.:) |
5 Eklenti(ler)
Lithopslarima iyi bakiyorum.
Salon bitkilerimin aranjmanlari.Fitonyalar harika yakışıyor aranjmanlara.Bazı saksılarda da arapsaçı var.Deniyorum,bakalım gelişimi nasıl olacak? |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 395410Dr.Marginata,Kohleria,Kurdela Çiçeği aranjmanı (Kohleria fotoğraf alttan çekildiği için görünmüyor.)
|
1 Eklenti(ler)
Dev telgraf da,okbaşı çiçeği ve adını bilmediğim başka bir salon bitkisi ile birlikte aynı saksıda.
|
1 Eklenti(ler)
azbitki.com dan Sayın Erdal Yüksel'in hediyesi
|
1 Eklenti(ler)
Güderi Begonyası ( Erdal Bey ve Seher Hanım'a teşekkürlerimle :) )
|
1 Eklenti(ler)
Çilli Begonyam yerçekiminin etkisinde kaldı.
|
1 Eklenti(ler)
Paşa Çadırı
|
1 Eklenti(ler)
Tüylü telgrafım hayatta neyse ki. :rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Dua Çiçeği aranjmanım,arapsaçı da ekili bu saksıda.Saksı yüzeyini kaplayacak mı diye merakla bekleyeceğim.
|
1 Eklenti(ler)
Bordo renkli telgrafım da hayatta. :D
|
1 Eklenti(ler)
Çalı türleri
Lavanta,Pittosporum ve Taflan |
Sevgili Tika,
Balkon ve evindeki güzellikleri izlemek gerçekten de çok keyifli. Sevginin nelere kâdir olduğunu ispatlıyor bu fotoğraflar bize. Sevgi ve emek olunca, sonuç böylesine güzelleşiyor elbette. (Bu arada Fincan Hanım telgrafı yedi:() |
Teşekkür ederim Sevgili loveforlife,
Bitkilerle uğraşmak ayrı bir keyif. Yaramaz Fincan Hanım'a da bak sen,hızını alamamış. :) İsterseniz gönderirim,saksı içinde balkonda da olur ya da balkonda asmanız gerekir duvara.O zaman yeme ihtimali düşük olur. |
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
1 Eklenti(ler)
Mum çiçeğim sürprizini yapıp bu sabah açmış. :eek:
|
5 Eklenti(ler)
Sardunyalarin yeri ayri...
|
5 Eklenti(ler)
Petunyalari Migros'tan aldım.Tanesi 50 kuruştu.
Kekiǧimi geçen yıl almıştım,bu yıl çiçeǧini de gördüm.Minicikler. |
4 Eklenti(ler)
Meleklerin borulari iyice büyüdü.Yalnız bugün fark ettim ki yapraklarin altinda beyaz bit var.Üç küçük yapraǧı koparmak zorunda kaldım ardından ilaçladım.
Çeşitli Pasiflora çeliklerim ve begonvil çeliklerim,Sevgili Adem Keskin'in katkılarıyla. |
Sardunyalarınız çok güzeller.. Maşallah..
|
Sevgili Tika hangi birisine maşallah diyeyim ki hepsi birbirinden güzel; biliyorsun ben sardunyaları daha bir seviyorum. Ve maşallah sardunyalar harika olmuşlar yine. Ellerine sağlık. Benimkiler de çok şükür tomurcuklandılar, açacaklar inşallah.
|
5 Eklenti(ler)
Balkonumda bugün
|
Alıntı:
Üçüncü görselde pembe sardunyanın arasındaki çiçek nedir Sn Tika Saygı ve selamlar |
Teşekkürler Sevgili adneser,
Sorduğunuz bitki buz çiçeği. Her sardunyanın gönlümde yeri ayrı;ama ceylanların açtıkları çiçekler başka bir güzel bence.Çiçeklenmeye başladıklarında çok yoğun bir şekilde oluyor bu. Karşı apartmanda mor renklerin hakim olduğu iki tür sardunya var,nasıl güzel renkleri var görmeniz lazım.Makineyle çekmeye çalışırım. |
Maşallah sayın Tika , çok hoşlar cıvıl cıvıl renkler , içimiz açıldı . Sevgiler Ankaradan..
|
Alıntı:
Sayın Tika Buz çiçeğinin yaprakları farklı geldi tek ve çiçekli resmi varmı? Saygı ve selamlar |
Sevgili adneser,
O saksıdaki buz çiçeği henüz çiçeklenmedi;ama aynı tür başka saksılarda da ekili.Onlardan çiçeklenen var.Fotoğraf çeker,paylaşırım. |
4 Eklenti(ler)
Nasılsınız Sevgili dostlar?
Havalar ısınınca bitkiler güzelleşmeye,etraf renklenmeye başladı. |
5 Eklenti(ler)
1) 12 Ocak toplantısında Sayın Zafer İnandıklı'nın dağıttığı meleklerin boruları çeliğim yapraklarını büyütüyor büyütmesine;ama beyaz sinek şeklinde bit dadandı.İlaçlama yaptım birkaç kez;ama hala tam olarak temizleyemedim.Bitler çiçeklenmesine mani olmazlar umarım.
2) Clematis'im bu yıl iyi uzadı.Fotoğrafta görünen demir halkalara (kaşı duvarda da var) ip gerip o şekilde sarılmasını sağlamayı düşünüyorum. 3) Kaktüslerim çiçeklerini göstermeye başladı.Fuşya renkli olanı çok sevdim.İsimlerini biliyorsanız,beni aydınlatırsanız çok sevinirim. 4) İki tane daha yolda. 5) İlk kez çiçeğini görüyorum,deniz yıldızı gibi.Mükemmel bir güzellik. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025