![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeri gelmişken domates tohumları için de sayın KARINCA'ya da tekrar teşekürler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Temennim balkonunuz benimkinden daha güzel olsun.İnşallah dileğiniz gerçek olur. |
Sayın Gülüm,sayın Cumhur ve sayın M.Sema iyi dilekleriniz için teşekürler
|
Sevgili kılıç, gözlerim bayram etti. Çok güzel bir mekan elde etmişsiniz. Eğer bahçeniz olmuş olsaydı sonu ne olurdu bilemem. Ellerinize sağlık. sardunyalar , ceylanlar ve küpeliler nefis görünüyor hepsinden istiyorum diyormuşum. Elinizi kaptırdınız bakalım kolunu kurtarabilekmisiniz?
|
Sn Kılıç ilk resim de görünen sanırım üç saksıdaki kılıçların topraklarını her sene değiştiriyormusunuz .Değiştiriyorsanız belli mevsimi var mı ?Ben ellemeye korktuğum halde sizinkiler gibi çok yapraklı oldular .Bir de ben bunun yaprakları sarı biyeli olanın dan bir yakınım hediye etti .Çok iyi bakmama,itina göstermeme rağmen fazla gelişim olmadı.Sizin daha tecrübe sahibi olduğunuzu düşünerek köklerinin ayrılma zamanı ,toprak değişimi konusunda biraz bilgi verimisiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim .
|
Sayın kılıç balkonlarınız resmen botanik bahçesi gibi. Emeğinize sağlık. Sardunyadan hiç hazetmem ama şu rengi mor gibi olana bayıldım. O ne güzel renktir öyle. Red Robinler ise ayrıca muhteşem.
|
Alıntı:
Topraklarınıda kökleri saksıyı doldurunca ayırmak için deyiştiriyorum.Korkmayın o kadar nazlı deyiller.Ayırmayı ilkbaharda yavrular cıkmadan yapıyorum... |
Bilgileriniz için teşşekür ederim .Maalesef ben camekanlı balkonda tutuyorum .Bizim balkon biraz fazla güneş alıyor.Sizin balkonunuz gibi içerlek ,korumalı bir bölüm yok .
|
Cem bey balkonlarınızın çok güneş alması problem deyil hatta daha çok yavru verirler ben bu sene balkon çok kalabalık diye oraya koydum.Ancak günde bir kaç saat balkon camlarını açıp hava almalarını sağlamanız lazım.
|
Alıntı:
45 Saksı biberi ne yapacaksınız, ben bahçeme bile bu kadar çok biber dikmiyorum, turşu için bile çok fazla, dilerim bol mahsul alırsınız. |
Sevgili Kılıç,tebrik ederim çiçeklerinize çok iyi bakmışsınız,sardunyalar,ceylanlar çok güzeller,sebzeler de muhteşem,emeğinize,yüreğinize sağlık.
|
Sevgili adalet hanım kılıç hem genç kızlık soyadım hemde kılıç çiçeklerini çok severim.
Biberlere gelince yarısı süs biberi,eşimde bende paylaşmayı çok seviyoruz.Turşu yapmıyorum eşe dosta veriyoruz.. |
Alıntı:
|
Sayın kılıç, bunların hepsi çok güzel.Balkonda olama ları daha güzel.çok güzel harika çicekleriniz var.Ellerinize sağlık
|
Sevgili kılıç, küpelerin şimdi daha çiçeklidir diye düşünüyorum :)))
|
Evet, çok çiçekli halini de görelim mümkünse.
|
5 Eklenti(ler)
Tabi ki Mümkün ama bu gariplerden en az 20şer tane çelik alıp arkadaşlarla paylaştığım için biraz yolunmuş tavuk gibi oldular ama neşeleri yerinde
sevgiler |
5 Eklenti(ler)
bir kaç küpeliden sonra biraz da maviş
|
Küpeleriniz harika, mavişiniz de çok güzel. Benim ki de bugün yarın açar.
Çok teşekkürler sevgili kılıç, bizi kırmadınız. |
Rica ederim ne demek,asıl ben teşekkür ederim.Mavişinizle bol çiçekli günler sevgiler....
|
Bak şu utanmaz mavişe. Üzerinin onca çiçek olması yetmiyormuş gibi bir de üzeri tomurcuk dolu:p
Çok güzel büyümüş sevgili kılıç. Biraz traş zamanı mı gelmiş ne?:D |
Sevgili defne mesaj alınmıştır.
|
Balkon bahçe değil maşallah balkon tarla sevgili kıllıç ne güzel.Ben de baharda balkonuma böyle saksılarda ektim bir sürü ama hiç biride tutmadı moralim çok bozuldu.Sizinkini böyle görünce açıkcası kıskandım.Allah herkese nasip etsin ;)
|
Küpeler mükemmel, mavişin ondan kalır yanı yok. Ellerinize sağlık ne güzel olmuşlar. Hemen maviş sayfasına gideyim bakayım nerede, nasıl yetişir?
|
AMİN ! Teşekkür ederim.
|
Küpeler de mavişler de süper, küpelerin de traş zamanı gelmiş bence :)
|
çok güzel bayıldım alllah nazardan saklasın
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025