![]() |
Sevgili Missmenas ablam çok teşkkürler...
|
Çiçek var ;) ;)
1 Eklenti(ler)
Yılbaşı çiçeğim biraz geç olsada açmaya başladı.
|
Doğum günü hediyeleri:D
3 Eklenti(ler)
Bu babamın benim için almış olduğu kaktüs isimlerini bilmiyorum.Mustafa abiciğim yardımını bekliyorum ;)
Boyu en uzun olan 40 cm sanıyorum belki daha da fazla;). Cleistocactus straussii Eklenti 189453 Yakından Eklenti 189454 Bu da diğer hediyelerden biri;) Eklenti 189455 |
1 Eklenti(ler)
Bunlarda E.mililer.Sarı-kırmızı her zaman beni yalnız bırakmıyorlar;)
Eklenti 189456 |
2 Eklenti(ler)
Birkaç aydır neredeyse hiç resim eklemediğimi farkettim.Bİrkaç gelişme dışında herşey normal.Topraksız ortamda çift kap yönetemi uyguladığım hoyalarla başlamak istedim.
Hoya carnosa Eklenti 189458 Hoya pub. "silverpink" Eklenti 189459 |
3 Eklenti(ler)
|
Ne güzel açmışlar, benim Millilerim de açmış ;)
|
Teşekkürler Sevgili bettyycim.
Diğerlerinin isimlerini araştırdım ancak emin olamadım.Mustafa abicim eğer uğrarsan sayfama isimlerini yazarsan sevinirim. |
Çok güzeller sevgili Fatih özellikle milli'ler benimkiler de tomurcukta rengini sarı ve beyaz diye almıştım ama kırmızı çıkacaklar sanırım:)
|
Sayın Fatih merhaba,
Yanılmıyorsam 2.kaktüsünüz Cereus peruvianus var. monstruosus, ilki de tam emin olamadım ama Notocactus olabilir. Güle güle yetiştirin. |
Sevgili Selenn çok teşkkürler...
|
Fatih'ciğim, 10 sayfanın hepsine bakamadım ama ilk sayfalardan gördüğüm kadarıyla hepsi birbirinden güzel ve dikenli bitkiler olmalarına rağmen o kadar narin ve kibar duruyorlar ki :) Ellerine yüreğine sağlık umarım koleksiyonuna yenilerini de eklersin ve hepsinin çiçeklerini görürsün.
|
Fatih, 40 cm. dediğin Cleistocactus straussii, iki resimdeki soldaki selen hanımın yazdığı doğru sağındaki kaktüsü tek çekip mailime yolla. Burada belli olmuyor..
Alıntı:
|
Fatih'ciğim bu kadar çok bitkiyi koyacak yer bulabildiğin için ne kadar şanslı olduğu bir bilsen :) Bir de bu çiçekleri koyduğun yerlere güneş uğrayabildiği için... Sana da çiçeklerine de kocaman bir maşallah :) Allah gönlüne göre versin kardeşim :)
|
fatihcim döktürmüşsün yine, yeni kaktüslerinde hem asil hemde çok keyifli görünüyor. güneşli günler ;)
|
1 Eklenti(ler)
|
Ne güzel açmış maşallah. Bende de iki tomurcuk mevcut. Umarım en kısa zamanda ben de görürüm çiçeğimi. Güzellikle, huzurla izle Fatih kardeşim...
|
bugün 1 tane yarın yüzlerce açması dileğiyle hadi bakalım ;)
|
Ne güzel açmış çiçeğin Sevgili Fatih. Karne ne durumda? Orda da çiçeklenme var mı?
|
Yorumlar için çok teşekkürler.
Aysahay ablacım karnede mum çiçekleri açıyor :) :) |
Mum çiçeği güzel açar ve etkisi bir ay değil tüm hayatınız boyunca sürer.Çok iyi birşey.Aslında buraya resim olarak eklemek isterim nasıl olur bilmiyorum ki?
|
üstüme vazifemi bilmem ama ekle derim fatihcim gözümüz şenlensin ;)
|
1 Eklenti(ler)
Birazda karnede ki açan çiçeklerim diyeyim o zaman.Diğer yorumlar içinde çok teşekkürler....
|
Tebrikler Fatih'ciğim bravo:)
|
Fatihcim karnen harika :)
Başarılarının devamını diliyorum canım :) |
Oh oh maşallah, allah nazarlardan korusun, başarılar daim olsun daha iyi okulların olsun ;)
|
Fatih, çok güzel karne, Devamınıda getireceğinden eminim.
Başarılar abicim.. |
Fatihcim çok güzel karnen. Hiç şaşırmadım doğrusu başka türlü bir sonuç beklenmezdi senden:) Artık baharda görüşmemiz lazım seninle. Şart oldu değil mi? Sevgilerimle
|
Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hani bazen diyorlar ya hem hoby hem kariyer aynı anda olmuyor diye benim amacım ikisinide bir arada yapmak;)
Tekrardan yorumlarınız için çok teşekkürler. |
fatihcim naptın sen yaaa!!!
gerçekmi ciddi bu??? harikasın. başarıların devamını diliyorum. umarım bütün hayatın bu karne gibi oluur. bu arada fatihin arkasından bende size yarın bi öğrenci karnesi göstereceğim ama dikkat edin ağzınız açık kalmasın şimdiden söyleyeyim yani :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025