agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Fatih / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/11972.htm)

turkankaragoz 24-08-2013 20:55

Google da gezinirken senin sayfana ulaştım. Ben önceki sayfalardaki hoyaları kaçırmışım. Bütün beğen mesajları bana ait. İnan şu an başım dönmüş durumda artık bunun üzerine sana söyleyecek söz bulamıyorum. Allah ım hem seni hemde çiçeklerini hemde o koca yüreğini nazarlardan korusun.

Fatih 24-08-2013 22:45

Evet o iki terimi de biliyorum Cymbelina ablam ve Tömürcek kardeşim. :)
İlk fırsatta havanda döveceğim nohutları. Bizim blendır varda gerek yok şimdi elektirik yakmaya :p

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi turkankaragoz (Mesaj 1192727)
Google da gezinirken senin sayfana ulaştım. Ben önceki sayfalardaki hoyaları kaçırmışım. Bütün beğen mesajları bana ait. İnan şu an başım dönmüş durumda artık bunun üzerine sana söyleyecek söz bulamıyorum. Allah ım hem seni hemde çiçeklerini hemde o koca yüreğini nazarlardan korusun.

Türkan Ablacım,
Benim uzun bir hoya sayfam ve kaktüs sayfam vardı. Onları birleştirip balkon sayfası oluşturdum. Daha sonra birkaç üye arkadaşlar hoya sayfasını tekrar açmamı isteyince bilgi girişleriyle birlikte düzenli bir hoya başlığı oluşturdum. Diğer bütün mesajlar bu konuda.

Fatih 25-08-2013 00:21

1 Eklenti(ler)
Hoya lobbii'den bir parçayı buraya eklemeyi hakketti :)

Son durum böyle;

Eklenti 435925

turkankaragoz 25-08-2013 10:19

Hoya sayfanı zaten takip ediyorum Fatih. Demek ki tekrar başladığın için orada yokmuş o kadar paylaşım. Bütün hoya sayfalarını okumaya çalışıyorum. Akşam da senin sayfana ulaşınca boşuna uğraşıyorum zaten Fatih te hepsi mevcutmuş dedim. İnan hazine bulmuş gibi sevindim. Çünkü sayfaların çoğu yabancı çevir oku anlamaya çalış zordu. Bende kolleksiyon oluşturmayı planlıyorum. Fakat hem yaprak güzel olsun hem açan çiçek güzel koksun istiyorum. Sn yeşillimin gönderdiği carnosa ile başladım. Yeni olarak bella, kerii, carnosa tricolor ve çelik chouke var şu an elimde. Sera işleten bir üyemizde curtisii gönderecek. Başladık bakalım hayırlısı. Ben sarkan ve küçük ama özelliği olan yaprakları çok sevdim. Fakat balkonum yok. Evim cephe olarakta batıya bakıyor. Kışın 19 derecede tutuyorum evi. Bulunduğum bölge nem oranı çok yüksek. Şartları bulunduğum şartlara uygun olsun diye araştırıyorum. Yavaş yavaş liste belirliyorum. Kafama takılan türler için senden ve sayın yeşillimden yardım isteyeceğim zaten uygunluk açısından. Dilerim benimde bir gün benimle yaşamaktan mutlu olan bir sürü hoyam olur ve bol çiçekleriyle beni ve sizleri mutlu eder. Bol çiçekli günler dilerim.

Fatih 25-08-2013 23:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi turkankaragoz (Mesaj 1192902)
Hoya sayfanı zaten takip ediyorum Fatih. Demek ki tekrar başladığın için orada yokmuş o kadar paylaşım. Bütün hoya sayfalarını okumaya çalışıyorum. Akşam da senin sayfana ulaşınca boşuna uğraşıyorum zaten Fatih te hepsi mevcutmuş dedim. İnan hazine bulmuş gibi sevindim. Çünkü sayfaların çoğu yabancı çevir oku anlamaya çalış zordu. Bende kolleksiyon oluşturmayı planlıyorum. Fakat hem yaprak güzel olsun hem açan çiçek güzel koksun istiyorum. Sn yeşillimin gönderdiği carnosa ile başladım. Yeni olarak bella, kerii, carnosa tricolor ve çelik chouke var şu an elimde. Sera işleten bir üyemizde curtisii gönderecek. Başladık bakalım hayırlısı. Ben sarkan ve küçük ama özelliği olan yaprakları çok sevdim. Fakat balkonum yok. Evim cephe olarakta batıya bakıyor. Kışın 19 derecede tutuyorum evi. Bulunduğum bölge nem oranı çok yüksek. Şartları bulunduğum şartlara uygun olsun diye araştırıyorum. Yavaş yavaş liste belirliyorum. Kafama takılan türler için senden ve sayın yeşillimden yardım isteyeceğim zaten uygunluk açısından. Dilerim benimde bir gün benimle yaşamaktan mutlu olan bir sürü hoyam olur ve bol çiçekleriyle beni ve sizleri mutlu eder. Bol çiçekli günler dilerim.

Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Ablacım kafana takılan herhangi bir şey olursa hiç çekinmeden yazabilirsin bana. Çekinmeden :) :)

Fatih 26-08-2013 23:08

pulumeria

1 Eklenti(ler)
Kokusunu ömrümüz boyunca bir kerede olsa duymak isteyeceğiniz bir çiçek olduğunu düşünüyorum :) :)

(Tişört ve çıkan kapri için özür dilerim. En güzeli de bu olmuş çekim olarak :) )

Eklenti 436335

turkankaragoz 26-08-2013 23:19

Kokusu hoyalardan daha mı güzel fatih. Uygun fiyata gördüm nette kararsız kaldım. Birde içeride bakabilir miyim.

Fatih 26-08-2013 23:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi turkankaragoz (Mesaj 1193375)
Kokusu hoyalardan daha mı güzel fatih. Uygun fiyata gördüm nette kararsız kaldım. Birde içeride bakabilir miyim.

Kokusu çok farklı bence edinilmeli bir tür. :) Hepsinin kendine has bir kokusu var :) Bende içerde bakmayı düşünüyorum kışları yazlarıda normal dışarıda :)

turkankaragoz 26-08-2013 23:38

Teşekkür ederim. Yarın detaylı inceleyip alayım. Uzun süredir merak ettiğim bir tür. İçeride bakabilir miyim anlayamamıştım.

muhammed3450 28-08-2013 22:47

kardeşim bunlar hepsi seninmi :) hem bu kadar türümü var hepsininde çiçeği aynımı

Fatih 28-08-2013 23:55

3 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi muhammed3450 (Mesaj 1193995)
Kardeşim bunlar hepsi senin mi :) Hem bu kadar türü mü var hepsininde çiçeği aynı mı?

Sayfamdakilerin hepsi bana ait kardeşim. :) Bunların bir çok türü var hepsinin rengi ve kokusu birbirinden farklı oluyor. Yaprak yapıları çiçek yapıları her şeyi ayrı ayrı. :)

Hatta Google Amca'ya danışırsan hoya mum çiçeği olarak görsellerde renk renk göreceksin :)

Bunlarda benim emektar güllerim :)

Eklenti 436771

Eklenti 436772

Eklenti 436773

bay tömürcek 28-08-2013 23:58

Maşallah fatihcim bu güllerine bayılıyorum senin ;) Bir Ispartalı olarak bu yönünü yansıtıyorsun sayfana :p Şu en üstteki gülü çilekli dondurmaya bi tek ben mi benzettim acaba :p Hem de meyve parçacıklı dondurmaya benziyor yahu valla bak ;)

Fatih 29-08-2013 00:08

2 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1194038)
.... Şu en üstteki gülü çilekli dondurmaya bi tek ben mi benzettim acaba :p Hem de meyve parçacıklı dondurmaya benziyor yahu valla bak ;)

Teşekkürler kardeşim. :D Bir bakiyim benziyor mu :p

Tömürcek'den hediye :)

Kocaman selamlarını yoluyor sana burdan. Tebrik etmek içinde çiçekler açıyor Tömürcek'im senin için baksana iyice bekler oldu çiçeklerin bile yollarını :D ;)

Eklenti 436778

Eklenti 436779

bay tömürcek 29-08-2013 00:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1194041)
Teşekkürler kardeşim. :D Bir bakiyim benziyor mu :p

Tömürcek'den hediye :)

Kocaman selamlarını yoluyor sana burdan. Tebrik etmek içinde çiçekler açıyor Tömürcek'im senin için baksana iyice bekler oldu çiçeklerin bile yollarını :D ;)

Eklenti 436778

Eklenti 436779

Maşallah Fatihcim nekadar güzel olmuş çok güzel bakmışsın ellerine sağlık. Gelcem gari gelcem 1 hafta kaldı az daha sabretsinler :p Zaten çok merak ediyorum çiçeklerini höle bi topluca hepsini gören deyom ;)

Fatih 29-08-2013 00:23

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1194046)
Maşallah Fatihcim nekadar güzel olmuş çok güzel bakmışsın ellerine sağlık. Gelcem gari gelcem 1 hafta kaldı az daha sabretsinler :p Zaten çok merak ediyorum çiçeklerini höle bi topluca hepsini gören deyom ;)

O gada galdı mı gari? -Araya efekt gire gosun bakam Abooooooo-

Sey ben biyo ortalığa çeki düzen vemeye başlasam eyi olcak galiba :D Dağınık bile değillede işte sen bilip durusun insanlık hali dağılıveriyor ortalık :D

Bekleyoruz gari ne zaman gelip durusun deyi yollada galıvedi gözlemiz :p
Buda diğer bir gülüm :)

Eklenti 436783

bay tömürcek 29-08-2013 00:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1194054)
O gada galdı mı gari? -Araya efekt gire gosun bakam Abooooooo-

Sey ben biyo ortalığa çeki düzen vemeye başlasam eyi olcak galiba :D Dağınık bile değillede işte sen bilip durusun insanlık hali dağılıveriyor ortalık :D

