![]() |
Cidden inanılmaz. Bambaşka bir varlık sanki. Bu forumdaki en favori sukulent sevdalısını siz ilan edeceğim.:)
|
5 Eklenti(ler)
Yeni fıstıklarım evin köşesinde naziklerin yanında yerlerini aldılar:)
Eklenti 257020 Tek tek tanıtalım:) Eklenti 257021 Eklenti 257022 Hoya purpureo fusca Eklenti 257023 Eklenti 257024 |
5 Eklenti(ler)
Devam :)
|
4 Eklenti(ler)
Hoya calycina
Eklenti 257035 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Kaktüsleri göz önünden kaldırmıştım:) bir bakayım dedim bu güzelliği gördüm :)
Millliilerden sonra bu fıstığıda göstermek şart oldu :) Eklenti 257042 Eklenti 257043 |
Fatih bey,
Hoyalarınız harika, belliki sevginizi yansıtmışsınız. Adeta size cevap verir gibi coşuyorlar. İnşallah çiçeklerinide bu coşku ile verirler size. Bizde göndereceğiniz sunumlardan izler sevincinizi paylaşırız. 41 kere maşallah selam ve sevgilerimle... |
Ah kuzuya bak onca diken arasından nasıl da sıyrılmış. İyi ki gördünüz iyi ki paylaştınız. Her sukulent meraklısı mutlaka bu başlığa abone olmalı.
|
1 Eklenti(ler)
|
Çok teşkkürler yorumunuz için Sevgili SerDag :)
Dersler bu ara fazla yoğun olduğundan ilgisiz kaldılar kaktüsler. Sanırım "Benimle ilgilenir misin?" diyor bana :) :) Kim bilir belki benide götür kazandığın şehre demek istemiştir:) |
Sevgili fatih,
Blogumda misafir bitki sevdalıları için bir yer açmıştım. Eğer arzu ederseniz ilk misafirim olarak sizi ağırlamak istiyorum. Sukulentlerinizden en sevdikleriniz -aslında ben hepsine bayılıyorum da- ve resimleri, resimdekilerin isimleri gibi bir mini seçki yapmak bana emaille yollamak ister miydiniz? (Resim ve metinlerde isminiz-soyadınız/rumuzunuz, copyright, dilerseniz agaclar.net forum başlığınıza link) yer alacak. Bunca nadide güzelliği orada misafir etmezsem vallahi gözüm açık giderim. Sukulentlerin kitabını yazmış birisini, kaktüs ve sukulentlerin bambaşka dünyalarını insanlar sizinle keşfetsinler.:) Ne dersiniz?:) |
Sevgili Fatih,
Koleksiyonuna yeni katılan hoyalarını sağlıcakla büyütmeni ve çiçeklerini senden esirmesini dilerim... |
Bu nasıl bi hoya sevdasıdırrr ,bu aziiim bu sevgi bu denlii tutkuyla bağlanmak :D maşallaahh diyeliiim
|
5 Eklenti(ler)
Bir güncelleme yapalım istedim :) :)
Kışa biraz hızlı giriş yaptık ailecek :) Eklenti 259775 Eklenti 259776 Eklenti 259777 Eklenti 259778 Eklenti 259779 |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Günümü güzelleştiren güncellemen için çok teşekkürler sevgili Fatih. :D Hepsine kocaman bir maşallah... Baharı beklemek zor olacak.;)
|
3 Eklenti(ler)
Hafta başından beri çiçekçilerde birçok yılaşı çiçeği gördüm.Kısmet bugün almakmış :)
Beyazı görünce dayanamadım :) :) Satıcı uygunda bir fiyat söleyince dayanamadım kaptım hemen :) |
Fatih Bey maşallah. Bu mevsimde sayfanız çiçeklenmiş. Yılbaşının rengi çok güzelmiş, mililere hayran oldum.:)
|
Çok teşekkür ederim :) Şimdi birlikte kahvemizi de aldık kar izliyoruz fıstığımla :)
Üzerinde iki tomurcuk daha var açmayı bekleyen onlarda açsınlar yeni bir fotoğraf daha ekleyeceğim. |
Fatih kardeşim yeni yılın ssağlık mutluluk getirsin inşallah
|
Sevgili Fatih, yeni yılın kutlu olsun... Sağlık, mutluluk ve bol çiçekli yeni bir yıl diliyorum, selamlar....
|
Çok teşekkürler:) Hepimiz için mutlu bir yıl olsun.:)
|
2 Eklenti(ler)
Fatih cim, yeni yıldan sonra yeni yaşın da kutlu olsun. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla nice, nice senelere.Tüm dileklerin kabul olsun, fıstıkların çoğalsın inşallah.:p Benim hoya multişem ile yeni yaşını kutluyoruz... İnşallah en kısa sürede, bu çeşitten de fıstığın olur. :D :D Selam ve sevgilerimizle....
|
Lale Ablacığım çok güzel bunlar :) :) Çok teşekkürler dileklerin için. Multiflora muhtesem gözüküyor:) :) Bahara Hatice ablam çeliklerse alırız artık ondan. Bunu çok istiyorum bakalım kısmet.
Bu aralar üzerimde uğursuzluk var. Koca lacunosa saksısı elimden düştü. Malesef kaybettim. Ardında eve getirdiğim ruthi ve obscura bir anda bozuldu. Obscutadan çelikler aldım tutar insallah. Ama ruthi de gitti. Simdi vitellinoides yaprak döküyor. Çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. |
Fatih cim çok üzüldüm ama yalnız olmadığını da bil. Bende de kayıplar var.Koca liniaris kurudu gitti. Lacunosa çok bozuldu, bereket yedekleri var. Cinnamomifolia ve mindorensis kurudu... Anlıycan kötü haber çok. Sayfama ekliycem ama o kadar uzun vaktim yok. Belki cumartesi tümünü paylaşırım. Elin de o kadar çok güzellik var ki senin. Kayıpların bu kadarla kalır inşalah, ablacım...
|
4 Eklenti(ler)
Fatih bey hoyalarım hakkında bilgi verebilir misiniz,cinsleri ve durumları bir tane daha var onun resmini sonra yüklemeye çalışırım,teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Diğer hoya yapraktaki sararma ilaç kullanmıştım ondan olabilir.
|
Alıntı:
Hoyalarını zevkle ve ilgi ile izliyorum. Hoyalara karşı olan sevginin farkındayım. Bazen istem dışı bitkilerimiz şanssızlık yaşayabiliyor. Üzülme lütfen. Onlar senin onlara karşı olan ilgini ve sevgini hissediyorlar. Bunu zaten büyüme aşamaları ile gösteriyorlar. Bir nevi sana teşekkürlerini sunuyorlar Hepsinin maşallahı var.Son derece güzel ve sağlıklı görünüyor. Ellerine, emeğine sağlık. Eminim çiçekli günlerini görecek ve bu üzüntünün yerini sevinçler dolduracaktır. Selam ve sevgilerimle Asu |
Sayın Fatih, eminim ki titizlikle bakıyorsun hoyalarına olur böyle üstüste gelirse de
yapılacak birşey yoksa yoktur herşey olacağına varır de çık işin içinden. Şans ve uğurla ifade etmeyelim lütfen. Kısıtlamayalım elimizle değil mi? Uğur da neymiş.. Ben de hoyalarımdan uzak olunca kayıplarım hem menekşe hem de hoyalarımdan olmadı değil..! ama lütfen hayatımızda uğursuz gibi kelimelerle çıkış yapmayalım.:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025