![]() |
5 Eklenti(ler)
Clematislerim
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Küpeler...
|
1 Eklenti(ler)
Bu da şimdilik sonuncusu...
|
Alıntı:
|
Sevgili arkadaşım clemadisler harika görünüyor küpeler muhteşem ellerin dert görmesin canım.
|
Balkonunuz çok güzelmiş :) yalnız merak ettim, küpeliyle mavişe ne veriyorsunuz da öyle coşuyorlar?
|
Bravo çok keyifli çiçekleriniz var hepsi birbirinden güzel elinize emeğinize sağlık gayet zengin çeşitli bir balkon. İmrendim. Maaşallah.
|
Clematis ve küpeliler çok güzel görünüyor.Clematis çiçeğine daha çok ısınmaya başladım.Çiçek listeme bu güzel sarmaşığı ekledim.Farklı renklerde kombinasyon harika görünüyor.Şimdi buda benim için bir hedef oldu artık.
hepimize kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Sayın Kılınç
Çiçekleri sevdiğiniz belli oluyor Tebrikler
|
Güzel arkadaşım, son hafta öyle yoğunum ama yine de her gün mavişin başına 2-3 kere gidiyorum. Diğer çiçeklerim kıskanıyor olmalılar. Mantar kompostu derken tam olarak nasıl uyguladığını anlatabilirsen çok sevinirim. Çok öptüm.
|
Alıntı:
|
Küpeler ahenk içinde, çok seviyorum bu hallerini...
|
Sevgili Kılıç balkonunuz rengarenk çok güzeller. Çok güzel bakmışsınız. Maşallah diyorum bir mavi boncuk takın nazar deymesin.:):)
|
Alıntı:
Saygılar |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Kılıç, izlemeye doyamadım. Bu güzellikleri nasıl olmuş kaçırmışım, gözlerimi alamadım:)
|
Sevgili Kılıç küpelerinize bayıldım çok güzeller gerçekten. Bu mavişlere ne yapıyorsunuzda bu kadar çok yapraklanıyor benimkiler pek cılız:)
|
Alıntı:
|
Olabilirdemekki benimde sabretmem gerek teşekkürler:)
|
Harika! Ne keyifli, ne bereketli bir balkon... İmrenerek izledim hepsini. Kocaman bir MAŞALLAH!
|
Çok çok güzeller.Yetiştirenin elleri dert görmez inşallah.
|
Sevgili Kılıç hepsi birbirinden güzel sizi tebrik ederim.
|
Sevgili kılıç,
Clematis sayfasına hiç resimlerini eklemiyorsun ben de kaçırmışım bu güzel sayfayı. En kısa zamanda mantar kompostu tedarik edeceğim maalesef burada yok. İzmir, İstanbul bakacağız artık. Güzel balkonunda sağlıkla, mutlulukla bol çiçekli günler dilerim. |
küpelilere hayran kaldım :)
Ufak bir bilgi, kültür mantar üretiminden yeni çıkmış olan kompostların tuzluluk oranı fazla olmaktadır. Bir kaç yıl bekletilmesi bundandır. |
Alıntı:
|
Bütün çiçekleriniz muhteşem görünüyor. İzlemek keyifli oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Bu fotoğraf clematis yetiştirme isteği uyandırdı bende.
Harika görüntü. Sayenizde deneyeceğim. İnşallah başarırım. Tekrar teşekkür ederim |
Küpelilerinize ve clematislerinize hayran olmamak elde değil. Budama yaparsanız çeliklerine talip olduğumu duyurmak isterim sayın Kılıç :)
|
aynen sn.kılıç budama yaptığınızda bizleri unutmayın lütfen:))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025