agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Almira / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/26958.htm)

almira 01-02-2013 23:29

4 Eklenti(ler)
Kardelenim açmış.:rolleyes:

almira 01-02-2013 23:49

2 Eklenti(ler)
Muskariler yapraklarını çıkarmış.

almira 02-02-2013 10:12

4 Eklenti(ler)
Bizim ördeklerin keyfi yerindeydi. Bol yumurta yapmışlar.

almira 02-02-2013 10:17

1 Eklenti(ler)
Burgmansianın şu anki hali.:( Baharda yeniden güzelleşecek.;)

gülenyüz 02-02-2013 17:31

Sn almira ;hayranlıkla gezdim.Ellerinize sağlık. Ördekleriniz çok tatlı.Sevgi ve Saygılar...

berçin 02-02-2013 17:57

Sevgili Almira,yine herşey dört dörtlük eline emeğine sağlık.Sevgiler.

Muallim 09-02-2013 16:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almira (Mesaj 1090701)
Bitkilerden vazgeçmek mi? Mümkün mü?:rolleyes: Ben tam tersi işi hobi boyutundan akademik boyuta taşımaya karar verdim. 43 yaşımdayım, birisi lise 2. sınıf diğeri ilköğretim 1. sınıf iki kız çocuk annesiyim. Bu yıl yeniden ( liseden mezun olalı 25 yıl oldu) üniverste sınavına girmeye karar verdim.:p Hedefim ziraat teknikerliği. Bahçe tarımı bölümü tam bana göre.:D

Sayın Almira,

Balkon,bahçe sayfanızda sıkılmadan zevkle dolaştım.Çiçekleriniz,ördekleriniz mükemmel.

Yukarıdaki ifadeniz beni çok heyacanlandırdı.Öğreniminizi devam ettirmek istemeniz çok güzel bir karar.

Benim ,bütün okulları dışarıdan bitiren lise öğretmeni meslektaşım vardı.

Karar vermek başarmanın yarısıdır.Başarırsınız.

Başarılar dilerim.

Selam ve sevgiler.

almira 09-02-2013 18:47

Sayın Muallim; ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kararlıyım. İnşallah başaracağım. Teşekkürler.

akçabardak 10-02-2013 12:04

Sevgili Almlra;
Bu gün sizi ziyarete geldim ;) ama çiçeklerinizi görünce dayanamadım ;) size haber vermeden daldım çiçeklerinizin arasına. Hangisine bakacağıma şaşırdım,
erikler bir yandan, dutlar, çiçekler, maşallah o ne güzellik su sümbüller ben ilk defa görüyorum sonra huriye, nuriye, düriye , aliye ve nezihe bayıldım doğrusu.
Hele banyo keyiflerine diğcek lafım yok :D nasıl da mutlular, yumurtalar tek kelimeyle muhteşem. Ama en çok ta kardelenlere bayıldım. Benim canımdan çok sevdiğim çiçektir ona hiç kıyamam. Ne yazık ki ben kardeleni Ayvalıkta yetiştiremiyorum, on yıdır uğraşıyorum olmuyor. Sanırım sahile yakın olduğumuzdan dolayı ya toprak tuzlu geliyor, ya da sıcaktan anlayamadım bir türlü, soğnları saksıya dikiyorum çürüyor. Ne yapmam gerektiğini bir türlü çözemiyorum. Bir tane soğan bahçeye düşmüş bir şekilde ve orayı kendine meskan edinmiş iki senedir aynı yerde duruyor bu sene çiçek açtı bir tane de yavru vermiş.Bakalım orada çoğlacak mı, ödüm kopuyor ona bir şey olacak diye.Sizdekiler maşallah çok sağlıklılar ne kadar güzeller güle güle sevgiyle büyütün bitkilerinizi. Sevgiyle sağlıkla kalın.

kılıç 10-02-2013 13:05

Sayın akçabardak siz huriye nuriye yumurtalar çiçeklere bayıldınız birde keçilerle oğlakları görseniz MAŞALLAHIN katmerlisini çekerdiniz selamlar sevgiler....

akçabardak 10-02-2013 13:41

Sayın kılıç, ben keçileri ve oğlakları göremedim ama gözümden kaçmış olabilir sanırım,
varsa da onları da çok seviyorum. Ah keşke benimde büyük ve müstakil bir bahçem olsaydı
da benim de keçilerim, ördeklerim, tavuklarım yumurtalarım olurdu. Saygılar.

almira 10-02-2013 16:04

5 Eklenti(ler)
;) Beğeniniz için teşekkürler.
Keçileri kendi başlığına eklemiştim.:o 14 halep keçisi ve 7 saanen keçisi var. Keçilere köyümüzde eşimin ağabeyi bakıyor. Köyümüzde bahçe ve hayvan var ama malesef evimiz yok.:( Haftasonları ve tatillerde gidip bahçeyle ilgilenebiliyoruz. Bu günlerde keçiler doğum yapıyor. Onların ve benim minik oğlağım...:D

almira 10-02-2013 16:14

3 Eklenti(ler)
Ördekler...

almira 10-02-2013 16:23

5 Eklenti(ler)
Bebişler....

Sevgi 10-02-2013 18:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almira (Mesaj 1099427)
Bebişler....

