![]() |
sayın kılıç, tebrikler size. bu güzellik bu bakımlı çeşitlilik insanın içini açıyor. üstelik de iki balkon! bravo diyeyim.
ah o sardunyalar beni bitirdi.. budayacağınız zaman bu kardeşinizi de unutmayın lütfen :D http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1256217766 ayrıca bu resimdeki çiçekler nedir acaba? begonya soğanı diye iki adet soğan almıştım, neye niyet neye kısmet işte, diktim bunlardan çıktı. ne olduklarını bilemiyorum. çiçeklendiği zaman görürüm herhalde diyordum, aynılarını burada gördüm. isimlerini bahşederseniz çok sevinirim. |
Sevgili kevser güzel sözlerin için teşekkürler o çiçekler mis gibi kokan kara burun nergizleri soğanlı ve yumrulu bitkiler başlığında çiceklerinide görebilirsin,sardunya isteğinde kolay...
|
Bu bahçe İzmit'in neresinde?
Sevgili kılıç;
Ne yalan söyleyeyim, susak tohumu muhabbeti nedeniyle ballkonunuz dikkatimi çekti. daha yeni yeni balkonları gezmeye başladım. Şunun şurasında 5-10 gündür. İşte böyle bahaneler olacak ki, dikkatimizi çeksin. Ama öyle değil mi? Bizim site maşaallah İstanbul kadar büyük.:p Her tarafını görmüş olmak imkansız. Sizin balkonda bahçe mübarek. Yok yok! Ama çiçekleriniz bir numara doğrusu. Hepsi seçme. Hepsi türünün en can alıcı renklerine sahip. Elinize sağlık. Malum biz göçebe olduğumuz için, balkon ve iç mekan bitkilerini ne kadar beğensekte, birkaç tane hariç ekip-dikemiyoruz. Ama ben size balkonunuz da da yetişebilecek bir sarmaşık tohumuda göndereceğim. Sarmaşığın resimlerini, benim bahçemde ve sevgili Ülker' in balkonunda görebilirsiniz. ''Kara Gözlü Suzan Sarmaşığı''(Thunbergia Alata). Elimde çok fazla tohum olmadığı için herkese dağıtamıyorum. Size, Susaklar ile beraber birkaç tane göndereceğim. Güle güle büyütün. Herşey gönlünüzce olsun. |
Sevgili orijin ziyaretiniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim ama sizdeki güzelliklerin yanında sözü bile olmaz malum balkon bahçe deyil,inşallah bir gün oda olur.Sizinde balkonumdan beyendiğiniz bir şey varsa seve seve gönderebilirim.İzmitin doğusunda gençlik parkına yakın.sağlıkla sevgiyle kalın...
|
Alıntı:
Dilerim birgün, tüm isteyenlerin bahçesi olsun. Balkonunuzu düzenlerken, gerçekten çok seçkinci davranmışsınız. Tüm sevdiklerinizle, sağlık içinde yaşayın. |
Sevgili kılıç,bütün balkonu gezdim bu gece küpeliler, sardunyalar ve sebzeler ,herşey harika sağlıkla tadını çıkar küpelilere bayıldım çok güzeller sevgiler.
|
Sevgili Satı böyle gzmekle olmuyor. Sevgili Kılıç'a ev balkon ziyareti yapmamız lazım ne dersiniz baharda olur mu:confused::)
|
Sayın kılıc bu güzel balkonu bu hale getirmede kullandığınız özel bir toprak ve gübre var mı? Gerçekten çok güzel bir balkon. Ellerinize sağlık.
|
Sayın kılıc ellerinize sağlık çiçekleriniz büyüledi beni.sevginiz onları coşturmuş adeta.
|
Sevgili Kılıç gerçekten balkon demiyeceğim bahçenize bayıldım. Bende böyle bir balkon istiyorum. Sardunya ve küpelilerinizi çok beğendim. Acaba küpeli çelikten mi, tohumdan mı çoğalıyor? bahçeniz hiç solmasın hep böyle canlı kalsın, emeğinize sağlık.
