![]() |
sevgili kılıç sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Tüm çiçekleriniz çok güzel.Hele sebzeler.ellerinize yüreğinize sağlık.saygılar
|
sayın kılıç bunları karşıdan izlemesi kadar resimlerde seyretmek de güzel,diğer arkadaşlar siz birde o balkonun içini görseniz aklınız durur heralde,bizzat canlı canlı gördüğüm için biliyorum fevkalade harika bi balkona dönüştürmüş kılıç arkadaşım, emeğine sağlık...karşı komşun fındık :):)
|
Sevgili fındık hoş geldin sefalar getirdin.senin gibi bitki delisi değerli bir şahsiyetin siteye katılmasıçok güzel oldu.umarım aktif bir üye olup bilgilerini bizlerle paylaşirsın.en kısa zamanda balkonunuda burada görürüz inşallah...
|
bahçeniz çok güzel . domatesleriniz de çok güzel olmuş.bolkonda bu kadar yetiştirmişsiniz tebrik ederim
|
Sevgili hüzün ,Sevgili bahtiyar .Sevgili kardelen balkon ziyaretiniz için teşekkürler.Sevgili hüzün bu kadar uzak olmasaydınız seve seve sizide sevivdirirdim ama çok uzak zannedersem dayanamazlar üzgünüm.Sevgili kardelen sizin gibi gençlerin bu tür ilgileri beni hem sevindiriyor hem umutlandırıyor,asıl ben sizi tebrik ederim...
|
5 Eklenti(ler)
sonbahar kreasyonu :D
|
5 Eklenti(ler)
devamı
|
5 Eklenti(ler)
devamı geliyor
|
5 Eklenti(ler)
dahası var
|
2 Eklenti(ler)
şimdilik bu kadar :rolleyes:
|
Merhaba sevgili kılıç ellerine salık hepiside birbirinden güzel .
Küpelilerin budama zamanı nezaman sevgili kılıç göndermiştiniz malesef çimlendirememiştim. |
Sonbahar turu attım bahçede sevgili kılıç. Ne güzel olmuşlar çiçekleriniz, sebzeler:) Aklım sakızlarda kaldı yazmıştım size sakızlar tutmamıştı. Resimlerin arasında ceylan dikkatimi çekti. Bir de sakızlar. Ne yapsam baharı mı beklesem:o;) sevgiler
|
Sayın Kılıç,
Bu resimlere bakıpta mesaj yazmamak imkansız. Hayran kaldım. Hepsine özelliklede sebzelere. Geçen sene ilk ve son olarak domates yetiştirme işine kalkıştım. Büyük bir çöp kovasına tavsiye üzerine 5 fide diktim. Maşallah orman gibi oldular ve sürekli yaprak verdiler. Alttan budama da yaptım. Hatta çiçek bile açtı ama döküldü. Sonunda hepsini söküp attım. Önümüzdeki yaz bilgilerinize başvurmaktan mutluluk duyacağım. |
Sevgili sevim 4 ilkbaharda 15 kişiye küpeli celikleri göndermiştim genelde birkaç kişininkiler dışında tutmadıklarını söylediler sardunyada bunu yaşamadım ,anladığım küpe çelikleri sardunya kadar dayanıklı deyiller. Sevgili sevim.k sakızlara gelince elimde 4 çeşit sakız var sıcaklarda mahvoldular ama şimdi üzerleri tomorcuk dolu açınca resimlerim.ceylanların yaprakları güzelleşti ama üzerlerinde çiçek tomurcuk yok sevgiler....
|
Merhaba, balkonunuzun seyrine doyamayanlardanım.bütün bitkileriniz ayrı güzellikte.:cool:
Tebrik ederim,acaba bütün üyeler aynı şehirde yaşasak, nasıl bir şehir olurdu. benim de kendimce, çok güzel bir balkonum var.sizler gibi, paylaşmak isterdim ama resim eklemeyi bir türlü öğrenemedim.:mad: |
Sayın Kılıç,
Balkonunuz çok güzelmiş maşallah. Bende de bu güzel küpelilerden vardı ama malesef hepsini kaybettim. Beyaz sineklerin istilasına uğradılar. Sizin böyle bir probleminiz oldu mu? Nasıl çözüyorsunuz? Limonunuz da çok güzelmiş, Mayer limonu mu? Sanırım bir de mum çiçeği gördüm. Onu güneş gören bir yerde mi tutuyorsunuz? Ben güneşe çıkarmaya cesaret edemedim de. |
Sayın Kılıç;
Küpeleri ve özellikle ilk sayfadaki mor sardunyayı görüp hayran kalmamak elde değil. Ellerinize sağlık.Gerçekten muhteşem görünüyorlar. Aynı renk sardunya nerden bulunur, siz nerden aldınız? |
Balkon değil sanki bahçe. Yok, yok. Sebzeleriniz, sardunyalarınız,çeşit çeşit küpeleriniz, mavişiniz,kılıçlarınız hepsi çok güzeller, maşallah. İnsanı özendiriyorsunuz. Elinize sağlık.
