![]() |
Merhaba sizin sedum Nasbaumerianum'un o güzel çiçekli halini alması ne kadar zaman aldı? Bende de var fakat henüz çok ufak.
|
Sevgili agözce; sayfama hoş geldin. Geçen yıl senin gönderdiğin tohumlardan özene bezene yetiştirdiğim ve çiçeklerini gördüğüm o güzeller tohum alamadan malesef kış dönemi kurudu. Nasıl üzüldüm anlatamam. Şimdi ellerim bomboş, içimde büyük bir boşluk.....:(
|
Sevgili Elifnaz; kaktüs ve sukulentlerin tamamı geçen yıl küçük birer çelik olarak dikildi. Sadece bir yaşındalar.
|
harikalar darısı başımıza :)
|
egzotik güzeller :) balkonunuz daima şen olsun.
|
3 Eklenti(ler)
Fotoğrafları; fotoğraf makinam bozulduğu için cep telefonuyla çekmek zorunda kaldım. Görüntü pek net olmadı. Kusura bakmayın.
Kalanchoe Daigramontian (Binlerin annesi_Aşkın gözyaşları) |
4 Eklenti(ler)
Kalanchoe Blossfeldiana
|
Sevgili almira,sayfanızı şimdi farkettim,hayırlı olsun.Tüm bitkileriniz mükemmel gelişmiş maşallah,bayıla bayıla baktım :p bu güzel görüntüler için teşekkürler, emeklerinize sağlık.
|
Merhaba Almira,
Çiçekleriniz çok güzel siz de Kalanço seviyor gibisiniz. Hepsinin maşallahı var. Elinize sağlık. |
Sayın Almira
Kalanchoe Daigramontian çinsini daha önce görmemiştim, çok beğendim ilk fırsat'ta bir tane edinmem gerek diye düşünüyorum. Bol çiçekli günler |
1 Eklenti(ler)
Lavantin ( Santolina Chamaecyparissus).
|
2 Eklenti(ler)
Acem Halısı (Lampranthus Roseus); yeni yeni çiçeklenenlerden.
|
1 Eklenti(ler)
Bu aloe vera türünü yeni diktim. Henüz köklenip köklenmediğinden emin değilim.
|
1 Eklenti(ler)
Saksıda Pepinom.:D
|
Alıntı:
Benim bahçemde de var 2 kök, ama sizinkiler kadar sağlıklı ve iştahlı değiller. Havalar henüz serin ondan olsa gerek diye düşünüyorum. |
Sayın Sarin; merak etmeyin sizinkiler de güzelleşecektir. Ben bunları bu ay bahçeye aktaracağım. İki saksıda daha pepinom var. Onlar saksıda kalacak.
|
Kış soğuk geçti, fazlaca rüzgarda kaldı. Havalar ısınınca daha iyileşeceğini sanıyorum. Geçen yıl 10 kadar meyvesi olmuştu.
|
Sevgili almira , sayfanız hayırlı olsun.
Bitkileriniz ,canlı ,bakımlı görünüyor, emeklerinize değmiş. Yeni güzellikler için buraya sık sık uğrayacağız. |
Sevgili Almira Binlerin annesi mi ? senin çiçeğin binlerin annesi, annanesi babannesi , sülalesi vallahi. Bu kadar bol çiçekaçanı hiç görmemiştim. Maşallah...
Alıntı:
|
Sevgili Nardane; balkonuma hoşgeldin. Herzaman beklerim.
|
Sevgili Vildan Sönmez; güzel sözlerin için teşekkür ederim. Yarın saksısını fotoğraflayacağım. Eminim o zaman daha çok şaşıtacaksın.:D
|
3 Eklenti(ler)
Sayın Kamelya Vadisi geçen yıl seminer için Mersin'e gelmişti. Kendisiyle şahsen tanışmak kısmet oldu. Sağolsun elleri boş gelmemişti. Hediye olarak getirdiği kamelyalardan yaşatabildiğim iki tanesi bu yıl çiçeklerini gösterdi. Kendisine güzel hediyesi için tekrar teşekkür ederim.
|
3 Eklenti(ler)
Binlerin annesini geçici olarak kızımın ıslakmendil kutusuna dikmiştim. Sonra orada unuttum ve büyüdü. Kutunun büyüklüğü birkarıştan daha ufak.:D
|
3 Eklenti(ler)
Gasteria Carinata Ver. Verrucosa çiçeklerini açtı.:D
|
Sn. almira bitkileriniz çok diri gözüküyor. Çok ilgilenmişsiniz ve sevmişsiniz belli. Emeğinize sağlık. Daha güzel bitkiler görmek dileğiyle.
|
Alıntı:
|
Bende bu laleleri balkonum da yetiştirdim.
5 Eklenti(ler)
Eğer buraya yükleyebilirsem sizinle paylaşmak istedim..
|
5 Eklenti(ler)
Bayılıyorum bunları izlemeye.
|
Laleler gerçekten müthiş. Güle güle büyütün.
|
Hepsine bayıldım almira eline sağlık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025