Bekleyoruz gari ne zaman gelip durusun deyi yollada galıvedi gözlemiz :p
Buda diğer bir gülüm :)

Eklenti 436783

Ben gelince bana böle konuşmazsan çok kötü bozuşcez haberin olsun ;) Ortalığı falan toplama beraber hallederiz sorun değil :p Bu güller sihirbaz gül değil mi? Bu da çok güzel maşallah kokuları var mı acaba merak ettim :)

Fatih 13-09-2013 22:59

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1194055)
Ben gelince bana böle konuşmazsan çok kötü bozuşcez haberin olsun ;) Ortalığı falan toplama beraber hallederiz sorun değil :p Bu güller sihirbaz gül değil mi? Bu da çok güzel maşallah kokuları var mı acaba merak ettim :)

Ben bu mesajı kaçırmışım. :) Ama sorunun cevabını biliyorsun artık. :) Evet güller mis gibi kokuyorlar. :)

Bu sana tanıdık geldi mi? :p

Eklenti 441405

bay tömürcek 13-09-2013 23:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1199221)
Ben bu mesajı kaçırmışım. :) Ama sorunun cevabını biliyorsun artık. :) Evet güller mis gibi kokuyorlar. :)

Bu sana tanıdık geldi mi? :p

Eklenti 441405

Güllerini koklama fırsatı bulduğum için çok şanslıyım Fatihcim ;) Tanımam mı ben onu kokusu burnuma kadar geldi pis pis bozuk peynir kokuyor :D Bu kadar güzelliğe bu koku taban tabana zıt gari :D

Fatih 14-09-2013 21:26

Çok şanslısın kardeşim umarım sırada hayalini kurduğun o mum çiçeklerini koklama fırsatın olacak. Bugün kontrol ettim de biraz kıpırtı var. ;)

bay tömürcek 14-09-2013 21:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1199518)
Çok şanslısın kardeşim umarım sırada hayalini kurduğun o mum çiçeklerini koklama fırsatın olacak. Bugün kontrol ettim de biraz kıpırtı var. ;)

Onu okadar istiyorum ki zaten ;) İnşallah mum çiçeğini koklayabilirim :p Benimkinde de sanki tomurcuk başı büyümüş verdiğin yarasa gübresiyle de bi güzel gübreledim inşallah açar :) Aslında açıcağını pek sanmıyorum çünkü geceler burda bayağı soğumaya başlamış :) Seneye artık :)

hira 14-09-2013 22:40

güllerin rengi bir muhteşem.. maşallah diyorum, başkada birşey demiyorum ;)

Fatih 03-10-2013 22:16

Hoya davidcummungii

1 Eklenti(ler)
Tekrardan çiçeklerimizle geliyoruz :)

Sent from my Lumia920 using Tapatalk

Fatih 03-10-2013 22:26

Pazar sürprizi

1 Eklenti(ler)
Bu guzel hoyayı gecen pazar günü sokakta buldum bir kaç gün suya koydum ve kendimize geldik. :) Birkaç tane çelik aldım dağıtmak için ama vakit bulup yazamadım paylaşım başlığına yarın çeliklerin durumlarına bakıp yazacağım :)

Sent from my Lumia920 using Tapatalk

ayhat 03-10-2013 22:38

Sn. Fatih emekleriniz size çok güzel geri dönmüş, plumeria içerde mi hep dışarıya çıkartmıyormusunuz?

loveforlife 04-10-2013 09:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1192183)
Denemem lazım bu leblebi tozunu. Kafaya koydum bulacağım. ;)

Benim de çocukluğumun olmazsa olmazlarındandır leblebi tozu. Hele köpük helva ile karıştırınca mükemmel olur. Bazen rast gelir, pazarda köpük helva bulurum. O zaman hemen güzel bir leblebi alıp, rondoda çekiyorum. Oluyor sana leblebi tozu... ;) Boğula boğula ye:o

Fatih 04-10-2013 21:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ayhat (Mesaj 1205512)
Sn. Fatih emekleriniz size çok güzel geri dönmüş, plumeria içerde mi hep dışarıya çıkartmıyormusunuz?

Yeni edindim o nedenle bu yıl içeriye alacağım :)

Fatih 04-10-2013 21:52

2 Eklenti(ler)
Stapelialar bu aralar çok güzel gelişiyorlar :)

Fatih 09-10-2013 21:01

1 Eklenti(ler)
Güzellikler geliyor :) Hoya davidcummungi :)

Fatih 09-10-2013 21:02

1 Eklenti(ler)
Muhteşem dörtlü :) stapelia hirsuta :)

Fatih 16-10-2013 11:34

2 Eklenti(ler)
Öncelikle tüm ablalarımın ve abilerimin ellerinden öper bayramlarını kutlarım :) Bayram falan dinlemeyip ara vermeden açmaya devam ediyoruz. Sıcaklar gene harika seviyeye ulaştı ve çiçekler mutlu ben mutlu :) Stapelia hirsuta durmadı ve bu bayramda da formunu çiçekleriyle koruyor :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025