![]() |
2 Eklenti(ler)
Bizim Huriye ile Duriye'nin birisi yumurtlamaya başlamış ama hangisi bilmiyoruz.:D Gizli gizli her sabah bir yumurta bırakıyorlar.:cool:
|
2 Eklenti(ler)
Süs biberim.
|
Alıntı:
|
Biberlerle kaktüsler ne kadar iyi anlaşmışlar :)
Çok güzel görünüyorlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tebrik ederim Sayın Almira.
Balkonda bu kadar çiçeği yetiştirmek büyük başarı. Belli ki hepsine çok özen göstermişsiniz. Selamlar.. |
Alıntı:
|
Sayın almira
Uzun zamandırbahçedeki ve balkondaki o güzel çiçeklerinizden haber yok bir sorun yoktur inşallah.;) Kandiliniz kutlu olsun. |
Sayın Adneser; ziyaretiniz için çok teşekkürler. Kış sendromu yaşıyoruz. :( Bahçe ve balkonda herşey yolunda. Ama bu dönem henüz tam anlamı ile çiçeklenen yok. Şubat'a az kaldı. Yakında yeni yetişenler ve çiçek açanlarla yeniden renklenir sayfamız.
|
Sendrom hiç uğraşınız olmadığından ya da az olduğundandır Sn. almira. :)
Bahar gelsin ortadan kalkar. Bahçeniz ve balkonunuz çok güzel. Bence fakir değil gayet güzel balkon ve bahçeniz. ;) |
Çok teşekkür ederim sayın h doğan. Doğrusu bu aralar pek bitkilerle uğraşamıyorum. Mart'ta beni büyük bir sınav bekliyor. Onun hazırlığı ve bu yıl birinci sınıfa başlayan küçük kızımın eğitim çalışmaları hayli zaman alıyor.:( Arada bir kahvemi alıp soluklanmak için balkona çıkıp seyredebiliyorum sadece.;) Yine de Şubat'ta ekilmesi gereken pek çok tohum ekilecek. Ben delimiyim yoksa?:cool:
|
Bence stres atabileceğiniz yer olduğu için bitkilerinizden vazgeçemeyeceksiniz. Onlara zaman bulacaksınız. ;)
|
Bitkilerden vazgeçmek mi? Mümkün mü?:rolleyes: Ben tam tersi işi hobi boyutundan akademik boyuta taşımaya karar verdim. 43 yaşımdayım, birisi lise 2. sınıf diğeri ilköğretim 1. sınıf iki kız çocuk annesiyim. Bu yıl yeniden ( liseden mezun olalı 25 yıl oldu) üniverste sınavına girmeye karar verdim.:p Hedefim ziraat teknikerliği. Bahçe tarımı bölümü tam bana göre.:D
|
Açıköğretimde tarım diye bir bölüm var herhalde ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın kamelyavadisi; çok teşekkür ederim. Umarım herşey yolunda gider. ;)
|
Maşallah herşey o kadar güzel ki,sayfanızda gezip durdum.
Kenger,su sümbülü,melek boruları,ördeklerin havuzu ve kızınız her resim karesi birbirinden güzel. Balkondan ziyade sanki bahçe sayfasında olmalısınız gibi geldi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın almira Hedefinize ulaşmanızı dilerim, yolunuz ve zihniniz açık, engeller yok olsun. |
Sevgili Hanndan; çok teşekkür ederim. Bahçe bize biraz uzak. 55 km mesafede. Bahçe işleri daha çok bahar ve yaz mevsiminde oluyor. Biz de hafta sonları gidebiliyoruz. Balkondakiler her zaman benimle o yüzden balkon sayfası açmayı tercih ettim.;)
|
Sayın adneser; çok teşekkür ederim.
|
Sevgılı Almıra..
Balkonunuzu keyıfle gezdım..Hele sellukanıza bayıldım...Baharda cıceklerınızın devamını görmek isteriz... Bol guneslı cıceklı gunler.....
|
Sayın almira
Nihayet bir kaktüs sayfası açtım sıra çiçeklerde beklerim. http://http://www.agaclar.net/forum/...leri/29969.htm |
Almira hanım, balkon ve bahçenizi keyifle gezdim dolaştım. "Beğen" butonuna basmayı dahi unutturacak güzellikler gördüm. :eek:
"Meleklerin Borusu" cennetiymiş te haberim yokmuş bu sayfa.. :rolleyes: Elinize emeğinize sağlık, şu soğuk kış gecesi içimi ısıttı bitkileriniz. ;) |
Alıntı:
|
Sn almira hepsi çok güzel maşallah ellerinize sağlık
Esen kalın |
2 Eklenti(ler)
Sayfama ziyarete gelen tüm arkadaşlara beğenilerinden dolayı teşekkürler...
Şubat tatilinde köyümüze gittik. Bahçenin son durumu. |
4 Eklenti(ler)
Fındığım çiçekte... Fındıkta erkek ve dişi çiçekler.;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025