agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   gilan / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/27109.htm)

Sudenur 26-09-2012 14:45

Merhaba sevgili gilan, uzun süredir vakitsizlikten balkonunuzu gezemiyordum. :o Bütün bitkilerinizi yeni sahiplerine dağıtmışsınız meğerse, komşunuz olmadığım için epeyce hayıflandım.. :( Şaka bir yana gönlünüze göre versin Allah, ağız tadınız eksilmesin, tebdili mekanınızda ferahlık olsun. Sevgilerimle.. ;)

gilan 27-09-2012 00:35

Teşekkürler alperfect ve Sudenur. :)

Bu hafta yeni işime başladım. Bütün hafta eğitimle geçiyor. Şimdilik gayet memnunum. :)
Tabii buralar Seattle çevresi kadar yeşil değil ama buranın da başka bir güzelliği var.

Bahar gelse de yeni balkon çalışmalarına başlasak. ;)

YeniGine 27-09-2012 00:42

Sevgili gilaan gittin mi yeni yerine? Hmm 'Bahar gelse de yeni balkon çalışmalarına başlasak' demişsin. Yani bahçeli bir evde değilsin? Ne yapalım; olsun... Herşey gönlünce diyeyim.

gilan 27-09-2012 02:45

Henüz ev tutmadım. Önce Türkiye'ye geleceğim, ardından da şirketin geçici süreyle verdiği evde kalacağım. Ev tutmam Aralık ayını bulacak.

Balkon dedim çünkü bahçeli ev işi burada gerçekten zor. :) Kiralık evler genel olarak hep şirketlere ait apartman komplekslerinde oluyor. Kişilerin kiraya verdikleri ev sayısı çok çok az. Yine de bakacağım tabii bakalım... Aralık ayında haber veririm. :D

iris41 27-09-2012 06:25

Sanırım yalnız kalıyorsunuz gilan bahceli ev yerine kücük bir kat daha uygun olur sonucda mülkiyetini almak gibi bir niyet yok .
tutacagınız evin güneş alışını konturol edip tutun derim balkon genişmi kac saksı doldurabilirim ;)
Yeni ev yeni bir iş ,yeni bir balkon sayfası lazım :D bu hayatı hep yeniden yaşamak lazım .

tturt 27-09-2012 07:19

Sevgili Gilan,

Yeni işiniz hayırlı olsun. Size üstün başarılar temenni ediyorum. Yeni işinizde sağlık içinde mutlu, huzurlu, bol kazançlı günler geçirmenizi temenni ederim.

Yeni bir eve sahip olduğunuzda, bahçe veya balkonunuzda yaratacağınız güzellikleri, paylaşımları şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.

nurcanaybay 27-09-2012 11:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 1024062)
Teşekkürler alperfect ve Sudenur. :)

Bu hafta yeni işime başladım. Bütün hafta eğitimle geçiyor. Şimdilik gayet memnunum. :)
Tabii buralar Seattle çevresi kadar yeşil değil ama buranın da başka bir güzelliği var.

Bahar gelse de yeni balkon çalışmalarına başlasak. ;)

Hayırlı olsun :)
O çevreyi ne zaman görebileceğiz :)

gilan 02-10-2012 10:55

Merhaba arkadaşlar :)

Yeni işime başladım ve ilk haftamı tamamladım. :) İlk hafta tamamen eğitimle geçti. Çok da faydalı oldu. İş değiştirirken bu değişimin iyi bir fırsat olduğunu düşünüyordum ama eski işimi de sevdiğim için biraz tereddütlüydüm. Şu an ilk izlenimim olarak çok memnunum, iyi ki böyle bir karar almışım diyorum. Tabii henüz bir şey söylemek için çok erken ama mesleki açıdan çok faydalı olacak gibi görünüyor, inşallah hep böyle devam eder. :)

Şu an Türkiye'de izindeyim. Bir senedir tatil yapmadığım için iki iş arasında tatil yapmak istiyordum ama çalışma vizemin koşulları gereği iki işim arasında boşluk kalamıyordu. Onlar da "Gel işe başla, bir hafta çalış, sonra ücretsiz izin verelim" dediler. Böylece sorun çözülmüş oldu. :)

Ne zamandır foruma eklemek isteyip de zaman bulamadığım konular ve fotoğraflar birikmişti. Bu tatil o açıdan da faydalı olacak. ;)

gilan 02-10-2012 11:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi iris41 (Mesaj 1024088)
Yeni ev yeni bir iş ,yeni bir balkon sayfası lazım :D bu hayatı hep yeniden yaşamak lazım .