|
Sevgili Kılıç balkonunuzdaki çiçeklerin hepsi çok güzel ama küpelilere bayıldım :) güle güle büyütün.
|
Sevgili sevim doğru söylüyorsun balkonda mis gibi çiçek kokuları içinde çaya kısıra (soğan maydanozu taze nane balkondan) bekliyorum.
sevgiyle kalın... |
Sayın nail sarı özel toprak ve gübre kullanmıyorum.Bir ahbabımızın kullanıp atmış olduğu mantardan artan gübrelere ekiyorum.Balkon ziyaretiniz için teşekkür ederim.
|
Sevgili sevimk, sevgili kılıç, davet ettikten sonra neden olmasın sevgiler.
|
Sevgili İsiss, beğeniniz için teşekkürler.Küpelilerle sardunyaları çelikten üretiyorum.Sizde isterseniz biraz emek biraz sevgiyle daha güzel bir balkona sahip olabilirsiniz.
Sevgili Günebekan, daha güzelleri senin olsun inşallah.Bunun için bende size yardımcı olacağım.Sevgiyle kalın. |
Alıntı:
|
çok sevinirim bekliyorum.
|
İnanmıyorum ya...:( Saksıya salatalık ekmişsiniz ve kocaman olmuşlar hem meyvesini bile vermiş.
Sardunyalarınıza ve küpelilerinize bayıldım:cool: ve ağlayasım da geldi. Bizim evin avuç içi kadar balkonu var ve yazın göle baktığı ve yüksekte olduğu için o kadar çok rüzgâr alıyor ki çiçeklerim dayanmıyor. İç tarafa koyuyorum oraya da o kadar çok güneş geliyor ki zavallılar haşlanıyor!!! İstediğim gibi çiçekleri ben ne zaman yetiştireceğim!! Siz kusuruma ve sızlanmama bakmayın lütfen böyle balkonları gördükçe yaram depreşiyor.:dilli: İnşallah birgün benim de böyle balkonum ve bahçelerim olacak. Ümitliyim... |
Sevgili kılıç nerde bu balkonun sahibi,yeni resimler bekliyoruz sevgiler.
|
Sardunyalar, Küpe çiçekleri ve Mavişe bayıldım aşık oldum resmen
|
sevgili kılıç küpelere ve ceylanlara bayıldım güle güle büyütün
|
5 Eklenti(ler)
Bahar geldi balkonu biraz hareketlendirmek lazım.
|
5 Eklenti(ler)
Baharı ilk karşılayanlar...
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
4 Eklenti(ler)
...
|
Balkon sayfanızı yeni gördüm bayıldım maşallah. Ama ihmaldesiniz sayfayı arada bir buralarda olduğunuzu anlamamız için bir şeyler yapın. sevgiler
|
Allah sağlık sıhhat verirse inşaallah balkonda bitki çok onlar çiçek açtıkça ..
|
Sayın Kılıç, kısıtlı bir alanda bu kadar sağlıklı ve çeşitli bitkiler....Ne kadar emek harcadığınız, onlara gösterdiğiniz sevgi görüntülerden yansıyor.Tebrik ederim, zoru başaranlardansınız :)
Sevgi ve saygılarımla... |
Teşekkür ederim sayın rhepsag emek tamamda sevdikten sonra zor değil zevk hatta terapi merkezi bile deyebilirim hepimiz için aynı deyilmi.sevgiler.....
|
Sevgili kilic, evvelki sene bana hediye ettiginiz maviş cicegini bölüp bölüp dagittim. Bende kalan 3 saksinin bahar bakimlarini gecen hafta yaptim ve o güzel ciceklerini beklemeye basladim. Tekrar tesekkur ederim. Birara ben de balkonunuzu ziyaret etmek isterim:) Selamlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025