agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Fatih / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/11972.htm)

MİRBE 08-06-2010 17:01

Fatih hepsi birbirinden güzeller maşallahh..

Sen şimdi Antalyaya benden önce gidersen Taner beyin oraya uğrama sakın:)toplarsın tüm çeşitleri bana bırakmazsın:)

Fatih 08-06-2010 20:28

Ablam izin alırsa babam öyle gideceğiz ama bu engele takılmaktan korkuyorum.Eğer kalırsakta gelecek sefere.

Vildan Sönmez 08-06-2010 22:23

Fatih'cim inşallah Antalya yolculuğun gerçekleşir, yeni yeni kaktüsler sukulentler alırsın.
Ama önce bir karneyi görelim bakalım..;););)

Fatih 10-06-2010 22:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 654904)
Fatih'cim inşallah Antalya yolculuğun gerçekleşir, yeni yeni kaktüsler sukulentler alırsın.
Ama önce bir karneyi görelim bakalım..;););)

Karne kesinleşti ortalaması 92,36 gibi bir değerde.2 tanecik 4 diğer bütün hepsi 5:DTaktirimide garantiledim:D
Ama Antalya gezim malesef iptal oldu.Babam izin alamadı.İzin alsaydı bir kaç gün hem gezip hemde serayı fotoğraflamayı çok istiyordum.Kısmet değilmiş.Ama babam teselli ödülü sundu:DKaktüs sipariş edeceğim.Umarım bir aksilik olmazda sipariş gerçekleşir:D

Fatih 10-06-2010 22:52

5 Eklenti(ler)
Tomurcuklu kaktüslerim ve succulentlerim.Bazılarıda yeniler:D

Fatih 10-06-2010 22:55

5 Eklenti(ler)
.....
Son resimde odanın camlarından sadece biri:DCamı bu şekilde masanın üstünü sormayın.

Fatih 10-06-2010 23:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi İlkin (Mesaj 653686)
Bu benim yolladığım H.silverpink mi Fatih? Öyleyse eğer epey hızlı büyüyüyor... ;)

Yok abla bu o değil.O bunu solladı daha çok uzamıştı ama kökü çürümüş bende yapraksız sürgünü kestim.Daha doğrusu kurumaya başladı üzst kısmı bitkiyi yormamak adına kestim.Şimdi yeniden diktim.Umarm en kısa sürede tekrar köklenir ve yaşamaya devam eder.

Fatih 10-06-2010 23:17

1 Eklenti(ler)
Kerrii ilk sürgününü verdi.Ardından da ikinciyi verdi ama ikinci çok küçük:D
Bu ilk sürgünümüz.

Fatih 10-06-2010 23:19

1 Eklenti(ler)
Carnosa da bir harektlilik var.Ne yaprağa benziyor nede şu tutunacak çıkıntılara hiçbirine benzemiyor ve iki yaprağın tam ortasından geliyor.Bakalım gün geçtikçe büyüyor umarım tahmin ettiğim güzelliktir.Diğer tomurcuklarda daha hala tık yok.
Geri dönmesi için sardığım tel bile paslandı:D:D

Fatih 10-06-2010 23:22

2 Eklenti(ler)
Australis ve lacunosa çeliklerim.

sevim.K 11-06-2010 10:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 656268)
Karne kesinleşti ortalaması 92,36 gibi bir değerde.2 tanecik 4 diğer bütün hepsi 5:DTaktirimide garantiledim:D

Fatihcim gözün aydın. Başka türlüsü beklenmezdi zaten senden kutluyorum:) Eh hediyeni de garantilemişsin ne güzel;)

Fatih 11-06-2010 10:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K (Mesaj 656559)
Fatihcim gözün aydın. Başka türlüsü beklenmezdi zaten senden kutluyorum:) Eh hediyeni de garantilemişsin ne güzel;)

Evet ablam hediyemi garantiledim:DBir gün de olsa günübirlikte olsa gitmeyi çok istiyorum seraya:DAma kısmet değilmiş.Genede bir haftasonu kaçamağına bişey olmaz herhalde:D

sevim.K 11-06-2010 10:56

Vallahi bir şey olmaz haftasonu kaçamağına:D Haftasonu babalar günü. ;) Babalar gününde ilerki günler için söz alabilirsin. Baba oğul küçük bir kaçamak.

Fatih 18-06-2010 21:25

Sevim öğretmenim babam kursa başlayacağından gidemeyeceğiz öğrenciler olmasaydı giderdikte işte :DAma genede sözü aldım :D

Fatih 18-06-2010 22:29

3 Eklenti(ler)
Minik Kerrii'm yeni sürgünler verdi.Küçücük yapraklar belli oldu yenşden uzuyoruz:D
AMa yeni gelişen yaprağıda yavaş yavaş kendi has şeklini alıyor;)

Fatih 18-06-2010 22:32

3 Eklenti(ler)
Bunlarda diğerleri.Hoya australis,carnosa tricolor ve lacunosa.

Fatih 18-06-2010 22:43

1 Eklenti(ler)
En sonunda beklenen açıldı:D
Gymnocalcium mihanovichi-beyaz çiçek
Harika diğerleri gibi:D

missmenas 18-06-2010 23:07

Fatihciğim, Hoya Tricolor çok güzel gözüküyor canlı ve güçlü kök vermiş belli ediyor çelik kendini. lacunosada muhteşem, Austaralisin bayağı bir misafiri var onlar yazlıkçı sanırım:D Misafirleri de dahil, Hoyaların zaten hep Güzel oluyor Senin. Ellerine Sağlık

maki01 18-06-2010 23:28

Minik kalpler atmaya başlamış, çok sevindim canım.

