![]() |
Ben inanamıyorum sizin elinizde sihir mi var. Ben özene bezene saksılar topraklar alıyorum, dikiyorum bitkileri sonra gece gündüz gözünün içine bakıyorum, fakat sizin şu ıslak mendil kutusuna diktiğiniz binlerin annesini görünce herşey tepetaklak oluyor:) Maşallah. Gerçekten çok güzeller ellerinize sağlık.
|
Sevgili Elifnaz; beğenin için teşekkür ederim. Hiç üzülmeyin; sizin yaşadıklarınızın aynısını bizlerde yaşıyoruz. İki yıl önce ne bitkiler yetiştirdim özene bezene. Hepsini geçen yıl kaybettim.:( Bir yıl hiçbirşey dikmedim. Hem kendime hem de bitkilere küstüm. Bunlar herşeye rağmen sağ kalanlar. Bitkileri sevince ne olursa olsun insan duramıyor. Şimdi yeniden başladım birşeyler yetiştirme çabasına. :oYeni ektiğim tohumların büyük bir kısmı hala inatla çıkmadılar. Günde beş-on posta başlarına gidip birşeyler çıkmışmı diye bakıyorum.:mad: Bakalım bu yıl bizi ne sürprizler bekliyor.
|
Sayın Almira
1 Eklenti(ler)
Bir dostumun yazdığı şu güzel teşhisi okurmusunuz
İyi günler |
Sevgili Ahmeter; sizin balkonumu ziyaretiniz de en az o yazı kadar moral oldu. Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Saksımda kendiliğinden çıkan bu bitkinin rengi çok hoşuma gitmişti. İnternette biraz araştırdım. :cool:
Roemeria Hybrida ( Mor boynuzlu gelincik).:D |
Alıntı:
|
Ne güzel bir gelincik o öyle. :rolleyes:
Ama gelip kendi kendine çıkması size ufak da bir sorumluluk getirmiş bence. :) Tohum alma ve çoğaltma sorumluluğu. :D |
Sevgili Gilan; hergün başındayım. Dökülen çiçeklerin ardında kalanları takip ediyorum. Merak etme.:D
|
Gelinciğin rengi çok değişik geldi. İlk defa bu renk gelincik gördüm.
Çiçeklerde mor renk nedense beyaz kadar hoşuma gidiyor. |
1 Eklenti(ler)
Bu tohumların bu kadar hızlı ve çok çimleneceğini tahmin etmiyordum. Şimdi nasıl şaşırtacağım ben bunları.:D O kadar heyecanlıyım ki; başlarından ayrılamıyorum. Sevgili Sevim4'ün gönderdiği campanula filzler.
Çooook teşekkür ederim arkadaşım. |
1 Eklenti(ler)
Bunlar da yine sevgili Sevim4'ün gönderdiği hatmiler. İlk onlar çimlendi. :D Çok güzel gelişiyorlar. Teşekkürler arkadaşım.
|
Vallahi şaşırdım maşallah güle güle büyüt arkadaşım.
|
Sayın Almira,
Çiçeklerinizin hepsi çok güzel, emeğinize sağlık. Ben henüz kendim edinmemiş olmama rağmen özellikle sarı çiçekli bitkileri çok sevdiğimden nergis, frezya ve sarı kalanchoelerinizi özellikle beğendim. Devamı gelmesi dileğiyle... |
Alıntı:
Neyse sağlık olsun... |
Sayın Almira, bitkilerinize bayıldım. Hele sukkulentleriniz çok çok güzeller. Mersin'in güneşi ve sizin ilgilinizle coşmuşlar resmen. Birbirinden güzel yeni fotoğraflarınızı görmek için sabırsızlanıyorum.
|
Sukulentleriniz muhteşem daha önce böyle bol çiçekli olanları hiç görmemiştim,birde hepsi bir arada harika görünüyorlar.Emeğinize sağlık,sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Chamacereus Silvestrii ilk çiçeklerini göstermek üzere.:D
|
2 Eklenti(ler)
Yalın kat pembe şebboyum yenilerden.
|
1 Eklenti(ler)
Lavantam(karabaş otu) yenilerden.
|
2 Eklenti(ler)
Bu hazeran benden habersiz saksıya yerleşip kendine yer bulmuş.:D
|
Böyle habersiz yerleşenlerde hem şaşırtıyor,hemde sevindirip mutlu ediyor.
Bir arkadaşım geçen sene dut fidanı hediye etmişti,bu baharda fidanın dibinde çok güzel mor sümbül çıkıverdi:)) |
2 Eklenti(ler)
Benim fıstıklar dün akşam tomurcuktu; bu sabah açmışlar.:D
|
1 Eklenti(ler)
Bu da başka bir miniş. Henüz toprakla yeni buluştu. Üzeri tomurcukluydu. Kökleri beklemeden açmış.:D
|
1 Eklenti(ler)
Echinepsis Oxygona sıraya girmiş.:p
|
Almiracım bu güzelliklerden kendimi alamadım, beğen beğen bitmiyor.Senin ilgini ve emeğini boşa çıkartmıyorlar anlaşılan.
Bizlerle bu güzellikleri paylaşıp, bizleride bunlara kavuşturduğun için tekrar tekrar teşekkür ederim.İnşallah bizde yavruların böyle güzel çiçeklerini görürüz. Sevgilerle... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025