Belli olmaz, önümüzdeki birkaç sene pek çok ev, şehir, ülke değiştirebilirim. :) Sonra sıkılırsınız yine mi yeni başlık diye. :D

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 1024167)
Hayırlı olsun
O çevreyi ne zaman görebileceğiz :)

Şimdilik sadece bir iki fotoğraf çekebildim sevgili nurcanaybay. :) İlk bir hafta o kadar yoğundu ki. Tatil dönüşü yavaş yavaş çevreyi tanımaya başlarız. Henüz ben de pek bir şey bilmiyorum. :)
Aslında daha hala Seattle çevresinden paylaşmak istediğim fotoğraflar da var. En iyisi ben şu fotoğraflarımı bir düzenleyeyim... :rolleyes:

gilan 02-10-2012 11:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tturt (Mesaj 1024096)
Sevgili Gilan,

Yeni işiniz hayırlı olsun. Size üstün başarılar temenni ediyorum. Yeni işinizde sağlık içinde mutlu, huzurlu, bol kazançlı günler geçirmenizi temenni ederim.

Yeni bir eve sahip olduğunuzda, bahçe veya balkonunuzda yaratacağınız güzellikleri, paylaşımları şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çok teşekkürler sevgili tturt. :)

Tura 02-10-2012 11:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 1026062)
...................................
Ne zamandır foruma eklemek isteyip de zaman bulamadığım konular ve fotoğraflar birikmişti........

Yeni işiniz hayırlı olsun. Başarılarınızı görmek isteriz.

Şu konu ve fotoğraf işleri de aklımızı başımızdan almadan, alıştıra alıştıra yükleyin lütfen.

yenibahçe 02-10-2012 11:28

Hayırlı olsun. Bekliyoruz:)

sevim4 02-10-2012 11:29

Yeni işiniz hayırlı olsun allahım utandırmasın.

iris41 02-10-2012 20:14

Ben hayata hep yeniden başladıgım icin sıkılacagımı zannetmiyorum
bir cicegin ömrü 6 ayı gecmez :D
Hoş geldiniz tatilin tadını cıkarın .

YeniGine 04-10-2012 00:29

Sevgili GİLAN merhaba; bugün karışık renkli hercai menekşe tohumu aldım; zira lalelere yetiştirmek istiyorum... Başarabilmem için yardım lütfen!..
Bu arada yeni farkettim bir de gilan bahçe var imiş!..

YeniGine 04-10-2012 00:35

Artık geç oldu, yarın gece inşallah daha sağlam bir kafa ile gezmekte fayda var diyorum...

Tura 05-10-2012 06:52

Kafa iyi sağlam olmalı hem de. İnsan orada zaten bozuyor.

zenfree 05-10-2012 19:27

Sevgili Gilan yeni işin hayırlı olsun. Çok güzel yere gidiyorsun. Sevgiler.:)

Charlaux 06-10-2012 16:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 1020410)
Teşekkürler sevgil çiçeksever70. :) Evet yoğunluğunu fark ediyordum. Yine de fırsat bulup mesaj yazmana çok sevindim. :)

Şimdi bambaşka bir iklime gidiyoruz bakalım. Umarım bir sürü yeni fikir, bitki, düzenleme tanıma şansımız olur. :)

Merhaba sevgili gilan, Burayi unutmusum ama picae abies'imi gordugum her zaman aklimdasiniz.Kendisiyle 2.ayimizi yasiyoruz su anda Istanbul'da.Daha gelisme gostermedi ama genis bir saksida koklerinin yayildigini dusunuyorum.New York jfk de yok aman seni gumruge alirlar oyle olur boyle olur diye basimin etini yediler ama guvenlik gorevlileri gordu ama sorun cikmadi daha dogrusu soru sormadilar ki sorun ciksin :)) Hani bitkileri geri birakmayin toplayin hepsini getirin,guvenlik seridinden geciyor eldeyse ama ben olsam kucuk bir valiz yapar icini de kutucuklarla doldurur celikleri tohumlari ona koyarim.

