![]() |
4 Eklenti(ler)
Çiçekler...
|
5 Eklenti(ler)
Bahçede çiçekte olanlar.
Sarı melek coşmuş.:D |
4 Eklenti(ler)
Farklı bir açıdan.;)
|
5 Eklenti(ler)
Beyaz tek dal ama onunda üzeri çiçek dolu.:p
|
3 Eklenti(ler)
Pembelerin çiçeğinin büyük kısmı dökülmüştü.:rolleyes:
|
4 Eklenti(ler)
Kasım patları yağmurla yerlere serilmişti.:o
|
Ne kadar güzel bir çiçek, bir gün bahçem olursa kesinlikle meleklerin borularından dikeceğim. ;) Çiçek büyüklüğü yaklaşık ne kadar Almira hanım, hiç canlısını görmedim de.:o
|
Sayın Sakdağ; bahçeniz olduğunda bu güzellerin her birinden ben size hediye edeceğim. Çiçek büyüklüğü bir karıştan biraz fazla. Bu arada benim ellerim oldukça büyüktür. Siz benim karışımı düşünün artık.:D
|
4 Eklenti(ler)
Yağmurdan sonra sarı ampüller.
|
2 Eklenti(ler)
İkinci kez çiçeğe hazırlanıyor.:p Üzerinde üç tomurcuk var.
|
5 Eklenti(ler)
Açmak üzere iken yakaladım.:D
|
Hepsi güzel, Meleklerin boruları süper
|
Canım almiracım süper ama ben kalpten gideceğim bunu bil:))
|
Sevimciğim; ben seni hiç kalpten gönderirmiyim. Seninkiler suda kökleniyor. Az kaldı yola çıkmalarına.
|
Oynamaktayım şu an.:D
|
Günaydın,melekleriniz sabah sabah gözümü gönlümü açtı maşallah o ne güzellik öyle.kasımpatıların zerafeti ayrı güzel,ellerinize emeklerinize sağlık...
|
almiracım bir gecelik gelin içerdemi??dışardamı duruyor??? yaz ve kış olarak belirtirsen sevinirim arkadaşım:)))
|
Yaz,kış balkonda arkadaşım. Kışın balkonun duvar kısmına alıyorum. Fazla yağışta hem alt katlar toprakla boğuşmasın diye hem de fazla suyla kökler çürümesin diye.;)
|
Sevgili almira sarı kasımpatının yanındaki yanılmıyorsam meleklerin boruları,tohumdan dökülüptemi çıkıyor yoksa çelikledinizmi.
|
Sevgili İremsıla; evet meleklerin borusu. Nedense ben benimkilerde hiç tohum görmedim. Ben de çelikten yetiştirdim.
|
Alıntı:
|
:D Sayın Sarin; aslında çok güzel ve bol verimli bir çeşit. İnanılmaz domates bağlıyor. Şu anda üzerinde onlarca yeşil domates var. Ben yeşillerin bir kısmını turşuya koydum. Benimkilerin görüntüsüne gelince; tamamen organik. :D Ne ilaç gördü, ne budama gördü, ne de gübre. Ben meyve de beklemiyordum. Birkaç tohumluk versin yeter diyordum ama turşuya bile girdi. Tadına gelince; evet bilindik domates lezzeti yok. Salatada çeri domates gibi bütün bütün çok şık duruyor. Bizim çocuklarda şeker tanesi gibi ağzına atmayı seviyor.;) Bu yıl üç kök vardı. Gelecek yıl bir terslik olmazsa otuz kök olacak. Ama bu sefer bakımlı.:p
|
Afiyet olsun, sahi aklıma gelmişken tohum alayım :)
|
Sevgili almira,maşallah diyelim o zaman sizi çok sevmiş olsalar gerek.bu kadar güzel görsel şölen sunduklarına göre...
|
Sayın Almira
Hepsinin maşallahı var yine bahçenizin güzelliklerini ve çeşitliliğini gözler önüne sermişiniz, tabi bu yüzünüzden bahçe sayfası açamıyanlar seyretsin diye ;) heralde ne dersiniz |
sevgili almira tek gecelik gelinin rengi nedir acaba açmış resmini göremedik :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizlerdeki kadar çeşit olmadğı için şimdilik sayfa açmıdım ve bende bahçe sayfalarını beğenerek takip ediyorum.:( |
3 Eklenti(ler)
Çelikten yetiştirdiğim deve dişi narın ilk meyvesi.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025