![]() |
Fatih yine gözümüzü şenlendirdin kardeşim. Ne güzel açmış. Ben yerlerinden kıpırdatmaya dahi korkuyorum vallahi tomurcuk görünce bişey olacak diye. Sen maşallah saat ayarlaması da yaptın yani. :)) Tebrik ederim. Daha niceleri böyle açsın inşallah elinde.
|
Fatih, çok güzel çiçekli hali. Bu kaktüs Echinopsis subnudum. Etiketini yapıştır.
Alıntı:
|
Teşekkür ederim abiciğim.Sağolasın.
|
Alıntı:
Valla bu kaktüs tomurcukluyken çok dolaştı.Bişey olmadı:D |
4 Eklenti(ler)
İkisi bir arada kalonşem:DBütün dallar açınca daha da güzel olacak eminim.
Katmerli turuncu ve pembe. |
Allah nazardan saklasın Fatihciğim:)))
|
2 Eklenti(ler)
Hoya australis sürgün iyice belli oldu iki yaprağıda açıldı.
|
Fatih,maşallah ne kadar harika bir görüntü :))
|
1 Eklenti(ler)
Kerrii`m de yeni sürgün veriyor.Umarım en kısa zamanda kurtarır yaprağını oradan;)
|
1 Eklenti(ler)
Eskiler unutulur mu hiç?:DCarnosam peşlerinde az koşmadım bunların:D
|
2 Eklenti(ler)
Nazik mi nazik bir hoya:DHoya Lacunosa:D
Diğer küçük saksıda olanda eğer Maki01 ablamın çeliği tutmaz ise onun için yedekledim.Umarım onda ki de tutar bunuda gönderirim kardeş kardeş geçinirler:D |
Fatihciğim, çat diye çatlıcam az kaldı.:dilli:
Hani derler ya Fadıl takipte,aynen gelişmeleri yakın takipteyim :p Veeee gerçektende çok başarılısın Takdir ediyorum Canıyürekten KUTLARIM Seni. |
Fatihcim, sizin yüzünüzden deli olacağım. Menekşeydi hoyaya bulaştırdınız. O da yetmedi sardunyaya sardırdınız. Lütfen artık sizinle görüşmek istemiyorum:D Başıma geleceklerden korkuyorum:D
|
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim ablalarım;) |
Alıntı:
Alıntı:
Çok teşekkürler.En kısa zamanda hepimizin hoyaları çiçek açsın inşallah. |
Kutluyorum canım, australisi yaşatacağını biliyordum zaten :) Bendeki de iyi durumda. Lacunosamı çok sevdim. Ellerine , yüreğine sağlık , yeşil parmaklı oğlum benim.
|
katmer'cim kaçışı yok, grubun birinde herhangi bir bitki sayısı ya da türü üçü geçtiyse diğerlerinde de olmak zorunda :) Seçtiğimiz türler nedense hep dipsiz kuyu oluyor, düşünce çıkamıyoruz :))
|
Evet Makicim, alacakaranlık kuşağı gibi:))
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Echinopsis subnudum`un ikinci çiçek tomurcuğunu bu sbah itibariyle gördüm.O açtığı gece sabaha kadar çektiğim fotoğraflardan bazılarını buldum en sonunda;)Onları yüklüyorum.İkinci tomurcuk biraz daha gelişsin onuda ekleyeceğim.
|
1 Eklenti(ler)
Stapelialar.
|
1 Eklenti(ler)
Crallumalar ve arada stapelia ve huarnia var.
|
4 Eklenti(ler)
Diğer hfata ya da bu hafta içinde açmalarını beklediklerim kaktüslerim;)
|
2 Eklenti(ler)
Çiçekli ve çiçeksiz kalonşelerim.Haftaya nasip olursa saksılarını değiştireceğim.İkisini küçük uzun saksıda toplayacağım olmazsa da aynı yerlerinde ellemeden dursunlar:D
|
1 Eklenti(ler)
Diğer evde bulunan hoya carnosalarım.Umarım bir kaç yıla çiçek görürüm.Haftay saksı değişimi yapacağım.
|
4 Eklenti(ler)
Biri ölüm döşşeğinde diğeri yaşam mücadelesi veriyor.umarım ikiside kurtulur.Uzamaya çalışırken birtaneciğimin sürgünü hain misafir çocukları yüzünden kırıldı.Küstü diye de çok üzülmüştüm.Ama o bana bırakmayacağım bu savaşta sonuna kadar varım dedi ve sürgün verdi.Kim mi o tabikide pub. silverpink:D
|
Fatih, 229 nolu mesajda üçüncü fotoğraftaki kaktüsün benim beyaz açan kaktüse en çok benzeyen kaktüs, ama adını bulamıyoruz işte.
|
Ablacığım onun ismi Gymnocalycium mihanovich.Bunun yeşili senin kaktüs.mustafa abi gelsede şu işe bi el atsa:D
|
Gymnocalycium mihanovichii' nin beyaz ve pembe çiçekli olanları var.
Alıntı:
|
Bu benim yolladığım H.silverpink mi Fatih? Öyleyse eğer epey hızlı büyüyüyor... ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025