agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   kılıç / balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/16069.htm)

kılıç 27-05-2012 11:36

4 Eklenti(ler)
Balkonun sağ tarafı, herşey birbirine girdi, düzen, plan hak getire...

kılıç 27-05-2012 11:37

3 Eklenti(ler)
Balkonun sol tarafı

kılıç 27-05-2012 11:38

3 Eklenti(ler)
Hüsnü yusuflar coştu.

günebakan 27-05-2012 11:38

Sevgili Kılıç clematisler harika görünüyor benim gibi balkonda yetiştiren birilenirini görmek ne güzel ama benimkilerin çiçekleri için biraz daha beklemek gerek galiba:)

kılıç 27-05-2012 11:40

5 Eklenti(ler)
Gözbebeklerim, clematislerim...

kılıç 27-05-2012 11:42

5 Eklenti(ler)
...

kılıç 27-05-2012 11:44

2 Eklenti(ler)
Değişik güzeller...

kılıç 27-05-2012 11:45

5 Eklenti(ler)
Küpeler...

kılıç 27-05-2012 11:47

1 Eklenti(ler)
Bu da mor güzelim

sigortacihasim 27-05-2012 11:47

Sn.Kılıç,

Balkonunuz maşallah cennet bahçesi gibi.
Sizi balkon çiçek üstadı olarak gördüğümden bir konuda fikriniz almak istedim.
Balkonumda asılı aksılarıma çiçekçilerden gidip 10 tane kırmızı bodur sardunya aldım.Her saksıda minimum üç top kırmızı sardunya çiçekleri vardı.
Eve geldim hepsini toprakları ile saksılarında çıkartıp,balkon saksılarıma olduğu gibi diktim.
Balkonumadışardan bakıldığın,çok güzel bayrak kırmızısı çiçek renkleri ile bezenmiş olduğunu görürdünüz.
Ama ne yazık ki iki hafta sonra hepsi çiçeklerini döktü.Neden niçin bilemiyorum.Çiçekçinin önerisine göre iki günde bir hafif suladım.
Bu konuda acaba beni yönlendirecek bir fikriniz olabilirmi?Saygılarımla

serkan_istanbul 27-05-2012 11:53

Saksıların altları delikmi birde seralarda uygun ortamlar yaratılıyo birden eve geldiklerinde bu durum olabiliyo. Malum antalya sıcak birden çok mu güneş gördüler. Sulamalarıda susadıkca yapmakta fayda var. Resim yükleye bilirseniz daha iyi olur. sevgiler.

kılıç 27-05-2012 12:38

Estafurullah üstat deyilde şanslıyım diyelim .Benim balkonum güney cepheli sabah güneşide birkaç saat alıyor 4 kat asma sarılı olduğu içim öğleden sonraki yakıcı güneşi kesiyor.
Sanırım siz fazla suladınız ,benimkiler çok oldukları için kurumalarına izin verip sabahın erken saatlerinde hortum takıp suluyorum ve duş alıyorlar umarım istediğiniz balkona kavuşursunuz.

arapsabunu 27-05-2012 13:06

Sayın Kılıç,
Selamlar, sevgiler... Balkonunuzda bir bahçe yaratmışsınız, küpeliler, hüsnü yusuflar, clematisler, ceylan sardunya, pervazdan sarkanlar, saksılardan taşanlar... Yemyeşil, capcanlılar. Ne güzel bir uğraş di mi, insan evde bir şeylere dalmışken birden saksıların arasında bambaşka bir dünyada buluyor kendini.
Bu ayın ortasında benim de nasiplenmemi sağladığınız birbirinden güzel çiçekleriniz sizi hep mutlu etsin, inşallah. Bana verdiklerinizin usta ellerden geldikleri belli; hepsi de tuttu, tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum, siz beni sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin.

kılıç 27-05-2012 15:35

Sabah kalkarkalkmaz balkona sanki gece değişmişler gibi herbirine ayrı sevgi ilgi karşılığında bir balkon dolusu MUTLULUK.
Sizinkilerin tuttuklarını duymak beni çok sevindirdi ,zaten amaç bu değilmi bende beni sevindiren arkadaşlara çok teşekkür ederim.istediğin başka birşey olursa kökleri burada sevgiler.

sevim4 27-05-2012 15:38

Sevgili arkadaşım balkonun cannanmış clamatisler renk renk küpeler harika ellerine salık.
Sevgiler.

kılıç 27-05-2012 18:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 974002)
Sevgili Kılıç clematisler harika görünüyor benim gibi balkonda yetiştiren birilenirini görmek ne güzel ama benimkilerin çiçekleri için biraz daha beklemek gerek galiba:)

Sevgili günebakan balkonda da olabiliyorlar tabi yerlerini severlerse .