MAŞALLAH ne kadar güzeller. Güle güle büyüsünler. Çok sevimliler.:p

kamelyavadisi 10-02-2013 18:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almira (Mesaj 1099416)
;) Beğeniniz için teşekkürler.
Keçileri kendi başlığına eklemiştim.:o 14 halep keçisi ve 7 saanen keçisi var. Keçilere köyümüzde eşimin ağabeyi bakıyor. Köyümüzde bahçe ve hayvan var ama malesef evimiz yok.:( Haftasonları ve tatillerde gidip bahçeyle ilgilenebiliyoruz. Bu günlerde keçiler doğum yapıyor. Onların ve benim minik oğlağım...:D

Ne güzel bir uğraş, tebrik ediyorum.

adneser 10-02-2013 19:09

Alıntı:

Bebişler....

Sayın Almira

Bebişlerin hepsi birbirinden güzel, sizin bebiş hepsinden güzel;) tebrikler arkadaşım.

Sevgi 10-02-2013 19:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almira (Mesaj 1039834)
Beyaz tek dal ama onunda üzeri çiçek dolu.:p

Sevgili Almira; herşey çok güzel emeklerinize sağlık. Su sümbülleriniz, lisiler ve melek boruları harika.

Sağlıcakla ve hoşçakalın:p

h_dogan 11-02-2013 07:15

Alıntı:

Bebişler....

En sevdiğim hayvanlardan biri çok tatlılar ve de zekiler. ;)

kılıç 11-02-2013 07:32

Sevgili almira siz çifliği kurmuşsunuz inşallah dilediğiniz eve de kavuşursunuz ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin.

akçabardak 11-02-2013 08:18

Allahııım, bakarmısınız şunların tatlılığına.Sevgili kılıç'ın dediği kadar da varmış gerçekten, bittim bittim ben bunları görünce :dilli: maşallah diyeyim çok şekerler.Küçüklüğümde benimde vardı oğlaklarım, kuzularım gerçekten çok özlemişim. Şimdi yanlarında olacaktım, kucağıma alıp sevecektim minikleri.
Sevgili Almira güle güle büyüsünler, inşallah eviniz de olur, sanırım yanlarındaki kızınız çok tatlı maşallah. Kızınız benim için de sevsin minikleri.Sağlıkla kalın hoşça kalın.

Orhan Özbilgiç 11-02-2013 08:29

Şu son fotoğraflar müthiş!
Fotoğraf kalitesinden sözetmiyorum. O da güzel. Koyun, sığır, köpek fotoğraflarını heryerde sıkça görebiliyoruz. Ama keçi (özellikle oğlak) fotoğraflarına bayıldım valla.:p Ne sevimli şeyler öyle.
Huriye - Düriye ve ördekler gücenmesinler.:D Onlarında yerleri başka. ( gücendirirsek yumurtlamayı kesiverirler yoksa.:p )

Herşeyin küçüğü daha güzel ve sevimli oluyor. Sevgili kızınız da çok tatlı. Allah nazardan saklasın. Kendi gibi bahtıda güzel olsun.

Bahçenizin nisbeten uzak olması çok önemli değil. Kızlarınız ayrı birer yuva kurduklarında, siz de emekli olmuş sayılırsınız.:) Zaten o zaman bahçeniz imdadınıza yetişecek. İnanın çok güzel olacak. Şimdilik kızlarınız için yaşamaya devam.:p Onların size ihtiyacı var.

Tüm arzularınızın gerçekleşmesi dileğiyle, selam ve sevgiler.

almira 11-02-2013 22:10

:o Yüzüm kızardığını gösteren smilesi bulamadım.:p

Beğenileriniz,güzel dilekleriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Tüm isteyenlere daha fazlasını versin Rabbim inşallah.

İremsıla 13-02-2013 18:47

Sevgili almira bebişleriniz çok tatlı,merakımı bağışlayın serde yörüklük varmı.bende antalya yörüklerindenim sevgilerimle.

almira 13-02-2013 22:23

Sevgili İremsıla; ne desem bilmem ki?:D Bizim ruhumuz yörük. ;)

tekomusti 14-02-2013 07:53

Sn almira günaydın keçi ve ördekler super maşallah
Mesajlarınız dolmuş galiba sn almira ;)
Saygılar

almira 24-02-2013 20:04

5 Eklenti(ler)
Balkonda çiçektekiler.;)
Kalanchoe daigremontiana.

almira 24-02-2013 20:11

2 Eklenti(ler)
Fotoğraflardan birisi karışmış.;) Neyse ben diğerlerinide ekleyeyim.

almira 24-02-2013 20:13

3 Eklenti(ler)
Bu yıl tohumdan yetiştirdiğim latin çiçeği.

almira 24-02-2013 20:25

3 Eklenti(ler)
Çiçeğe hazırlananlar...:cool:

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025