![]() |
3 Eklenti(ler)
Birkaç günü açar:D
|
Mammillaria microhelia
2 Eklenti(ler)
Bu gün açmış ben evde yokken.Geldiğimde yenileri yerlerine yerleştirirken farkettim.hemen çektim.Beyaz tonlarında çok güzel umarım tek günlük bir çiçe değildir.Resimler telefonla çektim ancak bu kadar oldu çiçekli resmini makinemle çekeceğim;)
|
Titanopsis
5 Eklenti(ler)
Yeniler ;) Titanopsis calcerea
|
3 Eklenti(ler)
Aloinopsis Setifera ile karşılaştırdım bu olduğuna karar verdiğim yeni fıstığım ;)
|
Sevgili Fatih yenilerin hayırlı olsun. Ben titanopsisleri çok seviyorum. İkiside oldukça sağlıklı gözüküyorlar. Güle güle büyüt. Sevgiler...
|
Fatih ciğim Maşallahın var diatomitte yetiştirme işini daha çok benimsedin sen sanırsam. Resimler çok güzel çekmişsin. Bunları yeni telefonunlamı çektin? telefonun markasını kaç megapiksel olduğunu özel mesajla gönderebilirmisin;)
|
1 Eklenti(ler)
Evet ablacım resimler yeni telefonumla çekildiler.Bunu da yeni çektim.
|
Süper ya inanasım gelmiyor;) 12 megapiksellik fotoğraf makinasıylen bile böyle güzel resimler çekemiyorum ben.Galiba fotoğraf makinası yerine telefon alacağım ben iyimi:D
Fatih'ciğim birde hoyaların çiçek açsa doyum olmaz fotoğraf çekemeye, hadi hayırlısı bu yıl çiçeklerini bekliyoruz böyle net fotoğraflarla. Teşekkürler paylaşım için. |
Yorumlarınız için çok teşekkürler...
Bugün çiçeklilere yer veriyorum sayfamda iyi seyirler... |
Schlumbergera
5 Eklenti(ler)
Yılbaşı biraz geç kaldı ama açtı sonunda;)
|
Mammillaria microhelia
5 Eklenti(ler)
Çiçek Pazartesi açmaya başladı(Tahminimce Cumartesi açmıştı ama ben görememiştim.) Çarşamba günü kapandı.Güneş biraz gülseydi daha fazla açık kalırdı diye düşünüyorum.
|
Şimdilik bu kadar çiçekli.Bir yılbaşı birde mammillaria ;)Umarım beğenirsiniz.
|
Hoya Bella
4 Eklenti(ler)
Yaprak renkleri çok hoşuma gidiyor.Sürgünlerden birinin görüntüsü :
|
Hoya carnosa "hindu rope"
2 Eklenti(ler)
|
Hoya carnosa variegata
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Süper....Bahar müjdesi bunlar Fatih'ciğim, Maşallah hepside çok güzel sağlıklı.
Buruşuk carnosaya bak:D o sürgünlerden çiçek sapı oluşursa hiç şaşırmıyacağım;) |
5 Eklenti(ler)
Paskalya Çiçeği(Rhipsalidopsis)
Eklenti 201887 E. Milii'ler: Eklenti 201888 Eklenti 201889 Eklenti 201890 Eklenti 201891 |
2 Eklenti(ler)
|
H. Curtisii
1 Eklenti(ler)
Geleli daha bir hafta oldu ama miniğim atağa geçti ;) Sürgünün ilk yaprakları belirgin bir şekilde harekete geçti.
Eklenti 201894 |
H. Bella
2 Eklenti(ler)
Bu da bu ortamdaki ilk haftasını tamamladı.Çeliği aldığım gün üzerinde ki sürgün yeni yaprak vermeye başlamıştı.Bu hız ortama hızlı uyum sağladığını gösteriyor.
Eklenti 201895 Eklenti 201896 |
H. carnosa
3 Eklenti(ler)
Beni bu yolda topraksız ortamda yetiştirme desteğini veren sadık dostum carnosa ;)
Ortama çok güzel uyum sağladı kökler saksı altından yavaş yavaş çıkmaya başladı. Eklenti 201897 Eklenti 201898 Eklenti 201899 |
H. Pub. "silverpink"
1 Eklenti(ler)
Bu sadık dostum da beni ilk cesaretlendirenlerden ;)
Baharla birlikte H. Curtisii,Bella,carnosa ve pub. Silverpink'in durumları böyle devamı yarın :D Eklenti 201900 |
Fatih varya seni bir kez daha tebrik ederim bu ne güzellikler böyle.
|
Anneee çiçek mi onlar. :)) Hay maşallah benimki bir tane çiçek açabildi ötesi yok ya, ona da şükür... Fatihçim yüreğine sağlık kardeşim. Maşallah.
|
Çok teşekkürler ;) Umarım dökülmeden açarlar o güzel renkleriyle gözümüzü şenlendirirler.
|
Teşekkürler Cemal Abi.Daha devamı da var:D Hepsini yavaş yavaş ekliyorum ;)
|
Sevgili Fatih, yılbaşı çiçeğinin rengi çok güzel, ayrıca euphorbia milii lerin çiçekleri çok güzel sağlıkla büyüt.
|
Fatih'ciğim,
yorum yapmasamda resimlerini ilgiyle izliyorum. Yavaş yavaş ekleme;) bol resim istiyorum başarmanın hazzı paylaşımdan geçer unutma:D Kutlarım seni bu arada, resimlerde hoyalarında müthiş. |
H.curtisii'ye kendi adıma çok sevindim Fatih, gelişim hızlı başladı umarım böyle de devam eder... Tüm türler için başarıların daim olsun...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025