Nevzat 27-05-2012 18:59

Tebrik ederim, balkonda harikalar yaratmışsınız, herşey çok güzel.

acemifüsun 27-05-2012 19:34

Sevgili kılıç maşallah hepsi çok güzel ve sağlıklı:) Bol, bol keyfini yaşayın:)

Adil 31-05-2012 08:46

Küçük bir balkonda siz böyle neler yapmışsınız.Şu an evinizin en çok gezilecek yeri bu güzel mekan olsa gerek.Harika çiçeklerle bezemişsiniz balkonunuzu.Bu sizin hayalinizdeki güzel bahçeniz,kalbinizin güzelliği olsa gerek.Kolay gelsin kılıç.
Saygılar selamlar.

jineop 31-05-2012 08:54

Sevgili arkadaşım rüya gibi bir balkon. Yoldan geçenler bakmaya doyamıyordur. Hatta arkaya doğru bakmaya devam ettikleri için düşme, çarpma , vurma gibi tehlikeler atlatıyorlardır. Aslında belediyenin sokağın iki tarafına uyarı tabelası asması gerekir. Ben yıldızları astım:D
Çok güzeller, ellerine , yüreğine sağlık.

sevim4 01-06-2012 09:57

2 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşım bak biz geldik.
Eklenti 303092:)
Eklenti 303093

kılıç 04-06-2012 20:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 976387)
Sevgili arkadaşım rüya gibi bir balkon. Yoldan geçenler bakmaya doyamıyordur. Hatta arkaya doğru bakmaya devam ettikleri için düşme, çarpma , vurma gibi tehlikeler atlatıyorlardır. Aslında belediyenin sokağın iki tarafına uyarı tabelası asması gerekir. Ben yıldızları astım:D
Çok güzeller, ellerine , yüreğine sağlık.

Sevgili arkadaşım bu güzelliklerin meydana gelmesinde ne kadar çok payın olduğunu biliyorsun ne kadar teşekkür etsem az ilk defa canlı clematisi sayende balkonumda gördüm.
5 gündür hastanede zorunlu istirahatte idim bu akşam cıkış yaptım gelirgelmez önce balkon sonra net balkon 5 günde çoşmuş ama asıl süpriz ilaç değişimi için girdiğim diyabet hemşiresi odası tropik ormanı gibi ağaçlar .net dedim kadın gülmeye başladı kargaşada avatarını sormayı unutmuşum.SEVGİLER

kılıç 04-06-2012 20:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim4 (Mesaj 977157)
Sevgili arkadaşım bak biz geldik.
Eklenti 303092:)
Eklenti 303093

Sevgili arkadaşım çok sevindim inşallah diğerleride tutmuştur.balkon emrinde ne ne zaman istersen.SEVGİLER

kılıç 04-06-2012 20:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adil (Mesaj 976383)
Küçük bir balkonda siz böyle neler yapmışsınız.Şu an evinizin en çok gezilecek yeri bu güzel mekan olsa gerek.Harika çiçeklerle bezemişsiniz balkonunuzu.Bu sizin hayalinizdeki güzel bahçeniz,kalbinizin güzelliği olsa gerek.Kolay gelsin kılıç.
Saygılar selamlar.

Umarımhayalimdeki küçük balkon ALLAH sağlık sıhhat verirse kocaman bahçe olur.

jineop 04-06-2012 21:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıç (Mesaj 979160)
Sevgili arkadaşım bu güzelliklerin meydana gelmesinde ne kadar çok payın olduğunu biliyorsun ne kadar teşekkür etsem az ilk defa canlı clematisi sayende balkonumda gördüm.
5 gündür hastanede zorunlu istirahatte idim bu akşam cıkış yaptım gelirgelmez önce balkon sonra net balkon 5 günde çoşmuş ama asıl süpriz ilaç değişimi için girdiğim diyabet hemşiresi odası tropik ormanı gibi ağaçlar .net dedim kadın gülmeye başladı kargaşada avatarını sormayı unutmuşum.SEVGİLER

Tropik ormanı görünce ilaç tedavisne gerek kalmamıştır. Bu kadar güzel insan olunur, tüm canlılara güzel davranan sen , eğer kendi sağlığına gereken dikkat ve özeni göstermiyorsan, seni kara listeye alırım.
Benim için mutlulukların en güzeli, sizlerin mutluluğu. İnan içimden tüm bitki delilerine neler yapmak geliyor, ama yetişemiyorum.
Not: Diyetine ve sağlığına gereken özeni gösterirsen bahçemdeki tüm pembe gece mumlarını sana yollarım, söz...

kılıç 05-06-2012 08:22

Kara listemi valla şekerim 500 çıkar wbc değerlerim yükselmiş onun için yattım yoksa diyette problem yok ona alıştım gece mumlarına gelince onlar yerlerinde çooooook güzel tohumları olsun yeter SEVGİLER ÖPTÜM.

Adalet Yağcı 05-06-2012 08:55

Sevgili kılıç, Güzel balkonunuz sabah sabah bana çok iyi geldi.
Bu kadar çok bitkiyi balkonda büyütüp bakmak çok zor biliyorum.
Temizlikte cambazlık yapmak gerekiyor.

Clematisleriniz, sardunyalarınız, küpeler, hüsnüyusuflar çok güzel olmuşlar.
Balkonda bu kadar huzurlu yaşayan bitkilere sormak lazım, "bu denli mutlu olmanızın nedeni var mı?" diye.

Elbette sizden aldıkları pozitif enerjiyi seviyorlardır, konuşabilselerdi öyle söylerlerdi :)

Gece mumu için üzülmeyin artık, sevgili Jineop'umuz söz vermiş, ben de tohumla uğraşmayın diye köklü göndereceğim size.

Sağlıklı huzurlu bir yaz geçirmenizi diliyorum.
Sevgiler.

mandalinci 05-06-2012 09:12

Ellerinize sağlık, iç açıcı, neşeli bir balkon.

Geçmiş olsun, kendinize iyi bakın:)

arapsabunu 05-06-2012 10:02

Geçmiş olsun sayın Kılıç, acil şifalar...

kılıç 12-06-2012 22:45

5 Eklenti(ler)
Balkonu biraz şenlendirelim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025