![]() |
Merhaba, maviş (campanula) çiçeğiniz sarkıcı yapıda mı acaba? Birde nereden temin ettiniz? aramadığım yer kalmadı, bir türlü bulamadım...
|
Sayın Sargonx, zaten mavişler hep sarkıcı yapıda olur.Ben kendimi bildim bileli maviş sahibiyim ne zaman temin ettiğimi hatırlamıyorum.Şehriniz istanbul gözüküyor.İzmite gelme ihtimilaniz varsa elden **** izmitteki herhangi bir yere oğlumla gönderebilirim.
|
Alıntı:
|
Merhabalar sevgili Kılıç, sayfanızı sanırım ilk kez farketmişim, baştan sona gezdim. Bütün çiçekleriniz, sebzeleriniz çok güzel, ellerinize sağlık. Bir tane mi balkonunuz var? Bu kadar bitkiyi sığdırabilmek büyük başarı. En çok içi mor dışı beyaz olan küpelinize bayıldım, ben de zengarden den almıştım bu sezon ama yaşatamadım. Sağlıkla, mutlulukla keyfini sürün balkonunuzun. Sevgiler.
|
Balkonunuzun takipçilerindendim.yeniden bizleri bu güzelliklerle buluşturduğunuz için çok teşekkür ederim.sevgiler...
|
5 Eklenti(ler)
Balkondaki bahar gelişmeleri
|
5 Eklenti(ler)
devam
|
3 Eklenti(ler)
biraz daha
|
5 Eklenti(ler)
sonuncular
|
Darısı başıma demek istiyorum... Ellerinize sağlık, laleler ve onların altındaki resimdeki naneler ne kadar güzel... Çiçekleriniz sizi hep mutlu etsin...
Bir gün elinizde nereye vereceğinizi bilemediğiniz ve ziyan olmasın dediğiniz fazla fide, tohum olursa aynı şehirde olduğumuzu hatırlamanız dileklerimle:) |
5 Eklenti(ler)
Balkon renklenmeye devam ediyor.
|
5 Eklenti(ler)
Devam ediyorum...
|
4 Eklenti(ler)
Şimdilik bu kadar...
|
Maşallahınız var. Küpeliler, petunyalar ve diğerleri çok güzeller ellerinize sağlık.
|
Maşallah; geçen yıl o kadar çok küpe çiçeğini kaybeden oldu ki sizinkileri görünce kıskanmamak elde değil. Ellerinize sağlık. Kıskandığım çiçeklerinizden biri de mavişler. :D Açmış halini gözümde canlandırıyorum da muhteşem bir manzara olacak. Clematisler de bu görsel şölene renk katacak. Gelişmeleri merakla takip ediyorum.
|
Balkonunuz çok güzel, ellerinize sağlık. Su teresi mi gördüm bana mı öyle geldi?
|
Sayın sarin su teresi yok roka ve iki çeşit nane var.
|
Alıntı:
|
Sn. Kılıç balkonunuzu baştan sona gezdim; hepsi çok güzeller. Çok büyük emek verdiğiniz belli, ellerinize sağlık.
|
Sayın kılıç ,Kalbinizin güzelliğini çiçeklerinize ve çevrenize eksiksiz yansıtmışsınız.Tebrik ediyorum.Kolay gelsin.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili jineop çok teşekkür ederim arkadaşım bu güzel bitki için çok teşekkür ederim sevgili adalet hanım bu güzel bitkiyi tanıttığın için.
|
2 Eklenti(ler)
Gaura mevsimin ilk çiçeğini gösterdi.
|
Alıntı:
Çok güzel açmış, ben de çiçeklerini görebilmek için sabırsızlanıyorum. |
******* bitkiye bambaşka bir asillik katıyor.
|
Bitkilerinizin hepside birbirinden güzel,bir balkonda neler yapmışsınız maşallah.Sanki balkon değilde bahçe...
Emeğinize sağlık,sevgiler. |
Bu balkon beni çağırıyor. Hepsi birbirinden güzel.
|
Küpelere maşallah, diğerleri de öyle.
Ellerinize sağlık:) |
Alıntı:
|
Maşallah ne kadar güzel görüntüler.
|
Sayın kılıç, küpeler, klematisler ve diğerleri çok güzel ve sağlıklılar. Ellerinize sağlık, saygılar...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025