![]() |
Google da gezinirken senin sayfana ulaştım. Ben önceki sayfalardaki hoyaları kaçırmışım. Bütün beğen mesajları bana ait. İnan şu an başım dönmüş durumda artık bunun üzerine sana söyleyecek söz bulamıyorum. Allah ım hem seni hemde çiçeklerini hemde o koca yüreğini nazarlardan korusun.
|
Evet o iki terimi de biliyorum Cymbelina ablam ve Tömürcek kardeşim. :)
İlk fırsatta havanda döveceğim nohutları. Bizim blendır varda gerek yok şimdi elektirik yakmaya :p Alıntı:
Benim uzun bir hoya sayfam ve kaktüs sayfam vardı. Onları birleştirip balkon sayfası oluşturdum. Daha sonra birkaç üye arkadaşlar hoya sayfasını tekrar açmamı isteyince bilgi girişleriyle birlikte düzenli bir hoya başlığı oluşturdum. Diğer bütün mesajlar bu konuda. |
1 Eklenti(ler)
|
Hoya sayfanı zaten takip ediyorum Fatih. Demek ki tekrar başladığın için orada yokmuş o kadar paylaşım. Bütün hoya sayfalarını okumaya çalışıyorum. Akşam da senin sayfana ulaşınca boşuna uğraşıyorum zaten Fatih te hepsi mevcutmuş dedim. İnan hazine bulmuş gibi sevindim. Çünkü sayfaların çoğu yabancı çevir oku anlamaya çalış zordu. Bende kolleksiyon oluşturmayı planlıyorum. Fakat hem yaprak güzel olsun hem açan çiçek güzel koksun istiyorum. Sn yeşillimin gönderdiği carnosa ile başladım. Yeni olarak bella, kerii, carnosa tricolor ve çelik chouke var şu an elimde. Sera işleten bir üyemizde curtisii gönderecek. Başladık bakalım hayırlısı. Ben sarkan ve küçük ama özelliği olan yaprakları çok sevdim. Fakat balkonum yok. Evim cephe olarakta batıya bakıyor. Kışın 19 derecede tutuyorum evi. Bulunduğum bölge nem oranı çok yüksek. Şartları bulunduğum şartlara uygun olsun diye araştırıyorum. Yavaş yavaş liste belirliyorum. Kafama takılan türler için senden ve sayın yeşillimden yardım isteyeceğim zaten uygunluk açısından. Dilerim benimde bir gün benimle yaşamaktan mutlu olan bir sürü hoyam olur ve bol çiçekleriyle beni ve sizleri mutlu eder. Bol çiçekli günler dilerim.
|
Alıntı:
Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Ablacım kafana takılan herhangi bir şey olursa hiç çekinmeden yazabilirsin bana. Çekinmeden :) :) |
pulumeria
1 Eklenti(ler)
Kokusunu ömrümüz boyunca bir kerede olsa duymak isteyeceğiniz bir çiçek olduğunu düşünüyorum :) :)
(Tişört ve çıkan kapri için özür dilerim. En güzeli de bu olmuş çekim olarak :) ) Eklenti 436335 |
Kokusu hoyalardan daha mı güzel fatih. Uygun fiyata gördüm nette kararsız kaldım. Birde içeride bakabilir miyim.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim. Yarın detaylı inceleyip alayım. Uzun süredir merak ettiğim bir tür. İçeride bakabilir miyim anlayamamıştım.
|
kardeşim bunlar hepsi seninmi :) hem bu kadar türümü var hepsininde çiçeği aynımı
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Hatta Google Amca'ya danışırsan hoya mum çiçeği olarak görsellerde renk renk göreceksin :) Bunlarda benim emektar güllerim :) Eklenti 436771 Eklenti 436772 Eklenti 436773 |
Maşallah fatihcim bu güllerine bayılıyorum senin ;) Bir Ispartalı olarak bu yönünü yansıtıyorsun sayfana :p Şu en üstteki gülü çilekli dondurmaya bi tek ben mi benzettim acaba :p Hem de meyve parçacıklı dondurmaya benziyor yahu valla bak ;)
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Tömürcek'den hediye :) Kocaman selamlarını yoluyor sana burdan. Tebrik etmek içinde çiçekler açıyor Tömürcek'im senin için baksana iyice bekler oldu çiçeklerin bile yollarını :D ;) Eklenti 436778 Eklenti 436779 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sey ben biyo ortalığa çeki düzen vemeye başlasam eyi olcak galiba :D Dağınık bile değillede işte sen bilip durusun insanlık hali dağılıveriyor ortalık :D Bekleyoruz gari ne zaman gelip durusun deyi yollada galıvedi gözlemiz :p Buda diğer bir gülüm :) Eklenti 436783 |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bu sana tanıdık geldi mi? :p Eklenti 441405 |
Alıntı:
|
Çok şanslısın kardeşim umarım sırada hayalini kurduğun o mum çiçeklerini koklama fırsatın olacak. Bugün kontrol ettim de biraz kıpırtı var. ;)
|
Alıntı:
|
güllerin rengi bir muhteşem.. maşallah diyorum, başkada birşey demiyorum ;)
|
Hoya davidcummungii
1 Eklenti(ler)
Tekrardan çiçeklerimizle geliyoruz :)
Sent from my Lumia920 using Tapatalk |
Pazar sürprizi
1 Eklenti(ler)
Bu guzel hoyayı gecen pazar günü sokakta buldum bir kaç gün suya koydum ve kendimize geldik. :) Birkaç tane çelik aldım dağıtmak için ama vakit bulup yazamadım paylaşım başlığına yarın çeliklerin durumlarına bakıp yazacağım :)
Sent from my Lumia920 using Tapatalk |
Sn. Fatih emekleriniz size çok güzel geri dönmüş, plumeria içerde mi hep dışarıya çıkartmıyormusunuz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeni edindim o nedenle bu yıl içeriye alacağım :) |
2 Eklenti(ler)
Stapelialar bu aralar çok güzel gelişiyorlar :)
|
1 Eklenti(ler)
Güzellikler geliyor :) Hoya davidcummungi :)
|
1 Eklenti(ler)
Muhteşem dörtlü :) stapelia hirsuta :)
|
2 Eklenti(ler)
Öncelikle tüm ablalarımın ve abilerimin ellerinden öper bayramlarını kutlarım :) Bayram falan dinlemeyip ara vermeden açmaya devam ediyoruz. Sıcaklar gene harika seviyeye ulaştı ve çiçekler mutlu ben mutlu :) Stapelia hirsuta durmadı ve bu bayramda da formunu çiçekleriyle koruyor :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025