|
Sevgili irem sıla bende düşündüğünüz şehrin hayalini kurmuyu değilim çok güzel bütün balkonlar teraslar yemyeşil mis gibi kokan bir masal şehri hayali bile güzel,bende bilgisayarda usta deyilim ama bu site sayasinde 45 şimden sonra öğrendim..
|
Sayın bilal bey küpeler havalar cok sıcak olunca bozulmaya başlıyorlar önce arka balkona taşındılar sonra daha kuytu bir köşeye.Ama yinede kel kalmaktan kurtulamadılar mor beyaz büyük küpeli hiç yapraksız çiçek açıyor,katsız olanlar daha az hasarla atlattılar ,şimdi havalar serinledi küçük küçük yaprak vermeye başladılar.Limon yedi veren sürekli üstünde hem limon hem çiçek var evde limon kalmadıkca koparıyorum 3 yaşında maşallah daha hiç hastalanmadı. mum çiçeği 2yaşında daha açmadı bu yazakadar içerideydi yaprakları sayılıydı bir komşum at onu dışarı hem açar hem gelişir dedi şimdi bir yığın yaprak çıkardı açarmı bilmiyorum.
|
Sayın çiçeksewer sayın sdurul teşekkür ederim çiçeklerimi genelde eşten dostan çelik alarak ekiyorun çiçekçilerden aldıklarım daha dayanıksız oluyorlar.
|
Sevgili Kılıç, balkonda harikalar yaratıyorsunuz, mandalina(saırım)nız ne güzel olmuş, hepsi çok güzel maşallah, ama sardunyanız harika, çiçekleri çok iri görünüyor, renk olarak da ilk defa görüyorum top sardunyada bu rengi.
Ellerinize sağlık, eh bize bir kahve ikram edersiniz artık bu güzel balkonda. |
sayın kılıç, gerçekten çok başarılı buldum sizi, tarımla uğraşan biri olarak saygılar.
|
sayın kılıç, balkonunuzu benim bahçeme benzetmişsiniz:) benim bahçemin minyatürü.
|
Hepsi birbirinden güzel.Emeğinize sağlık.Maviş ve küpeliler süper.
|
Sayın alovki sayın oğuzhanziyaretiniz için teşekkürler..
|
Sayin Kilic,
Nice mustakil evler ve apartmanlar gordum bahceleri ciceksiz,yabani otlara teslim olmus.Buralarda oturanlar insan olamaz herhalde bunlar zombidir diye dusunmusumdur hep.Gelsinler de balkonlarinizda neler yetistirdiginizi nasil bir ruh sergilediginizi gorsunler.Belki biraz utanirlar. Sevgiyle kalin. Bu arada sardunyalarinizi sevgiden baska neyle besliyorsunuz?Nazar degmesin hepsi cok saglikli, cok guzel. |
çok güzel hepsi ama o sarı salkım gbi olan çiçekten istiorum haberin olsun ben onu niye görmedim ki :))))
|
sevgili kılıç;
ilk gördüğüm balkon sizinki bayıldım.Siz harikalar yaratmışsınız.Tebrik ederim. |
Bayram ziyaretlerim.
Sayın kılıç bayram ziyaretleri ile dolaştığım üye arkadaşlarımın bahçe balkon ve terasların da hepsinde ayrı bir güzelliklerin sergilemesiyle adeta cennetten köşelere dönmüşler, tabii bu arada sizin ortaya koyduğunuz güzellikler bu mozağin bir parçasını oluşturuyor, ruhunuzu ortaya koyarak emek verdiğiniz bu güzelikler içinde bayramınızı kutlar yakınlarınızla birlikte sağlık esenlik ve mutluluklar dilerim, sevgiyle kalın saygılar sunarım.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025