Fatih 18-06-2010 23:29

Teşekkürler ablacığım.
Australisin saksısı masanın hemen ucunda olduğundan gördüğüm misafirleri hemen yanına aktarıyorum.Sorunsuz köklenme için saksının toprağına humizone isimli organik köklendirici dökmüştüm onun için orada köklendirip sonra saksıya alıyorum bayağı kolaylık sağlıyor:D

Fatih 18-06-2010 23:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 660895)
Minik kalpler atmaya başlamış, çok sevindim canım.

Ablam o kalpler atıyor ama şimdi şeklen belli oldu:D
Eee ablam torunun ellerinden öper yani:D

Fatih 18-06-2010 23:40

2 Eklenti(ler)
Aleo aristata bir kaç güne çiçeklerini açar diye umuyorum.

Fatih 18-06-2010 23:44

1 Eklenti(ler)
Kardeşimden gelen paskalya yılbaşım.Beyaz çiçek açıyormuş.Umarım açtığı günleride görürüz.

Emre İlhan 18-06-2010 23:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 660896)
Teşekkürler ablacığım.
Australisin saksısı masanın hemen ucunda olduğundan gördüğüm misafirleri hemen yanına aktarıyorum.Sorunsuz köklenme için saksının toprağına humizone isimli organik köklendirici dökmüştüm onun için orada köklendirip sonra saksıya alıyorum bayağı kolaylık sağlıyor:D

Sayın ,Fatih öncelikle şunu söyleyeyim sizlerin bu çabalarınızı gördükçe hoya benimde bayağı ilgimi çekmeye başladı.Yaklaşık 2 ay önceye kadar başlıklarda hoya ile ilgili yorumları okudukça ve hoyanın nazlı büyüdüğünü görünce sevmemeye başlamıştım.Fakat bu kadar güzel çiçek açtığını görünce iyice hoşuma gitti,galiba bu gidişle bende evi cins cins hoyayla doldurucam.:DBenimde çeliklere ve köklendiricilere karşı ayrı bir ilgim var.Agrosil isimli bir köklendirici kullanıyorum.Havai köklendirmede kullandım bu köklendiriciyi 2 hafta içinde fesleğenin saksısı(daha doğrusu küçük pet bardak)kökle doldu.Denemenizi tavsiye ederim.

Saygılar.

asumandilek 19-06-2010 00:24

Beyaz ha. Beyaz. :)) Neyse, hiç kıskanmadım. :mad: :dilli: Hayırlı olsun kardeşim. Çiçeğini de görmek nasip olsun inşallah...

gulşen 19-06-2010 01:04

fatihcim küçük hoyaların muhteşem görünüyor inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyüp çiçekleriyle yüzünü güldürürler :)

Fatih 19-06-2010 09:23

Asuman abla hele kendine gelsin yeni sürgünler versin senin için köklendirrim bir tane.Umarım çiçeklerinide görürüm:D

sevim.K 19-06-2010 10:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 660907)
Aleo aristata bir kaç güne çiçeklerini açar diye umuyorum.

Fatih o ne olmuş öyle:eek: Benimkiler de çiçekte ama çok büyümüş, kocaman olmuş seninki:).

Fatih 19-06-2010 13:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi missmenas (Mesaj 660876)
Fatihciğim, Hoya Tricolor çok güzel gözüküyor canlı ve güçlü kök vermiş belli ediyor çelik kendini. lacunosada muhteşem, Austaralisin bayağı bir misafiri var onlar yazlıkçı sanırım:D Misafirleri de dahil, Hoyaların zaten hep Güzel oluyor Senin. Ellerine Sağlık

Ablam görünen tricolar lacunosa ve silverpinkle beraber gelmişti.Neredeyse 1,5 yıl önce;)Ama kendisi neredeyse yeni dikilmiş çelik gibi:DÇok yavaş büyüyor.

Fatih 19-06-2010 13:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi emreilhan (Mesaj 660910)
Sayın ,Fatih öncelikle şunu söyleyeyim sizlerin bu çabalarınızı gördükçe hoya benimde bayağı ilgimi çekmeye başladı....Agrosil isimli bir köklendirici kullanıyorum.Havai köklendirmede kullandım bu köklendiriciyi 2 hafta içinde fesleğenin saksısı(daha doğrusu küçük pet bardak)kökle doldu.Denemenizi tavsiye ederim.
Saygılar.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gulşen (Mesaj 660937)
Fatihcim küçük hoyaların muhteşem görünüyor inşallah sağlıklı bir şekilde büyüyüp çiçekleriyle yüzünü güldürürler :)

Teşekkürler en güzelleri sizlerin olsun.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025