gilan 09-10-2012 10:46

Çok sağ ol Zenfree. :)

Sevgili Charlaux, hepsini topla gel derken sen benim balkonu unuttun galiba. :p 2.5 metrelik Acer'den tut, 30 litrelik saksılarda bir sürü kocaman bitki. Benimki öyle valizle olacak gibi değildi. :) El valizime sığdırabildiğim kadar üç beş şey getirdim, ancak o kadar. Kalanlar da yeni sahiplerinde mutlu olurlar umarım. Biz de değişiklik yapmış oluruz. Yeni iklimimizde begonvil bile yetişebiliyor, yeni bir sürü ılıman iklim seçeneği olacaktır. ;)

Charlaux 10-10-2012 18:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 1029488)
Çok sağ ol Zenfree. :)

Sevgili Charlaux, hepsini topla gel derken sen benim balkonu unuttun galiba. :p 2.5 metrelik Acer'den tut, 30 litrelik saksılarda bir sürü kocaman bitki. Benimki öyle valizle olacak gibi değildi. :) El valizime sığdırabildiğim kadar üç beş şey getirdim, ancak o kadar. Kalanlar da yeni sahiplerinde mutlu olurlar umarım. Biz de değişiklik yapmış oluruz. Yeni iklimimizde begonvil bile yetişebiliyor, yeni bir sürü ılıman iklim seçeneği olacaktır. ;)

E tabi oyle,her ayrilik acidir ama ne yapalim :rolleyes: Ben de hala sabirla picae abies'in buyumesini bekliyorum umutla :))

nurcanaybay 13-12-2012 17:46

Merhaba ,
sesiniz çıkmıyor , umarım herşey yolundadır.

Yeni bir iş , yeni bir şehir .....gözlemlerinizi merakla bekleyenlerdenim.
Sevgiler

rukiyeözgür 13-12-2012 22:55

Yeni işiniz hayırlı olsun Sayın Gilan balkonunuzu gezdim gezdim bitiremedim:DMaşallah çok güzel işler başarmışsınız..İlk başta sizinle birlikte seraları gezmemize izin verdiğiniz için ayrıca teşekkürler..Yeni güzelliklerinizi bekleyenlerden olacağım;)

Sudenur 18-12-2012 15:52

1 Eklenti(ler)
Nerelerdesiniz sevgili gilan? Eklenti 355673Yoğunsunuz biliyoruz lakin özlendiniz, merak ediliyorsunuz? :confused:

gilan 21-01-2013 09:00

İlginiz, merakınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hepiniz çok çok sağ olun. :)

Yeni ev, yerleşme çalışmaları, yeni işe alışmalar derken günler yoğun geçiyor. Ama keyfim yerinde, işimden de yeni şehrimden de oldukça memnunum. :)
Şimdiden çevrede pek çok sera da belirledim. Bahar gelse de yine beraberce gezmeye başlasak. :) Bu sefer sıfırdan düzenlenecek 6 m2'lik bir balkonumuz var. ;)

Sevgi Durul 21-01-2013 09:02

Sevgili gilan, hoşgeldiniz, iyi olmanıza sevindim.:)

Yeni balkonunuzu görmek için sabırsızlanıyorum. Kolay gelsin. Sevgiler...

iris41 21-01-2013 21:27

Bahara kadar beklemessiniz sanırım gilan hanım ufaktan ufaktan gezmelerinizi resimleseniz ;) yeni ufuklara yelken acalım .
Herşey gönlünüzce olsun .

füsunANK 21-03-2013 14:49

6 m2 miii, orayı orman yaparsın sen :p

gilan 23-04-2013 08:09

Bakalım, umarım yapabilirim. ;) Çalışmalar başlıyor...

gilan 23-04-2013 08:10

Yeni balkon için yeni bir sayfa açmak istemedim. Buraya bir ayraç koyup devam edelim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025