![]() |
Ablacığım çok teşekkürler...
|
Ablacım ikitrde de köklenmeler gerçekleşti.Umarım sürgünlerde bu hızla devam eder.
|
Hoya cv. minibelle
3 Eklenti(ler)
|
Hoya carnosa
2 Eklenti(ler)
Topraksız ortamdaki çelik hepsinden önce uyandı ve uzunn bir yol aldı.
Eklenti 203749 Eklenti 203750 |
Hoya pub. silver pink
2 Eklenti(ler)
|
Hoya bilobata
2 Eklenti(ler)
|
Hoya obscura
1 Eklenti(ler)
Bu gecelik son çiçeğim ;) Devamı yarın ;)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Bu mini sera :)
|
Sevgili Fatih ellerine saglık çok güzeller hepsi...
|
Hayırlı olsun. Mini serada bulunan Hoya excavata çeliğini ip veya lastikle sabitlemek için mi kullandınız.
Eğer lastikse her ihtimale karşı lastik kullanmamanızı öneririm. Lastik nemden ve tabanındaki sudan etkilenebilir. |
Lastik değil.Lastik gibi gözükmüş iplik kullandım.Sabitlemek için biraz daha durduktan sonra çıkartacağım.Uyarınız için çok teşekkürler.Ayrıce misafirlerim içinde çok teşekkürler.
|
Sayın adaşım Burak Alkan yorumunuz için teşekkürler.Kusuruma bakmayın yeni gördüm mesajınızı birkaç gündür çok yoğunum.
|
4 Eklenti(ler)
Çok sevdiğim ve yaz ortasında sipariş etmeyi düşündüğüm güzel bir türü bugün edindim ;)
Eklenti 209687 Eklenti 209688 E. milliiler kış boyu çiçekliydiler... Eklenti 209689 Eklenti 209690 |
5 Eklenti(ler)
Tomurcuklu edindiğim kaktüslerim bu hafta çok güzel çiçekler açtılar.İsimleri hakkında yardımlarınızı bekliyorum ;) ;)
|
Açan-2
5 Eklenti(ler)
İsimsiz-2
|
___ Tomurcuklular ___
4 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Çiçekler harika görünüyor. Bir sürü de tomurcuk var. Gözünüz aydın.:) Mihanovichii'in daha önce açan çiçeklerini görmüştük. Notocactus scopa, aşılı olan kaktüsünüz galiba. Çiçeklerini merak ettim.
|
Teşekkür ederim;) Mihanovichii'yi yeni almıştım.Diğer ikiside tomurcuklanmaya başladı.Çok ucuz(3,90 sanıyorum) bulunca kaçırmak istemediğim için birkaç ay önce almıştım ;)Bir ümit belki değişik bir renk açar diye ;)
N. scopa aşılı kaktüslerden biri geçen yıl açmaya niyetledi açmadı.Bu yıl biraz kararlı ;) |
çok güzeller sayın Fatih, hele e.milliler maşallah
|
Bu ne güzellik valla beyaz çiçekli olan kaktüs harika görünüyor maşallah elinize saglık paskalyalar ne durumda
|
3 Eklenti(ler)
Paskalya da son durum ;)
Eklenti 209997 Ve dün tomurcuklu olan kızım bu öğlen bir sürpriz yaptı ;)Aslında bu sürprizi yarın bekliyordum anneme hediye edecektim davet siz oldu ;) Eklenti 209999 Eklenti 209998 |
Nerelerdesin be oğlum. Nerdeyse Denizliye gelip arıyacaktım.
Hah şöyle çık artık meydana... |
Abiciğim uyanmaya başladık artık yaz boyu kurtuluş yok benden :D :)
|
Bir sürü tomurcukla beraber bir uyanış oldu bu. Hevesiniz ve çiçekerinizle hoşgeldiniz Sayın Fatih. Yaz boyunca biz de buralarda olacağız. :)
|
Merhaba Fatihcim.Uzun zaman oldu ilgilenemedim bir türlü,ama bu arada baya güzel işler yapmışsın ellerine sağlık.Hele o milliler var ya muhteşem olmuş ellerin dert görmesin,bende arıyorum uzun zamandır nerde bulabilirim bilgin varmı acaba ? Beni bilgilendirirsen sevinirim.Teşekkürler.Bu arada karnende çiçeklerin gibi mutluluk verici başarılarının devamını dilerim.
|
Çok teşekkürler yorumlarınız için.
Gürkan abi,E. milliileri bu hafta pazarda gördüm.29 Ekim Bulvarı'nda kurulan büyük pazarın çıkışında.Tam karşısında açık alanda da güzel çiçekler oluyor.Saksılı 4 lira tüplü 2 liraydı.Sadece kırmızısı vardı. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025