![]() |
Sn. kılıç, balkonunuz çok güzel, küpelilere bayıldım, bolçiçekli günler dileğiyle.
sevgiyle kalın... |
Sn kılıç sayfanızı henüz gezdim maşallah herşey çok güzel :)özellikle küpeli ,maviş ve sardunyalara bittim :) güle güle büyütün ..
|
Sevgili kılıç,
Merak ettim keçi ve oğlakları acaba sizin mi diye ve az evvel size geldim, ama sadece buzağı gördüm maşallah çok tatlıydı. Gelelim balkon güzellerine onlar ayrı bir güzeller, küpeler, klematislerin ve diğerleri ayrım yapmıyayım da bana darılmasınlar sonra hepsi de çok güzeller. Ellerinize sağlık kolay gelsin sağlıkla büyütün güzelliklerinizi. Selamlar. |
Sayın Kılıç..
Balkonunuzu ilk kez gezdım... cok guzel..Maviş cok sevdiğim ama bir türlü yaşatamadıgım bir çiçek.. İzmir sıcak gelıyor diye düsünüyorum..Ama sizde maviş değil tüm çiçekler güzel ve saglıklı..Balkonunuzu izlemeye devam edecegim.. Size kolay gelsın....
|
Sevgili akçabardak keçileri görmüşsünüz ne kadar güzeller değilmi ben daha balıkla kuş beslemekten öteye gidemedim o buzağı eşimin kuzeninin inşallah bizede mevla dilediğimiz gibi yaşamayı nasip eder.
|
2 Eklenti(ler)
Bir masa dolusu mutluluk. Çok çok teşekür ederim arkadaşım.
|
2 Eklenti(ler)
Kıştan beri sürekli açan gazanyam yavruladı.
|
1 Eklenti(ler)
Bir ay önce ektim yaprakları çıkmadan çiçek açtı.
|
2 Eklenti(ler)
Yaseminlerim çiçek açtı.
|
Sevgili Kılıç...
Yaseminleriniz ne güzel açmış öyle, maşallah çok beğendim. Selamlar |
yasemin şahane olmuş, iç mekanda mı bakıyorsunuz?
ne güzel kokuyordur o şimdi.... |
Beğenilerinize teşekkür ederim arkadaşlar yaseminler balkonda idi hava soşuyunca çiçekcime danıştım pervaneler ile sarı yaseminin dışarda kalabileceğini lakin bunun dışarda kalırsa ölmez ama yaprak dökeceğini söyledi kıyamayıp içeri aldım ama soğuk odaya o bütün evi mis gibi kokutuyor...
|
Maşallah sevgili Kılıç, mis gibi kokuyordur şimdi evde. Özledim kokusunu. Benimki içeriye almama rağmen yaprak döktü kurudu gibi oldu. Havalar güzelleşsin balkona çıkaracağım. Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Sevgiler...
|
Yasemin muhteşem görünüyor:)
|
5 Eklenti(ler)
2013 güzelleri
|
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
.......
|
5 Eklenti(ler)
.........
|
5 Eklenti(ler)
................
|
5 Eklenti(ler)
.... .
|
4 Eklenti(ler)
.... ..
|
5 Eklenti(ler)
.... ....
|
2 Eklenti(ler)
son
|
Balkonunuz muhteşem sevgili Kılıç çilli kohleraya bayıldım maşallahalrı var. Meleklerin borazanlarına kırmızı örümcek gelmesini nasıl engelliyorsunuz benimkiler biraz boş bıraksan hemen örümcekleniyor inşallah bende çiçeklerini görürüm:)
|
Çok teşekkür ederim sevgili günebakan melekler daha 3yada 4 aydır benimle onlar daha bebek ve hastalanmadılar inşallah hastalanmazlar bu güzellikler için arkadaşıma çok teşekkür ederim. Kohreları sevgili komşum fındık kışa girerken vermişti 7 ayda küçücük fideden bu aşamaya geldiler..
|
Sayın kılıç,
Balkonunuza bayıldım.Burası nasıl bir balkon böyle,balkon değil bahçe sanki.Bitkileriniz öyle güzel büyümüşler ki.Fotoğraflara tekrar tekrar baktım,balkonunuzun fanı oldum. Hepsi ayrı ayrı çok güzel,o nasıl bir ceylan sardunya öyle,renkleri harika. Clematisleriniz de muhteşem,yan yana o kadar güzel görünüyorlar ki. Valla başka ne yazsam bilemiyorum,hayran kaldım gerçekten de. |
sayın tika teşekkür ederim o ceylan ve clematislerin balkonumu şenlendirmesini sevgili jineop a borçluyum geçen sene göndermişti yoksa buralarda yok .
|
Sayın kılıç clematisler harika maşallah diyyim nazar degmesin vede saksılarınız çok güzel sizmi yaptınız,aldıysanızda nereden aldınız.:confused:
|
Teşekkür ederim onlar saksı deyil salça tenekesi sadece tutkallı duvar kağıdı ile kapladım genelde ayırdığım celikleri onlarda büyütüyorum...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025