![]() |
2 Eklenti(ler)
Ve sakızların en güzeli :) beni bu havalarda bile yalnız bırakmadı :)
|
4 Eklenti(ler)
Sarı ve pembe E milliiler :)
|
mililer harika sakız sardunyaya diyecek yok ellerinize sağlık milli bulamıyorum ben nereden temin edebilirim fikir verebilir misiniz?
|
En sonunda bende milli aramaya çıkacağım..Bu ne güzellik...
|
sevgili sonkez ben aramaya çıktım ama bulamıyorum siz bulursanız bana da haber verin lütfen
|
Alıntı:
|
Bunların pembe olanı bir arkadaşım hediye etmişti ama sarıları bu yıl pazardan aldım. Yan dallarını çok uzun sürede geliştiriyorlar bende tepeden kırmaya kıyamıyorum simdi güzelliklerini sergiliyor. Sadece sarı aldığım ama pembe sarı değişik bir ton açanı da var nedenini bilmiyorum :D sanırım sarı diye farklısını aldım. Burda pazara bahardan kışa kadar çiçek getirirler satmaya hala bulamazsanız baharda sizler için poşette olan kişilerden alır gönderirim :)
|
teşekkürler fatih bulamaz isek senin kapıyı çalarız artık,
|
Sn Fatih; maşallah, çiçekleriniz hem çeşitlilik hem güzellik müthiş. Harikasınız elerinize sağlık,
emeklerinize sağlık. |
Alıntı:
|
Ellerine sağlık Fatih. Yeni güzellere yer kaldı mı?
|
Daha nice çeşitlere ve sefalar sürmeye inşallah Fatih. Darısı da bana:D
|
Bulamazsak kapını çalarız artık..Teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ellerine sağlık Fatih. Ahh ahhhh bu hoyalar insana neler yaptırıyor. Sana kolay gelsin. Merak içinde bekliyorum görselleri.
|
Alıntı:
|
Sevgili Fatih bir komşum tatilde çiçekleri bana emanet. E milliisi var; saksısı küçük, sabah güneşi alan balkonda, kökten yaprağa uzun incecik bir dal. Senin millilerin de maşallah çok güzeller, yardımcı olabileceğini düşündüm. Yardım eder isen sevineceğim. Şimdiden teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Fatih çok teşekkür ediyorum :) güvensin ya da güvenmesin ben o minicik saksının içinde o çiçeği gördükçe üzülüyorum. Bir sorun da dışarı balkonda içerilere, camekânlara almak gerekir mi? Yani balkonda kalsa üşür mü, birşey olur mu?
Sağolasıın. |
Çiçek odası, aah kulaklara ne hoş geliyor.Keşke bizimde odalar çok olsa, bizler de yapabilsek.Balkonum var salona bitişik odada, odayı küçültüp,salondan kapı açtırma gibi bir planım var.
Plan gerçekleşirse küçük bir oda kadar (eşimi ikna çabaları olumlu sonuç verdi:D ) Çiçek odası fikriniz çok güzel fatih. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu hafta sonumu evde oturmaktan canım sıkıldı ve odamı toplayayım ve yavaş yavaş yerleşeyim dedim. İyi ki de demişim :D Havalar biraz serinlemeye başladı. Odamdaki çiçek masam U biçiminde oldu. Sabah-öğle ve akşam güneşini üç cephede görüyor. Sağ cephe sabah güneşi orta cephe öğle ve sol cephede oğleden sonra güneş batana kadar güneşi alıyor. Çiçeklerim umarım burda mutlu olup açmaya devam ederler :)
Eklenti 452244 Eklenti 452245 Eklenti 452246 |
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
E. millilerin keyfi yerindeler. Maşallah hepsinde bir çiçek heyecanı :)
Ve en değerli miniklerim :) Eklenti 452260 Eklenti 452261 Eklenti 452263 Eklenti 452262 Eklenti 452264 |
1 Eklenti(ler)
Hoya Davidcummingii en keyfi yerinde olan hoya. Bu yılın ikinci çiçekleri :)Eklenti 452266
|
Ben yokken oda düzenlemek haa alacağın olsun sayın Fatih bey :D Oda çok güzel ve derli toplu olmuş ellerine sağlık ;)
|
sevgili fatih.
kolay gelsin odalar düzenlenmiş maşşallah güzellikler yerini yerleşmiş. inşallah bende hoyalarımın böyle coşkulu güzelliğini görürüm. nazarlardan uzak. tek güneş gören odam oturma odası. çiçek odasımı yapsamki.:D gerçi köşelerden doğru doldurmaya başladım. :o eşimin bakışları.:mad: |
Alıntı:
Ama daha hoyalar yerleşti canımcım devamı var daha seninle yerleştireceklerimiz var yani korkma :D |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025